Işte şimdi yayında olsaydı rahat 5.5 Reyting üstü alırdı bence..Zirve zaten onun hakkı da değeri bilinmiyor umarım yarın iki grupta da 4 reyting ve üzeri alır.
Işte şimdi yayında olsaydı rahat 5.5 Reyting üstü alırdı bence..Zirve zaten onun hakkı da değeri bilinmiyor umarım yarın iki grupta da 4 reyting ve üzeri alır.
rating kurduna talimizIşte şimdi yazında olsaydı rahat 5.5 Reyting üstü alırdı bence..
2 ab reytingi yahu bunu mu savunayim))ne zamandan beridir ab ci oldun beyazsoy
Bakalım yeni senarist grubu neler yapacak haftayaIşte şimdi yazında olsaydı rahat 5.5 Reyting üstü alırdı bence..
isterse isabella fortuna olsunKurt değil lö. Makina.
Soğuk bir dizi bence. Karakterlere, senaryoya pek ısınamadım senaryo karışık geldi. Ayrıca benim beğenip beğenmemin bir önemi yok. Dizinin tutması lazım önce.neresini beğenmedm anlamadım )
sevdaluk showun kurtarıcısı senaryoya hafif müdehale daha çok Gülen yüz dizinin artışı iki iyi komedi oyuncusu bunlara yüklenmek lazımREKLAMLARI FIRSAT BİLEN SEVDALUK ABC1 20 + GRUBUNDA 6.23, AB'DE 5.89 RATİNGLE ZİRVEYE OTURDU!
Yok artık. 😱 @denizz19
Soğuk bir dizi bence. Karakterlere, senaryoya pek ısınamadım senaryo karışık geldi. Ayrıca benim beğenip beğenmemin bir önemi yok. Dizinin tutması lazım önce.
Yok tutsa bile izlemem beğenmediğim işi.he yani yarin TNS'de tutarsa izleyecen yine
Katılıyorum. Bakalım yeni senaristleri haftaya başlayacak galiba.sevdaluk showun kurtarıcısı senaryoya hafif müdehale daha çok Gülen yüz dizinin artışı iki iyi komedi oyuncusu bunlara yüklenmek lazım
Yok tutsa bile izlemem beğenmediğim işi.