Işte şimdi yayında olsaydı rahat 5.5 Reyting üstü alırdı bence..Zirve zaten onun hakkı da değeri bilinmiyor umarım yarın iki grupta da 4 reyting ve üzeri alır.
Işte şimdi yayında olsaydı rahat 5.5 Reyting üstü alırdı bence..Zirve zaten onun hakkı da değeri bilinmiyor umarım yarın iki grupta da 4 reyting ve üzeri alır.
rating kurduna talimizIşte şimdi yazında olsaydı rahat 5.5 Reyting üstü alırdı bence..
2 ab reytingi yahu bunu mu savunayim))ne zamandan beridir ab ci oldun beyazsoy![]()
Bakalım yeni senarist grubu neler yapacak haftayaIşte şimdi yazında olsaydı rahat 5.5 Reyting üstü alırdı bence..
isterse isabella fortuna olsunKurt değil lö. Makina.![]()
Soğuk bir dizi bence.![]()
neresini beğenmedm anlamadım
)
sevdaluk showun kurtarıcısı senaryoya hafif müdehale daha çok Gülen yüz dizinin artışı iki iyi komedi oyuncusu bunlara yüklenmek lazımREKLAMLARI FIRSAT BİLEN SEVDALUK ABC1 20 + GRUBUNDA 6.23, AB'DE 5.89 RATİNGLE ZİRVEYE OTURDU!
Yok artık. 😱 @denizz19
Soğuk bir dizi bence.Karakterlere, senaryoya pek ısınamadım senaryo karışık geldi. Ayrıca benim beğenip beğenmemin bir önemi yok. Dizinin tutması lazım önce.
![]()
Yok tutsa bile izlemem beğenmediğim işi.he yani yarin TNS'de tutarsa izleyecen yine![]()
Katılıyorum.sevdaluk showun kurtarıcısı senaryoya hafif müdehale daha çok Gülen yüz dizinin artışı iki iyi komedi oyuncusu bunlara yüklenmek lazım
Yok tutsa bile izlemem beğenmediğim işi.![]()