Serenay adaydı.Tolga mı duyguyu geçiremiyor? Çağatay'ı çok severim ama ondan kesinlikle daha iyi bir oyuncu. Aras ve İlker'le kıyaslarım kendisini sadece. Oynadığı bütün dizilerde çok iyiydi. Muhteşem Yüzyıl'da canlardığı karakteri bu ülkede canlandırabilecek çok az oyuncu var. İzlemeni öneririm oradaki sahnelerini. Güneşin Kızları'nda da muazzamdı. Söz'de zirveye çıktı zaten.
Eğitim alarak en iyi oyuncu olunuyorsa Çağatay'ı, Kıvanç'ı ve hatta Serenay'ı falan hiçbir ödüle aday göstermeyelim o zaman. Miss Turkey'de ünlenip oyuncu olan insanlar bunlar. Onları dizi sektöründen çıkarmamız lazım bu mantıkla.
Diziye hazırlık sürecinde alınan eğitim konusunda yorum yapmadan önce şu sahneyi izlemeni öneririm.
Aslı Enver'in dizisini izlemedim, muhtemelen hak etmiştir dedim zaten. Muhtemelen Fi dijital bir proje olduğu için Serenay aday değildir zaten.
Nazlı Çelik de askerlerin çatışma bölgesine bizzat gitmişti, bence başarısız demek abartı. Show TV zaten her ödülü topladı bir tane de eksik kalsın.Bilemiyorum sanırım Kanal D haber merkezinden daha başarılılar diye. Nazlı'nın ödül alacak ne başarısı oldu ki Kanal 7 bile daha önde oluyor bazen. İki senedir ısrarla Nazlı Çelik'e veriliyor. Hadi bunları geçtim Türkçeyi kullanma, hitabet olarak da hepsinden daha tecrübeli Jülide ama... ama ama...
Çukur aday olmadığı için olabilir mi? İçerde vardı.Mehmet Aslantuğ'un yaptığı gafa benzer bir gaf yaparak bu ödül törenine "Altın Mandalina" demek istiyorum
Ay Yapım ile Kanal D'nin arasında ne geçti bilmiyorum, ama bu işten zararlı çıkan tarafın kanal olduğu kesin. Çukur gibi bir efsaneye nasıl ödül verilmediğini bir yönetici açıklamalı.
En iyi dizi ödülünü Vatanım Sensin'den daha fazla hak eden diziler vardı, mesela Çukur
En iyi senarist ödülünü Vatanım Sensin ile Nuran Evren Şit'in kazanması iyi oldu. Kadın diziden ayrıldı ama ilk sezonu harikaydı ve ödülü hak etti.
Tarkan çifte ödül kazanarak düşman çatlattı, megastar olmak kolay değil
Güldür Güldür'e yılın komedi DİZİSİ ödülünü vermek.. Kanal D yöneticileri uyuyor galiba
Aleyna Tilki'yi bir an Banu Alkan sandım, neden kendine öyle birşey yaptı anlamadım
Geçen sezonun dizisi olan Söz'e en iyi müzik ödülü gitti, yine bu ödülü Toygar Işıklı Çukur için alabilirdi
Fatih Portakal'ın konuşması anlamlı ve güzeldi, Aydın Doğan sansür yapabilir![]()