44. Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Tolga mı duyguyu geçiremiyor? Çağatay'ı çok severim ama ondan kesinlikle daha iyi bir oyuncu. Aras ve İlker'le kıyaslarım kendisini sadece. Oynadığı bütün dizilerde çok iyiydi. Muhteşem Yüzyıl'da canlardığı karakteri bu ülkede canlandırabilecek çok az oyuncu var. İzlemeni öneririm oradaki sahnelerini. Güneşin Kızları'nda da muazzamdı. Söz'de zirveye çıktı zaten.

Eğitim alarak en iyi oyuncu olunuyorsa Çağatay'ı, Kıvanç'ı ve hatta Serenay'ı falan hiçbir ödüle aday göstermeyelim o zaman. Miss Turkey'de ünlenip oyuncu olan insanlar bunlar. Onları dizi sektöründen çıkarmamız lazım bu mantıkla.

Diziye hazırlık sürecinde alınan eğitim konusunda yorum yapmadan önce şu sahneyi izlemeni öneririm. :)

Aslı Enver'in dizisini izlemedim, muhtemelen hak etmiştir dedim zaten. Muhtemelen Fi dijital bir proje olduğu için Serenay aday değildir zaten.
Serenay adaydı. :D

Bilemiyorum sanırım Kanal D haber merkezinden daha başarılılar diye. Nazlı'nın ödül alacak ne başarısı oldu ki Kanal 7 bile daha önde oluyor bazen. İki senedir ısrarla Nazlı Çelik'e veriliyor. Hadi bunları geçtim Türkçeyi kullanma, hitabet olarak da hepsinden daha tecrübeli Jülide ama... ama ama...
Nazlı Çelik de askerlerin çatışma bölgesine bizzat gitmişti, bence başarısız demek abartı. Show TV zaten her ödülü topladı bir tane de eksik kalsın. :A

Mehmet Aslantuğ'un yaptığı gafa benzer bir gaf yaparak bu ödül törenine "Altın Mandalina" demek istiyorum :A

Ay Yapım ile Kanal D'nin arasında ne geçti bilmiyorum, ama bu işten zararlı çıkan tarafın kanal olduğu kesin. Çukur gibi bir efsaneye nasıl ödül verilmediğini bir yönetici açıklamalı.

En iyi dizi ödülünü Vatanım Sensin'den daha fazla hak eden diziler vardı, mesela Çukur :A

En iyi senarist ödülünü Vatanım Sensin ile Nuran Evren Şit'in kazanması iyi oldu. Kadın diziden ayrıldı ama ilk sezonu harikaydı ve ödülü hak etti.

Tarkan çifte ödül kazanarak düşman çatlattı, megastar olmak kolay değil :F

Güldür Güldür'e yılın komedi DİZİSİ ödülünü vermek.. Kanal D yöneticileri uyuyor galiba :F

Aleyna Tilki'yi bir an Banu Alkan sandım, neden kendine öyle birşey yaptı anlamadım :A

Geçen sezonun dizisi olan Söz'e en iyi müzik ödülü gitti, yine bu ödülü Toygar Işıklı Çukur için alabilirdi :(

Fatih Portakal'ın konuşması anlamlı ve güzeldi, Aydın Doğan sansür yapabilir :D
Çukur aday olmadığı için olabilir mi? İçerde vardı. :D

Nazlı Çelik de askerlerin çatışma bölgesine bizzat gitmişti, bence başarısız demek biraz abartı. Show TV zaten her ödülü topladı bir tane de eksik kalsın. :A

Son mesajımda dediğim gibi aday olduğundan haberdar değildim. Madem adaydı bir numaralı kazanma adayı benim için oydu ama dediğim gibi Aslı'da çok konuşuldu bu yıl, İstanbullu Gelin dizisiyle.

Konu düzenlendi. Tüm ödüller ve sahiplerini konudan bulabilirsiniz, seneye görüşmek üzere... :bhr:

@mrt-06 @xBUGRAx @S.G.A.T. @ozmoturk @mesmeso61 @12.Adam @MasacRE- @Billy Kane @Aserat @vadikızı @Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx @Sherlock @sokak sanati @gözlemci @YıldırıM ve diğer herkes...

Son yılların en başarılı ve en skandalsız ödül töreniydi. Bu sene gerçekten güzel ve özenli bir şekilde hazırlanılmış. Senin de eline ve emeklerine sağlık. :) @Yiğitt

Skandalsız, olaysız başarılı bir akış oldu. Ödül verilen isimler, kategoriler, adaylar ne derece tarafsız oldukları elbette yine tartışılır. Fakat Cem Davran geceyi iyi kotardı. Ödül almasına bi anlam veremediğim isimler oldu. Ödül veren isimlerin lüzumsuzluğu da keza. Komedi kadın oyuncu ödülü tam anlamıyla gecenin fiyaskosuydu. Şeyma Subaşı, Sinem Kobal neden ödül vermeye uygun görüldüler anlamak zor. Eşref Kolçak, Fatih Portakal, Ali Insan Varol, Çağlar Çorumlu ödül almalarına sevindiğim isimler oldu.

Samimi gelmiyo yorumun. Abartılı bir şekilde kanal fanlığı var ve ondan dolayı da o spikeri tutuyorsun. Bu da benim düşüncem.
Daha evvel itirafta demiştin bunu, kafanda beni nasıl canlandırıyorsun bilmiyorum ama ben öyle abartılı fan olan bir insan değilim. :)

3 senedir kadının hakkı yeniyor hadi evvel ki sene Nazlı’ya verdiniz geçen sene? Bu sene? 3 sene üst iste alacak başarıda bir isim değil. Bak Fatih Portakal sonuna kadar hak ediyor tek kelime olumsuz bir yorum da yapmadım. Bunu objektif bakan herkes görür, Julide’nin hakkının yendiği ortada.

Konu düzenlendi. Tüm ödüller ve sahiplerini konudan bulabilirsiniz, seneye görüşmek üzere... :bhr:

@mrt-06 @xBUGRAx @S.G.A.T. @ozmoturk @mesmeso61 @12.Adam @MasacRE- @Billy Kane @Aserat @vadikızı @Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx @Sherlock @sokak sanati @gözlemci @YıldırıM ve diğer herkes...
Emeklerine sağlık kanka. :D

Daha evvel itirafta demiştin bunu, kafanda beni nasıl canlandırıyorsun bilmiyorum ama ben öyle abartılı fan olan bir insan değilim. :)

3 senedir kadının hakkı yeniyor hadi evvel ki sene Nazlı’ya verdiniz geçen sene? Bu sene? 3 sene üst iste alacak başarıda bir isim değil. Bak Fatih Portakal sonuna kadar hak ediyor tek kelime olumsuz bir yorum da yapmadım. Bunu objektif bakan herkes görür, Julide’nin hakkının yendiği ortada.

Emeklerine sağlık kanka. :D

Asil Gülbin Tosun hakediyor kadın darbe gecesi uyanıp ikiletmeden geldi ve meclisin bombalandığı sahneyi yayınlattı çok büyük emeği var kadının.:A Geçen haftada reytinglerde zirvede yer aldı. Gerçek efsane Fatih ve Gülbin.:bhr: @xBUGRAx

Nazlı Çelik de askerlerin çatışma bölgesine bizzat gitmişti, bence başarısız demek biraz abartı. Show TV zaten her ödülü topladı bir tane de eksik kalsın. :A

Yanlız şöyle bir şey var bu ödül geçen sene yayınlananlara veriliyor.

İçerde dedim işte Çukur nereden aklıma geldiyse artık :F :F

Jülide Ateş iyi bir haber sunucusu ama Show'un haber politikası Flash TV tadında olduğu için alamıyor :A

Programi izlemedim, genel olarak Altin Kelebek fazla abartiliyor gibi geliyor bana. Ödüllerin bazilari ilginc geldi bana ama klasik olarak dagitilmis iste ödüller. :)

Güzel bir ödül töreni oldu Koray avcı,Aslı enver,Tolga Sarıtaş,Ebru Yaşar sevindiklerim arasında tüm ödül alanlarıda ayrıca tebrik ediyorum :D @Yiğitt emeğine sağlık düzenleme süper