eee az önce demiyormuydun showla kanal d anlaşmiş gibiayol sizin şirkete ayıp olmasın diye medcezirle bir kere ödül verdiler içerde ile vermeleri saçma olurdu bir torpil yeterli
eee az önce demiyormuydun showla kanal d anlaşmiş gibiayol sizin şirkete ayıp olmasın diye medcezirle bir kere ödül verdiler içerde ile vermeleri saçma olurdu bir torpil yeterli
arada stara da ödül vermiş @Yiğitt ne demişler tüm yumurtaları tek sepete koymiceneee az önce demiyormuydun showla kanal d anlaşmiş gibi
"Şu Araplara ne oluyor anlamıyorum. Onların diziyi izlemesi bize bağlı. Biz ne dersek o olur" derdim normalde ancak sonuna kadar haklılar.
Gerçekte araları kötüymuşödül aldığında bari güleydin Öykücüm
ikizini gönderseymiş keşkeödül aldığında bari güleydin Öykücüm
Biz de Emmy ve Oscar için çığırmıyormuyuz"Şu Araplara ne oluyor anlamıyorum. Onların diziyi izlemesi bize bağlı. Biz ne dersek o olur" derdim normalde ancak sonuna kadar haklılar.
@Forumdash burada daha büyük bir tepki var@mrt-06 @Yiğitt @Çiğdem- @ozmoturk @Dosi @vadikızı
https://twitter.com/x/status/939593380161556480
Allah aşkına Tolga neresini geliştirdi? Çağatay veya Aras gibi eğitim aldı mı? İlker gibi duygu geçirebiliyor mu? Orada Serenay dururken Aslı nasıl kazandı? Serenay rolü için almadığı eğitim kalmadı. Gelelim müziklere. Ödüllerde en çok haksızlık burada yapıldı. Toygar Işıklı gözü kapalı bu ödülü almalıydı. Bir sene boyunca insanlar "tak tak taka tak" diye bir şey yaptı.Şuana kadar bir skandal yaşanmadı, şaşırtıcı. Sunucuların payı büyük bunda.
Kısaca değerlendirmemi yapayım:
En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Tolga hak ediyordu Söz'deki performansıyla. Çok iyi bir oyucu. Kendini çok geliştirdi. O seçilmeseydi Aras kazansın isterdim.
Aslı Enver'in dizisini izlemiyorum ancak denk geldiğim sahneleri vardı. O da hak etmiştir ödülünü muhtemelen.
En İyi Yönetmen ve dizi müziği ödülü Söz'e gitti. Müzikler tamam ama En İyi Yönetmen ödülü İçerde'ye verilebilirdi diye düşünüyorum. Uluç Bayraktar harika bir iş çıkarmıştı çünkü. Seneye Ufak Tefek Cinayetler'in alması lazım zaten.
En İyi Çocuk Oyuncu Beren Gökyıldız'dan başkasına gitmemeliydi zaten. Sonuna kadar hak ediyor.
Vatanım Sensin En İyi Dizi olmayı sonuna kadar hak etti. O olmasaydı İçerde veya Edho seçilebilirdi. Tebrikler.
En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülü Hande Erçel'e gitmemeliydi. Güzel olabilir ancak oyunculuğunu hiç beğenmiyorum.
En İyi Dizi Çifti AlEy olmasaydı HiLeon olsun isterdim. Sosyal medyada en çok konuşulan çiftler bu ikisi zaten. İkisinden birinin seçileceği kesin gibiydi, AlEy seçildi. Tebrikler.
Sosyal medyada dahi hiç yan yana resimlerini görmemiştim, doğrudur. Kara Sevda'dakilere özenmişler demekGerçekte araları kötüymuşTweetin birinde öyle diyorduHayır dizide nasıl öpüşebiliyorlar kötuyse
o kız kapaşı değil mi? Öyle resimler varikizini gönderseymiş keşke
Ama sexyÖykü Karayel ne kadar itici, soğuk ya.Sevimsiz..
Gökhan daha hoj bence.o kız kapaşı değil mi? Öyle resimler varyoksa o yırtmacı kim giyer
(herkes dekolteli, herkes yırtmçlıydı laaan)
Ama sexy
Allah aşkına Tolga neresini geliştirdi? Çağatay veya Aras gibi eğitim aldı mı? İlker gibi duygu geçirebiliyor mu? Orada Serenay dururken Aslı nasıl kazandı? Serenay rolü için almadığı eğitim kalmadı. Gelelim müziklere. Ödüllerde en çok haksızlık burada yapıldı. Toygar Işıklı gözü kapalı bu ödülü almalıydı. Bir sene boyunca insanlar "tak tak taka tak" diye bir şey yaptı.
Hayır demicemGökhan daha hoj bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?