5 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

gelsin 3.5 reyting alan dizilerin sayısı artmalı :A

kuzeyin her iki grupta da 8 reytingi geçtiği günler olmuş kpa o reytingi görürseö püp başına koysun :)
O zamanlar my de 18 leri görüyodu ama. :)

gelsin 3.5 reyting alan dizilerin sayısı artmalı :A

kuzeyin her iki grupta da 8 reytingi geçtiği günler olmuş kpa o reytingi görürseö püp başına koysun :)
O zamanlar my de 18 leri görüyodu ama. :)

son bölümlere ka total 9 dan düşmiyidi nasıl reyting kaynağı bu 8 lere düşürdü :(

yine çiğdem moduna girdi :F

showda yayınlanmasın adını kalbime yazdım ile aynı kanal :( .ss
Bundan bir kaç hafta önce sanırım isyan ediyordu ya o bölüm tavan yapmıştı.Demek ki millet isyan istiyor heyecan istiyor :)

Yazık laa Zeytinlik'i kimse forumda bile beğenmemişler:( Oysa izlenebilirliği vardi. Osmancık'tan bile kat kat iyiydi oysa.

neyse çarşambaları klasik sonuç geldiğine göre kalite ölçümüne odaklanalım @destere @ABAY_06 @Forumdash @Yakamoz-Asi siyah beyaz bölüm yapmışlar renklerdirmeyi mns nin hayal dünyasına bırakmışlar:))))
Çok sexyyy:X Saksafonda çaliyor, içim bi hoş oldu kapattim yarida :F:F

Yazık laa Zeytinlik'i kimse forumda bile beğenmemişler:( Oysa izlenebilirliği vardi. Osmancık'tan bile kat kat iyiydi oysa.

Çok sexyyy:X Saksafonda çaliyor, içim bi hoş oldu kapattim yarida :F:F
fişhh :F diyi yerden vurmuşlar :F neyse abc family dizinin etini sütünü yiyi aria yı baby daddy ; hannayı ravenswood dizisine konuk diye göndermiş :F

Asıl kahrı Show çekti. Meclise bile taşındı. :F
onlar boşa çabaydı :F stardaki de show daki bölümlere gelen siyasi tepki hep boşa gündem değişsin :F

tüh ya yine iyi bi yapım gelmedi my ilk ikiyi kapatmış .ss neyse başka baharlara artık :D

Zeytin Tepesi kötü başlamış beklediğim gibi. Neden abartıldı anlamamıştım zaten. :A

FOX Ana Haber çok iyi gitmiş. Tatil bitsin AB'de de yükselecektir.

Çocuklar Duymasın iyi gitmiş. Geçmiş Doksanlar'ı iki gruptada. :Z