Geçen hafta anlıklar daha düşüktü. Total 9 çıktı. Yarın ki sonuçları görmeden bir şey söyleyemeyiz.@Beddualarımız işe yaradı gibi @Bully my diplerde
Geçen hafta anlıklar daha düşüktü. Total 9 çıktı. Yarın ki sonuçları görmeden bir şey söyleyemeyiz.@Beddualarımız işe yaradı gibi @Bully my diplerde
öyle bir durum olsa etkisi görülürbak salıya küçükağa gelir gelmez kaçak 7.87 den 6.12 ye düşmüşişte onlar yokken bile yükselemediler o kadar boş ki millet bu gün izleyecek hiçbir şey bulamıyor ben kaç kez kanal değiştirdiğimi unuttum artık düşün
Totalde 8 alır yine ama ab'de 7 alsa güzel olur.Yarın 7 alırsa tamamdır
AynenTotalde 8 alır yine ama ab'de 7 alsa güzel olur.
Değişim Mart'ta.Show zaten bu reklam stratejilerinden kaybediyor. @mrt-06 Bir çözüm bulman şart.
Mesela dizi fragmanlarını reklam bitiminde vermesi kadar saçma bir strateji yok, o yüzden dizilerinin tanıtımını iyi yapamıyor. Eski Show TV ne yapsa ilk bölüm 4-5 reyting alırdı, sonradan yükselip düşerdi reytingleri ama iyi tanıtımını yaptığı için ilk bölüm muhakkak 4-5 reyting alırdı dizileri yani garantiydi...
Yapacağım.Valla iyi olur cidden iyi olur
Hiç öyle olacağını zannetmiyorum. Totalde 8.50-9.00 civarı alacaktır AB de 9-10 arası alıcaktır. Kötü bir bölüm değildi düşeceğini sanmıyorumTotalde 8 alır yine ama ab'de 7 alsa güzel olur.
Bölüm kötüydü bence Musti sahneleri dışında. Düşer büyük ihtimal.Hiç öyle olacağını zannetmiyorum. Totalde 8.50-9.00 civarı alacaktır AB de 9-10 arası alıcaktır. Kötü bir bölüm değildi düşeceğini sanmıyorum
Kötü derken heyecan yoktu. Sadece Süleymanı gösterdiler. Neyse kısmetse bir dahaki bölüme kısmet 😛Bölüm kötüydü bence Musti sahneleri dışında. Düşer büyük ihtimal.
yok artık cihangir döktürdü sülüman döktürdüBölüm kötüydü bence Musti sahneleri dışında. Düşer büyük ihtimal.
Ha Cihangir de vardı doğru.yok artık cihangir döktürdü sülüman döktürdü
UEK mı o ?00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 4.36 2) ATV: 2.94 3) SHOW: 1.89