Muhtesem Yüzyil eski havasindan uzakta olmasina ragmen AB'de 10 reyting almis. Gelecek hafta Musti'nin ölümüyle izleyiciyi kendine cekecektir diye düsünüyorum.
KMOI cok iyi gitmis bence.
Zeytin Tepesi TOTAL dizisi olarak baslamis. Biraz izledim diziyi, yani ortasindan itibaren. Iyi bir dizi lakin cok agir drama gibi duruyor. Orta vadede yayindan kaldiracagini veya gün degisimine ugrayacagini düsünüyorum.
Fatih Portakal cok iyi oranlar almis. TOTAL'de neredeyse 5 reyting. Süresi gayet iyi gibi, uzatilmasina da gerek yok bence.
Cocuklar Duymasin her iki gruptada 4 reyting almis, iyi gidiyor. Dizi tek güne inmeli ve Carsamba olmali diye düsünüyorum bir an evvel.
Doksanlar TOTAL 4 AB 3 reyting almis. Dizinin günü degisiyor bugün haberi cikti zaten. Pazar günü bu oranlari alir mi? Belki alir. Yeni gelecek dizinin her iki gruptada en az 5 reyting almasi gerek uzun süre kalabilmesi icin.
Kizilelma TOTAL'de 4 reyting altinda kalmis, AB'de 3 reyting. Dizi belirli bir kitleye yönelik oldugu icin bu oranlarin üstüne koymasi zor gibi. Basrolde baglayici degil konusu gayet iyi olmasina ragmen. Dizi her iki gruptada 4 reyting üzerinde kalmayi basarirsa devam eder, diger türlü isi zor gibime geliyor.
Merhamet TOTAL 4 reyting altinda, AB'de 5 reyting ile gayet iyi. Sezon sonuna kadar devam eder diye düsünüyorum eger Kanal D yerine baska bir dizi düsünmüyorsa onca projesi icinde. Diger türlü Intikam gibi erken final yapip yayindan kaldirilabilir de.
Show TV'de yayinlanan Büyük Risk'de dün Simge Fistikoglu soru sormus aldim haberini @
dizi kolik 'ten
TOTAL AB 3 reyting üzerinde bence cok iyi. Kaliteli bir program zaten.
Sevdaluk TOTAL 3 AB 2 reyting. Bu dizi cok iyi basladi, hatta baya begenmistim. Yerine Kizilelma gelince birakmistim. Inadina Yasamak kadar olmasada cabuk söndü diyebiliriz. Yeni yapilacak takviyelerin pek bir yarari olacagini sanmiyorum. Show TV acilen yerine birsey bulmasi gerek.