Geçen hafta anlıklar daha düşüktü. Total 9 çıktı. Yarın ki sonuçları görmeden bir şey söyleyemeyiz.@Beddualarımız işe yaradı gibi @Bully my diplerde![]()
Geçen hafta anlıklar daha düşüktü. Total 9 çıktı. Yarın ki sonuçları görmeden bir şey söyleyemeyiz.@Beddualarımız işe yaradı gibi @Bully my diplerde![]()
öyle bir durum olsa etkisi görülürbak salıya küçükağa gelir gelmez kaçak 7.87 den 6.12 ye düşmüşişte onlar yokken bile yükselemediler o kadar boş ki millet bu gün izleyecek hiçbir şey bulamıyor ben kaç kez kanal değiştirdiğimi unuttum artık düşün![]()
Totalde 8 alır yine ama ab'de 7 alsa güzel olur.Yarın 7 alırsa tamamdır![]()
AynenTotalde 8 alır yine ama ab'de 7 alsa güzel olur.![]()
Değişim Mart'ta.Show zaten bu reklam stratejilerinden kaybediyor. @mrt-06 Bir çözüm bulman şart.
Mesela dizi fragmanlarını reklam bitiminde vermesi kadar saçma bir strateji yok, o yüzden dizilerinin tanıtımını iyi yapamıyor. Eski Show TV ne yapsa ilk bölüm 4-5 reyting alırdı, sonradan yükselip düşerdi reytingleri ama iyi tanıtımını yaptığı için ilk bölüm muhakkak 4-5 reyting alırdı dizileri yani garantiydi...
Yapacağım.Valla iyi olur cidden iyi olur![]()
Hiç öyle olacağını zannetmiyorum. Totalde 8.50-9.00 civarı alacaktır AB de 9-10 arası alıcaktır. Kötü bir bölüm değildi düşeceğini sanmıyorumTotalde 8 alır yine ama ab'de 7 alsa güzel olur.![]()
Bölüm kötüydü bence Musti sahneleri dışında.Hiç öyle olacağını zannetmiyorum. Totalde 8.50-9.00 civarı alacaktır AB de 9-10 arası alıcaktır. Kötü bir bölüm değildi düşeceğini sanmıyorum
Kötü derken heyecan yoktu. Sadece Süleymanı gösterdiler. Neyse kısmetse bir dahaki bölüme kısmet 😛Bölüm kötüydü bence Musti sahneleri dışında.Düşer büyük ihtimal.
![]()
yok artık cihangir döktürdü sülüman döktürdüBölüm kötüydü bence Musti sahneleri dışında.Düşer büyük ihtimal.
![]()
Ha Cihangir de vardı doğru.yok artık cihangir döktürdü sülüman döktürdü![]()
UEK mı o ?00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 4.36 2) ATV: 2.94 3) SHOW: 1.89