44. Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Evet öyle oldu, ben her şeyi karıştırdım. :F

İlk sayfada tüm ödüller var, bakabilirsin. :D
Söz nerden çıktı diyorum senin rüyanda ayrı bir tören yapılmış anlaşılan parlaklarının ödül aldıkları :A :A :A Keşke çaktırmasaydım onların ödül aldıklarını bilerek mutlu yşamaya devam etseydin :F @Aserat @mrt-06 @xemrexxx

Asil Gülbin Tosun hakediyor kadın darbe gecesi uyanıp ikiletmeden geldi ve meclisin bombalandığı sahneyi yayınlattı çok büyük emeği var kadının.:A Geçen haftada reytinglerde zirvede yer aldı. Gerçek efsane Fatih ve Gülbin.:bhr: @xBUGRAx
Darbe geçen seneydi. :A Bak doğru ama Gülbin geçen sene alabilirdi mesela yine Nazlı’ya verildi. :D

Söz nerden çıktı diyorum senin rüyanda ayrı bir tören yapılmış anlaşılan parlaklarının ödül aldıkları :A :A :A Keşke çaktırmasaydım onların ödül aldıklarını bilerek mutlu yşamaya devam etseydin :F @Aserat @mrt-06 @xemrexxx
Dün tüm ünlüler D'deydi, her yıl olduğu gibi. :bhr: Sen niye yoruma gelmedin? :T:

ödül aldığında bari güleydin Öykücüm :A

g9QAlZ.jpg
(HAK ETMEDİĞİMİZ ÖDÜLÜ ALIRKEN BİZ) :A

İyi anlaştıkları bile şüpheli. Sürekli birbirinden uzak duran ve somurtuk somurtuk dolaşan bir ikiliye yenildi resmen HiLeon. Yazık.

İyi anlaştıkları bile şüpheli. Sürekli birbirinden uzak duran ve somurtuk somurtuk dolaşan bir ikiliye yenildi resmen HiLeon. Yazık.

Dizideki sıcaklıkları yeter, Vatanım Sensin yeterince ödül aldı, gözün doysun :A

HiLeon çiftini de severim ancak yaptığın yorum çok mantıksız. Sonuçta onlar birer insan, meslekleri oyunculuk ve profesyonel bir iş yapıyorlar, dizi dışında nasıl ve ne şekilde davranacakları onları ilgilendirir. Dizi dışında da çiftmiş gibi takılmaları gerekmiyor ve böyle bir zorunlulukları yok.

Ayrıca ikisinin dizideki sahnelerini bir kere bile izlemeden bu kadar net bir şekilde eleştirmenin ve hak etmediklerini söylemenin pek mantıklı bir tarafı yok. Dizideki uyumları ve birbirleri ile olan elektrikleri gayet iyi ve sahneleri oldukça başarılı. Zaten öyle olmasa bu ödülü alamazlardı.

Müge'de program konuşuluyor :X:X Ehh günlük 3milyon izlense Müge 3milyon teyzenin gönlünde adil bi yarişma olacak :A

HiLeon çiftini de severim ancak yaptığın yorum çok mantıksız. Sonuçta onlar birer insan, meslekleri oyunculuk ve profesyonel bir iş yapıyorlar, dizi dışında nasıl ve ne şekilde davranacakları onları ilgilendirir. Dizi dışında da çiftmiş gibi takılmaları gerekmiyor ve böyle bir zorunlulukları yok.

Ayrıca ikisinin dizideki sahnelerini bir kere bile izlemeden bu kadar net bir şekilde eleştirmenin ve hak etmediklerini söylemenin pek mantıklı bir tarafı yok. Dizideki uyumları ve birbirleri ile olan elektrikleri gayet iyi ve sahneleri oldukça başarılı. Zaten öyle olmasa bu ödülü alamazlardı.
Sonuçta ödül almışsın insan biraz güler. Ama ikisinin de nemrut nemrut durması garip geldi.