En iyi yönetmen Söz'e gitti senarist ödülü VS'nin.![]()
Ben bir kısmını kaçırdım ama en iyi dizi Vatanım Sensin olmadımı yaa ödül aldıklarını gördüm sankiEn iyi dizi Söz oldu, en iyi senarist Söz'e gitti.
Çok dadlu çıkmış, dayanamadım.![]()
![]()
En iyi yönetmen Söz'e gitti senarist ödülü VS'nin.![]()
Ben bir kısmını kaçırdım ama en iyi dizi Vatanım Sensin olmadımı yaa ödül aldıklarını gördüm sankiEn iyi dizi Söz oldu, en iyi senarist Söz'e gitti.
Çok dadlu çıkmış, dayanamadım.![]()
![]()
Evet öyle oldu, ben her şeyi karıştırdım.Ben bir kısmını kaçırdım ama en iyi dizi Vatanım Sensin olmadımı yaa ödül aldıklarını gördüm sanki![]()
Darbe geçen seneydi.Asil Gülbin Tosun hakediyor kadın darbe gecesi uyanıp ikiletmeden geldi ve meclisin bombalandığı sahneyi yayınlattı çok büyük emeği var kadının.Geçen haftada reytinglerde zirvede yer aldı. Gerçek efsane Fatih ve Gülbin.
@xBUGRAx
Darbe geçen seneydi.Bak doğru ama Gülbin geçen sene alabilirdi mesela yine Nazlı’ya verildi.
![]()
Misafirler vardı törenide yarıya kadar izleyebildim hepsine bakamadımDün tüm ünlüler D'deydi, her yıl olduğu gibi.Sen niye yoruma gelmedin?
![]()
Ne bu kıskançlık?Skandalsız mı?Törenin kendisi skandal zaten.
![]()
Enes Batur ödül almış ve ödülü veren Şeyma Subaşı.Ne bu kıskançlık?![]()
Hiçbir şey dört dörtlük değildir, olur böyle şeyler.Enes Batur ödül almış ve ödülü veren Şeyma Subaşı.![]()
Neticede dolu aday varidi kapmiş ödülüKendin bile kabul ediyorsun kızın yeteneksiz olduğunu belli rollere girdiğini ve dönemin Tubası olduğunu niye kudur diyorsun.![]()
(HAK ETMEDİĞİMİZ ÖDÜLÜ ALIRKEN BİZ)ödül aldığında bari güleydin Öykücüm
![]()
(HAK ETMEDİĞİMİZ ÖDÜLÜ ALIRKEN BİZ)
İyi anlaştıkları bile şüpheli. Sürekli birbirinden uzak duran ve somurtuk somurtuk dolaşan bir ikiliye yenildi resmen HiLeon. Yazık.
(HAK ETMEDİĞİMİZ ÖDÜLÜ ALIRKEN BİZ)
İyi anlaştıkları bile şüpheli. Sürekli birbirinden uzak duran ve somurtuk somurtuk dolaşan bir ikiliye yenildi resmen HiLeon. Yazık.
Kesinlikle ya. Tek kelimeyle muhteşem bir performans.
Sonuçta ödül almışsın insan biraz güler. Ama ikisinin de nemrut nemrut durması garip geldi.HiLeon çiftini de severim ancak yaptığın yorum çok mantıksız. Sonuçta onlar birer insan, meslekleri oyunculuk ve profesyonel bir iş yapıyorlar, dizi dışında nasıl ve ne şekilde davranacakları onları ilgilendirir. Dizi dışında da çiftmiş gibi takılmaları gerekmiyor ve böyle bir zorunlulukları yok.
Ayrıca ikisinin dizideki sahnelerini bir kere bile izlemeden bu kadar net bir şekilde eleştirmenin ve hak etmediklerini söylemenin pek mantıklı bir tarafı yok. Dizideki uyumları ve birbirleri ile olan elektrikleri gayet iyi ve sahneleri oldukça başarılı. Zaten öyle olmasa bu ödülü alamazlardı.
Sonuçta ödül almışsın insan biraz güler. Ama ikisinin de nemrut nemrut durması garip geldi.