5 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Kanal D'de dizisi hatırladım. :D @xemrexxx

ac68425397e3a7c17342dd57df0e9479.jpg

Rakip geldikçe oranlarını arttıran dizi oldu yine Muhteşem Yğzyıl.Ab'de iyi artmış tebrikler.
Sevdaluk yayından mı kalkacak.😱21 ve 23 hay böyle kalite olmaz olsun diyordur Show yönetimi.:F
Zeytinlik'e iyi beddua ettim kabul olmuş.:ZKanal D'nin ab'de başlayan en vasat dizisi olarak tarihe geçti.:F
Kızıl Elma ilk bölümlere göre düşük ama iyi.Tebrikler.
Fatih Portakal coşuyor.:ZTebrikler Fox.:Z
Çocuklar Duymasın'ın ilk bölümü düşük giderken 2. bölümü iyi gitmiş.

Zeytin Tepesi bizim buralarda çekiliyormuş başrol daha sağlam olsa giderdim sete ama bu gidişle erken final yapabilir çok kötü başlamış. :D

Zeytin Tepesi iyi başlamış ama Kanal D'ye yetmez bu oranlar. Fazla uzun sürmez gibi.
Çocuklar Duymasın'ın 2.tekrarı çok iyi gitmiş. Dizi madem haftalık olamıyo o zaman Çarşamba günleri 2 bölüm yayınlasınlar.
Doksanlar özetsiz başlamış gayet iyi gitmiş iki grupta. Pazar günleride ilk 10'a girer dizi.
Sevdaluk'a geçmiş olsun gidici gibi.

bomboş bi gün işte liderin zor 8 aldığı boş bi gün :D

arkadaş küçük ağa bu gün olsa özeti bile 2.olurdu neyin derdindesiniz :kiki:
geçen recep ivedkle şirinler geldiğinde anlıklarda buhar olan dizi küçük gelin değildi muhteşemdi :kiki:

Muhtesem Yüzyil eski havasindan uzakta olmasina ragmen AB'de 10 reyting almis. Gelecek hafta Musti'nin ölümüyle izleyiciyi kendine cekecektir diye düsünüyorum.

KMOI cok iyi gitmis bence.

Zeytin Tepesi TOTAL dizisi olarak baslamis. Biraz izledim diziyi, yani ortasindan itibaren. Iyi bir dizi lakin cok agir drama gibi duruyor. Orta vadede yayindan kaldiracagini veya gün degisimine ugrayacagini düsünüyorum.

Fatih Portakal cok iyi oranlar almis. TOTAL'de neredeyse 5 reyting. Süresi gayet iyi gibi, uzatilmasina da gerek yok bence.

Cocuklar Duymasin her iki gruptada 4 reyting almis, iyi gidiyor. Dizi tek güne inmeli ve Carsamba olmali diye düsünüyorum bir an evvel.

Doksanlar TOTAL 4 AB 3 reyting almis. Dizinin günü degisiyor bugün haberi cikti zaten. Pazar günü bu oranlari alir mi? Belki alir. Yeni gelecek dizinin her iki gruptada en az 5 reyting almasi gerek uzun süre kalabilmesi icin.

Kizilelma TOTAL'de 4 reyting altinda kalmis, AB'de 3 reyting. Dizi belirli bir kitleye yönelik oldugu icin bu oranlarin üstüne koymasi zor gibi. Basrolde baglayici degil konusu gayet iyi olmasina ragmen. Dizi her iki gruptada 4 reyting üzerinde kalmayi basarirsa devam eder, diger türlü isi zor gibime geliyor.

Merhamet TOTAL 4 reyting altinda, AB'de 5 reyting ile gayet iyi. Sezon sonuna kadar devam eder diye düsünüyorum eger Kanal D yerine baska bir dizi düsünmüyorsa onca projesi icinde. Diger türlü Intikam gibi erken final yapip yayindan kaldirilabilir de.

Show TV'de yayinlanan Büyük Risk'de dün Simge Fistikoglu soru sormus aldim haberini @dizi kolik 'ten :D TOTAL AB 3 reyting üzerinde bence cok iyi. Kaliteli bir program zaten.
Sevdaluk TOTAL 3 AB 2 reyting. Bu dizi cok iyi basladi, hatta baya begenmistim. Yerine Kizilelma gelince birakmistim. Inadina Yasamak kadar olmasada cabuk söndü diyebiliriz. Yeni yapilacak takviyelerin pek bir yarari olacagini sanmiyorum. Show TV acilen yerine birsey bulmasi gerek.

öhöö öhhhöö öhö öhööö pardon zeytin çekirdekleri boğazımızda kaldı da. :F

Nerde herkes cenaze mi var nereye kaçıştı bu millet. :Z

Ortalığı dağıtacağı söylenen Zeytin Çekirdeği fiyasko olduğu için mi durgunuz yoksa. :bhr:

Muhteşem boşlukta uçmuş. Biraz da şike var tabi. Ama bunlara rağmen çok yükselememiş. :A

Beni Affet show yapmış.

Diğer tüm diziler vasat...