44. Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Show’umun altın yılı oldu. İçerde’ye ve Jülide Ateş’e haksızlık yapılmasa neredeyse tüm ödüller bizdeydi. :A

Allah aşkına Tolga neresini geliştirdi? Çağatay veya Aras gibi eğitim aldı mı? İlker gibi duygu geçirebiliyor mu? Orada Serenay dururken Aslı nasıl kazandı? Serenay rolü için almadığı eğitim kalmadı. Gelelim müziklere. Ödüllerde en çok haksızlık burada yapıldı. Toygar Işıklı gözü kapalı bu ödülü almalıydı. Bir sene boyunca insanlar "tak tak taka tak" diye bir şey yaptı.
sdsfsdfsdfsfasf error verdim şu mesaja tolga sarıtaş zaten lisdeden bu yana tiyatro eğitimi alan biri; çağatay su ürünleri aras mühendislik mezunu sanırsam :X

serenay ve aslı konusunda bişi demicem ikisi de bebüşlerim :bhr:

Son 3 senedir ekrandaki en iyi kadın sunucu Jülide Ateş, her seferinde Nazlı’ya veriliyor. Sezon içinde hiçbir haber başarısı yok üstelik...

Perfect :bhr: 'Ses Etme' klip ve sarkisi bile yeter bu sene icin. :D

Eyşan ve Ezel aynı sahnedeydi. :A

5GjdbL.jpg

Vatanım Sensin dışında hiçbir Kanal D yapımı ödül alamadı sanırım, kanalı sırtladı adeta :A @Aserat

Kadın oyuncu neyse de erkek oyuncu da Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Halit Ergenç gibi isimler varken Tolga Sarıtaş'a nasıl ödül verilebiliyor bilmiyorum :)

En iyi magazin programı ödülü yoktu bu sene @mrt-06 yı üzdüler :X

eee az önce demiyormuydun showla kanal d anlaşmiş gibi :X

arada stara da ödül vermiş @Yiğitt ne demişler tüm yumurtaları tek sepete koymicen :A

Kanal D hiç ödül almadı ki, VS sayesinde 2 ödül mü ne aldı. :F Geri kalanı diğerleri paylaştı. :T:

Show’umun altın yılı oldu. İçerde’ye ve Jülide Ateş’e haksızlık yapılmasa neredeyse tüm ödüller bizdeydi. :A
10 Aralık bu tarihi kaydedin , Türkiyenin utanç gecesi olarak her yıl anacam forumda
😕😕😕 @MasacRE- @destere

@destere @MasacRE-

Allah aşkına Tolga neresini geliştirdi? Çağatay veya Aras gibi eğitim aldı mı? İlker gibi duygu geçirebiliyor mu? Orada Serenay dururken Aslı nasıl kazandı? Serenay rolü için almadığı eğitim kalmadı. Gelelim müziklere. Ödüllerde en çok haksızlık burada yapıldı. Toygar Işıklı gözü kapalı bu ödülü almalıydı. Bir sene boyunca insanlar "tak tak taka tak" diye bir şey yaptı.

Tolga mı duyguyu geçiremiyor? Çağatay'ı çok severim ama ondan kesinlikle daha iyi bir oyuncu. Aras ve İlker'le kıyaslarım kendisini sadece. Oynadığı bütün dizilerde çok iyiydi. Muhteşem Yüzyıl'da canlardığı karakteri bu ülkede canlandırabilecek çok az oyuncu var. İzlemeni öneririm oradaki sahnelerini. Güneşin Kızları'nda da muazzamdı. Söz'de zirveye çıktı zaten.

Eğitim alarak en iyi oyuncu olunuyorsa Çağatay'ı, Kıvanç'ı ve hatta Serenay'ı falan hiçbir ödüle aday göstermeyelim o zaman. Miss Turkey'de ünlenip oyuncu olan insanlar bunlar. Onları dizi sektöründen çıkarmamız lazım bu mantıkla.

Diziye hazırlık sürecinde alınan eğitim konusunda yorum yapmadan önce şu sahneyi izlemeni öneririm. :)

Aslı Enver'in dizisini izlemedim, muhtemelen hak etmiştir dedim zaten. Muhtemelen Fi dijital bir proje olduğu için Serenay aday değildir zaten.

Toygar Işıklı ve İçerde konusuna değinmeyi unutmuşum. İçerde'deki müzikleri ile o da hak ediyordu ödülü, haklısın. Yukarıdaki mesajlarımdan birinde dedim zaten İçerde en azından bir kategoride ödül almalıydı diye. En İyi Dizi Yönetmeni direkt Uluç Bayraktar olmalıydı zaten. Seneye UTC'nin yönetmenleri kazanmazsa En İyi Dizi Yönetmeni ödülünü, bir daha izlemem bu ödül törenini zaten. :A @mesmeso61

Son düzenleme: