Valla iyi olur cidden iyi olurHaftaya stratejisini ben yapıcam. Mail atıcam beni severler. 😉
Valla iyi olur cidden iyi olurHaftaya stratejisini ben yapıcam. Mail atıcam beni severler. 😉
ben izlemeye başlamadan önce 8'i görmemişti bana haksızlık ediyorsunDüşük bence..
Sana lafım yok ki.. Dizi genel olarak düşük reytinglerde onu diyorum.ben izlemeye başlamadan önce 8'i görmemişti bana haksızlık ediyorsun
küçük ağa her gün 15 alır panpa halkın dizisi enfesto bir dizi o .my anlıklarda 7-8 zor almış arkadaş bu akdar boş bi güm olamaz ya küçük ağayı bu güne koy 15 reyting alır my yi 2 ye katlamazsa bende hiçbir şey bilmiyorum
kanallar nasıl bu boşluğu göremiyor şaşıyorum artık anlıklarda 8 in zor görüldüğü başka bir gün var mı yav
çocuklar duymasını izliyorum kaç gündür bugünde izledim gayet güzeldi seyyar tayyar süper ama eskisi gibi değil
her gün 15 alacaksa çarşamba 20 alırküçük ağa her gün 15 alır panpa halkın dizisi enfesto bir dizi o .
o işte zor biraz çarşamba boşluk olduğunu sana kanallar her daim ağzının payını aldı artık korkuyorlar en sağlam işlerini hazırlıyorlarher gün 15 alacaksa çarşamba 20 alır
geçen hafta 16844. tekrarında ki recep ve şirinler çizgi filminin gelişiyle 6 reyting zor alan my den bahsediyoruz demio işte zor biraz çarşamba boşluk olduğunu sana kanallar her daim ağzının payını aldı artık korkuyorlar en sağlam işlerini hazırlıyorlar
panpa sen de biliyon her dizi zamanal yükselir o yüzden boşa konuşmayalım lütfen bu hafta maç yoktu rcep yıktu ne my ne doksanalr uçmadıgeçen hafta 16844. tekrarında ki recep ve şirinler çizgi filminin gelişiyle 6 reyting zor alan my den bahsediyoruz demi
işte onlar yokken bile yükselemediler o kadar boş ki millet bu gün izleyecek hiçbir şey bulamıyor ben kaç kez kanal değiştirdiğimi unuttum artık düşünpanpa sen de biliyon her dizi zamanal yükselir o yüzden boşa konuşmayalım lütfen bu hafta maç yoktu rcep yıktu ne my ne doksanalr uçmadı