44. Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu!

ödül aldığında bari güleydin Öykücüm :A

g9QAlZ.jpg

En iyi YouTuber ödülünü Danla Bilic'in alması gerektiğini düşünüyorum. Çok konuşuldu geçtiğimiz yıl.

Şuana kadar bir skandal yaşanmadı, şaşırtıcı. Sunucuların payı büyük bunda.

Kısaca değerlendirmemi yapayım:

En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Tolga hak ediyordu Söz'deki performansıyla. Çok iyi bir oyucu. Kendini çok geliştirdi. O seçilmeseydi Aras kazansın isterdim.

Aslı Enver'in dizisini izlemiyorum ancak denk geldiğim sahneleri vardı. O da hak etmiştir ödülünü muhtemelen.

En İyi Yönetmen ve dizi müziği ödülü Söz'e gitti. Müzikler tamam ama En İyi Yönetmen ödülü İçerde'ye verilebilirdi diye düşünüyorum. Uluç Bayraktar harika bir iş çıkarmıştı çünkü. Seneye Ufak Tefek Cinayetler'in alması lazım zaten. :A

En İyi Çocuk Oyuncu Beren Gökyıldız'dan başkasına gitmemeliydi zaten. Sonuna kadar hak ediyor.

Vatanım Sensin En İyi Dizi olmayı sonuna kadar hak etti. O olmasaydı İçerde veya Edho seçilebilirdi. Tebrikler.

En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülü Hande Erçel'e gitmemeliydi. Güzel olabilir ancak oyunculuğunu hiç beğenmiyorum.

En İyi Dizi Çifti AlEy olmasaydı HiLeon olsun isterdim. Sosyal medyada en çok konuşulan çiftler bu ikisi zaten. İkisinden birinin seçileceği kesin gibiydi, AlEy seçildi. Tebrikler.
Allah aşkına Tolga neresini geliştirdi? Çağatay veya Aras gibi eğitim aldı mı? İlker gibi duygu geçirebiliyor mu? Orada Serenay dururken Aslı nasıl kazandı? Serenay rolü için almadığı eğitim kalmadı. Gelelim müziklere. Ödüllerde en çok haksızlık burada yapıldı. Toygar Işıklı gözü kapalı bu ödülü almalıydı. Bir sene boyunca insanlar "tak tak taka tak" diye bir şey yaptı.

Allah aşkına Tolga neresini geliştirdi? Çağatay veya Aras gibi eğitim aldı mı? İlker gibi duygu geçirebiliyor mu? Orada Serenay dururken Aslı nasıl kazandı? Serenay rolü için almadığı eğitim kalmadı. Gelelim müziklere. Ödüllerde en çok haksızlık burada yapıldı. Toygar Işıklı gözü kapalı bu ödülü almalıydı. Bir sene boyunca insanlar "tak tak taka tak" diye bir şey yaptı.

Tolga duyguyu çok güzel veriyor Çağatay ve Arasda çok iyiler ona birşey demiyorum ama Tolga rolünü yaşayarak oynuyor kendi adıma ben verdiği duyguyu çok güzel alıyorum😉 İçerde konusunda katılıyorum sana