5 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

my anlıklarda 7-8 zor almış arkadaş bu akdar boş bi güm olamaz ya küçük ağayı bu güne koy 15 reyting alır my yi 2 ye katlamazsa bende hiçbir şey bilmiyorum :D
kanallar nasıl bu boşluğu göremiyor şaşıyorum artık anlıklarda 8 in zor görüldüğü başka bir gün var mı yav
çocuklar duymasını izliyorum kaç gündür bugünde izledim gayet güzeldi seyyar tayyar süper :D ama eskisi gibi değil

Muhteşem Yüzyıl ne fragmandı öyle 😱 Mustafanın küçüklüğü falan

my anlıklarda 7-8 zor almış arkadaş bu akdar boş bi güm olamaz ya küçük ağayı bu güne koy 15 reyting alır my yi 2 ye katlamazsa bende hiçbir şey bilmiyorum :D
kanallar nasıl bu boşluğu göremiyor şaşıyorum artık anlıklarda 8 in zor görüldüğü başka bir gün var mı yav
çocuklar duymasını izliyorum kaç gündür bugünde izledim gayet güzeldi seyyar tayyar süper :D ama eskisi gibi değil
küçük ağa her gün 15 alır panpa halkın dizisi enfesto bir dizi o .:F

o işte zor biraz :F çarşamba boşluk olduğunu sana kanallar her daim ağzının payını aldı artık korkuyorlar en sağlam işlerini hazırlıyorlar :A
geçen hafta 16844. tekrarında ki recep ve şirinler çizgi filminin gelişiyle 6 reyting zor alan my den bahsediyoruz demi :F:F

geçen hafta 16844. tekrarında ki recep ve şirinler çizgi filminin gelişiyle 6 reyting zor alan my den bahsediyoruz demi :F:F
panpa sen de biliyon her dizi zamanal yükselir o yüzden boşa konuşmayalım lütfen :) bu hafta maç yoktu rcep yıktu ne my ne doksanalr uçmadı :)

Show zaten bu reklam stratejilerinden kaybediyor. @mrt-06 Bir çözüm bulman şart. :X

Mesela dizi fragmanlarını reklam bitiminde vermesi kadar saçma bir strateji yok, o yüzden dizilerinin tanıtımını iyi yapamıyor. Eski Show TV ne yapsa ilk bölüm 4-5 reyting alırdı, sonradan yükselip düşerdi reytingleri ama iyi tanıtımını yaptığı için ilk bölüm muhakkak 4-5 reyting alırdı dizileri yani garantiydi...

panpa sen de biliyon her dizi zamanal yükselir o yüzden boşa konuşmayalım lütfen :) bu hafta maç yoktu rcep yıktu ne my ne doksanalr uçmadı :)
işte onlar yokken bile yükselemediler o kadar boş ki millet bu gün izleyecek hiçbir şey bulamıyor ben kaç kez kanal değiştirdiğimi unuttum artık düşün :D

Muhteşem Yüzyılın yeni bölüm fragmanı süperdi ya. Haftaya kesin uçacak. Bu bölüm pek bir şey yoktu düşük olursa şaşmam.