5 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

1.kırmızı yeri dün açıkladık my izleyicisi kaliteye odaklı oyuncu kalitesi süper olduğu için burada kaliteden kasıt senaryo senaryoda boş olaylar olursa ya da olaylar uzatlırsa düşer :) musti olayı da çok uzadı 121.bölümde öelcek dedler 123 e kaldı :F

2.kırmızı yerde tam tersi olmalı ay yapım eski dizisi kuzey güneyden ve bu sene çarşambaları batan kpa tarzı dizilerden ibret almalı :A
Kuzey başlı başına fiyaskoydu, ama kpa eğer senaryo olarak iddialı ise iyi oranlar alabilir çarş. :) hafta sonu olmaz zaten ay yapımın dizisi. En doğru gün olur çarşamba bence. :)

Muhteşem Yüzyıl her iki gruptada iyi gitmiş🙂
Zeytin Tepesi her iki gruptada kötü başlamış🙁
Benİ Affet te gününü iyi geçirenlerden😎

Dün aksam sormustun bana Zeytin Tepesi nasil diye. Ortasindan basladim gerci ama agir drama olmus biraz. Fena degil aslinda dizi, oyuncular soguk gibi duruyor ama iyi gibiler.

Sen izledin mi? :)
Yok ben izlemedim, izlemeyide düşünmüyodun zaten. :) Başrol aktör çok soğuk.. Aslıhanı da çok beğendiğim söylenemez zaten. :)

gelsin 3.5 reyting alan dizilerin sayısı artmalı :A

kuzeyin her iki grupta da 8 reytingi geçtiği günler olmuş kpa o reytingi görürseö püp başına koysun :)
5 Reyting alıyordu. Ah Show TV bari Adını Kalbime Yazdım'ı Çarşamba'ya alsaydın. :( :(

gelsin 3.5 reyting alan dizilerin sayısı artmalı :A

kuzeyin her iki grupta da 8 reytingi geçtiği günler olmuş kpa o reytingi görürseö püp başına koysun :)
Yavru o zamanlar Show TV'de ki en parlak dönemiydi. Kuzey Güney şimdi başlasa rahat zirveyi alırdı. :)

Yavru o zamanlar Show TV'de ki en parlak dönemiydi. Kuzey Güney şimdi başlasa rahat zirveyi alırdı. :)
yavru kim @pompy e mi sesleniyin ? küçük ağaların küçük gelinlerin zirvede odluğu sistemde kuzey güney 5 alamazdı :F

5 Reyting alıyordu. Ah Show TV bari Adını Kalbime Yazdım'ı Çarşamba'ya alsaydın. :( :(

fışşhhh :F

fatih portakal 30 dakika yayınla en fazla izlenen ana haber olmuş 45 dakika yayınlansa daha fazla izlenir bence

Zeytin dalında güzell dün dediğim gibi Total dizisi olmuş totalde beklediğim gibi alırken abde biraz düşük gelmiş... olsunn diyelim haftaya toparlar belki pek bakamadım diziye
Muhteşem Yüzyıl inadına yaşıyor mübarek ab de 10 almış tebrikler dizime fakat şuda bir gerçekki mustafa çıkınca ve kalteli bir iş gelince 5 lere kadar düşecek totalde abde ise 6 lara kadar :(
Merhamet abde gene aynı gitmiş ne çıkıyor ne iniyor böyle bir dizi
Sevdaluk showun fiyasko dizilerinden biri artık yükselemez...
UEK ortalama gitmiş gene...
Beni affet o ne öyle dizi öyle mübarek haftalık dizileri geçiyor
Çocuklar duymasın ab de iyi gitmiş tebrikler

1.kırmızı yeri dün açıkladık my izleyicisi kaliteye odaklı oyuncu kalitesi süper olduğu için burada kaliteden kasıt senaryo senaryoda boş olaylar olursa ya da olaylar uzatlırsa düşer :) musti olayı da çok uzadı 121.bölümde öelcek dedler 123 e kaldı :F

2.kırmızı yerde tam tersi olmalı ay yapım eski dizisi kuzey güneyden ve bu sene çarşambaları batan kpa tarzı dizilerden ibret almalı :A
Haftaya ölüyor işte :bağır: