44. Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Son 3 senedir ekrandaki en iyi kadın sunucu Jülide Ateş, her seferinde Nazlı’ya veriliyor. Sezon içinde hiçbir haber başarısı yok üstelik...
Katılıyorum annem de ödül Jülide nin hakkıydı diyor.Neden verilmedi?😡

Katılıyorum annem de ödül Jülide nin hakkıydı diyor.Neden verilmedi?😡
Bilemiyorum sanırım Kanal D haber merkezinden daha başarılılar diye. Nazlı'nın ödül alacak ne başarısı oldu ki Kanal 7 bile daha önde oluyor bazen. İki senedir ısrarla Nazlı Çelik'e veriliyor. Hadi bunları geçtim Türkçeyi kullanma, hitabet olarak da hepsinden daha tecrübeli Jülide ama... ama ama...

sdsfsdfsdfsfasf error verdim şu mesaja tolga sarıtaş zaten lisdeden bu yana tiyatro eğitimi alan biri; çağatay su ürünleri aras mühendislik mezunu sanırsam :X

serenay ve aslı konusunda bişi demicem ikisi de bebüşlerim :bhr:

Tolga mı duyguyu geçiremiyor? Çağatay'ı çok severim ama ondan kesinlikle daha iyi bir oyuncu. Aras ve İlker'le kıyaslarım kendisini sadece. Oynadığı bütün dizilerde çok iyiydi. Muhteşem Yüzyıl'da canlardığı karakteri bu ülkede canlandırabilecek çok az oyuncu var. İzlemeni öneririm oradaki sahnelerini. Güneşin Kızları'nda da muazzamdı. Söz'de zirveye çıktı zaten.

Eğitim alarak en iyi oyuncu olunuyorsa Çağatay'ı, Kıvanç'ı ve hatta Serenay'ı falan hiçbir ödüle aday göstermeyelim o zaman. Miss Turkey'de ünlenip oyuncu olan insanlar bunlar. Onları dizi sektöründen çıkarmamız lazım bu mantıkla.

Diziye hazırlık sürecinde alınan eğitim konusunda yorum yapmadan önce şu sahneyi izlemeni öneririm. :)

Aslı Enver'in dizisini izlemedim, muhtemelen hak etmiştir dedim zaten. Muhtemelen Fi dijital bir proje olduğu için Serenay aday değildir zaten.

Arkadaşlar ben Tolga'yı severim ancak şu dizi yüzünden soğuyorum ondan. Bana göre aşırı yapmacık kaldı ki dizi komple öyle.

Mankenlik meselesi ayrı. Kimi mankenler put gibi oynarken bunlar ise kendilerini geliştirdiler. Herkes bir yerden parlayacak değil mi? Onlar manken olarak parladılar ancak daha sonra kendilerini geliştirdiler.

Ayrıca madem Fi internet dizisi o zaman adaylık açmayacaktınız. Peki siz ne yaptınız? Açmakla kalmadınız üstüne finale çıkarttınız. O zaman bir zahmet ödülü de vereceksiniz.

koca gözlü kız ödülü kaptı kudurun @Aserat @sokak sanati @Çiğdem- :A

neyse gökhan yine giyimiyle farkını ortaya koydu:X

azerbeycanın parlak ismi derken @Ahmed @berkann etkisiyle memeli oğlan gelir diyordum ama @S.G.A.T. lobisi baskın çıkmış:A

tolga sarıtaş sonuna kadar haketti jhelal olsun:oley:

ödül töreninden anladığım şovpişikle total d işbirliiği var gibi @mrt-06 ile @Yiğitt ortaklığı olacak gibi yandık.ss

en iyi çıkış yapan isim tilki aleyna çıktığı yere dönmeli bence.ss

veee gecenin pozu sonuna kadar haketti helal olsun :bhr: @ozmoturk esma sultana da onur ödülü verilmeliydi.ss
DQtdK1DX4AAEmOJ.jpg

Kendin bile kabul ediyorsun kızın yeteneksiz olduğunu belli rollere girdiğini ve dönemin Tubası olduğunu niye kudur diyorsun.:F

Ay yapimin 1 dizisi bilemi odul verilmez?kara sevda EMMY odulu alan ilk turk dizisi yani odami gozunden kacar kanaldcim yillardir ruyanda ay yapimdan dizi goruodun bundan sonra mezarliginda artik gorursun kanald ay yapim bulusmasi kesinlikle bir sonraki yuz yilliga kafan karisik kanaldcim ay yapim fena bozmus kafani

Bu adam tam eblek ve itici berbat yani niye ödül aldı Danla Kerimcan varken.s.z

Danla Bilic alır diyordum en iyi youtuber'ı, Enes Batur aldı. :A @sokak sanati

İtici biri ünlü isimlerin bile kanalına çıkmak istediği isim Danla ve Kerimcan bence yanlış olmuş.:A

Beren Saat de ödül aldı, çatlayın. :Z @sokak sanati

Ne ödülü aldı?

Arkadaşlar ben Tolga'yı severim ancak şu dizi yüzünden soğuyorum ondan. Bana göre aşırı yapmacık kaldı ki dizi komple öyle.

Mankenlik meselesi ayrı. Kimi mankenler put gibi oynarken bunlar ise kendilerini geliştirdiler. Herkes bir yerden parlayacak değil mi? Onlar manken olarak parladılar ancak daha sonra kendilerini geliştirdiler.

Ayrıca madem Fi internet dizisi o zaman adaylık açmayacaktınız. Peki siz ne yaptınız? Açmakla kalmadınız üstüne finale çıkarttınız. O zaman bir zahmet ödülü de vereceksiniz.

Diziyi sevmeyebilirsin ona bir şey diyemem. Ancak bu ‘En İyi Oyuncu Ödülü’ adlı bir ödül. Tolga sergilediği oyuncuk ile ön plana çıkmayı başardı ve ödülü sonuna kadar hak etti. Söz’de beğendiğim bir çok sahnesi var. Bu yüzden ödülü hak ettiğini düşünüyorum. Bunlar benim düşüncelerim tabii.

Tolga’ya ne eğitim almış dediğin için dedim onu. Kendisi tiyatro okumuş, oyunculuk eğitimi almış. Dizi için de titizlikle hazırlanmış. Yoksa Kıvanç ve Kenan gibi örnekler var önümüzde. Kıvanç’ın oynamadığı rol yok neredeyse. En beğendiğim oyunculardan birisidir kendisi. Orada mankenlikten gelenler oyunculuk yapamaz demek istemedim yani.

Ben adaylık açıldı mı açılmadı mı bilmiyorum. Adaylık açıldıysa ‘En İyi Yönetmen’ ödülü direkt Fi’ye gitmeliydi. ‘En İyi Kadın Oyuncu’ Serenay olmalıydı. Ben Serenay seçilmeyince adaylık açmadılar zannettim dijital bir proje olduğu için.

Ödüllerin hepsi çok saçma yerlere gitti. Neredeyse hiçbiri adaletli değildi. Tören de çok sıkıcıydı.. Fiyaskoydu resmen.

Bilemiyorum sanırım Kanal D haber merkezinden daha başarılılar diye. Nazlı'nın ödül alacak ne başarısı oldu ki Kanal 7 bile daha önde oluyor bazen. İki senedir ısrarla Nazlı Çelik'e veriliyor. Hadi bunları geçtim Türkçeyi kullanma, hitabet olarak da hepsinden daha tecrübeli Jülide ama... ama ama...
Ödül alacak ne başarısı oldu ki sözünü reytinglere bakarak diyorsan eğer o zaman Diriliş e Laf etmeye de hakkınız olmaz. Reyting ile başarı olmaz. Nazlı kendisini her alanda kanıtlamış ve olay yerlerinde de bir çok kez (terör ) bulunup haber yapmış biri. Yani o dediğin kişi acaba masasından kalkıp da öyle Nazli gibi haberler mi yaptı acaba? Bu arada Show haberleri bu kadar mı vasat olur anlamıyorum. Yok bilmem benim karısı ile bilmem kim söyle yapmış. Seda Sayan programları kadar basit geliyor bana.

Mehmet Aslantuğ'un yaptığı gafa benzer bir gaf yaparak bu ödül törenine "Altın Mandalina" demek istiyorum :A

Ay Yapım ile Kanal D'nin arasında ne geçti bilmiyorum, ama bu işten zararlı çıkan tarafın kanal olduğu kesin. İçerde gibi bir efsaneye nasıl ödül verilmediğini bir yönetici açıklamalı.

En iyi dizi ödülünü Vatanım Sensin'den daha fazla hak eden diziler vardı, mesela İçerde :A

En iyi senarist ödülünü Vatanım Sensin ile Nuran Evren Şit'in kazanması iyi oldu. Kadın diziden ayrıldı ama ilk sezonu harikaydı ve ödülü hak etti.

Tarkan çifte ödül kazanarak düşman çatlattı, megastar olmak kolay değil :F

Güldür Güldür'e yılın komedi DİZİSİ ödülünü vermek.. Kanal D yöneticileri uyuyor galiba :F

Aleyna Tilki'yi bir an Banu Alkan sandım, neden kendine öyle birşey yaptı anlamadım :A

Geçen sezonun dizisi olan Söz'e en iyi müzik ödülü gitti, yine bu ödülü Toygar Işıklı İçerde için alabilirdi :(

Fatih Portakal'ın konuşması anlamlı ve güzeldi, Aydın Doğan sansür yapabilir :D

Son düzenleme:
Mehmet Aslantuğ'un yaptığı gafa benzer bir gaf yaparak bu ödül törenine "Altın Mandalina" demek istiyorum :A

Ay Yapım ile Kanal D'nin arasında ne geçti bilmiyorum, ama bu işten zararlı çıkan tarafın kanal olduğu kesin. Çukur gibi bir efsaneye nasıl ödül verilmediğini bir yönetici açıklamalı.

En iyi dizi ödülünü Vatanım Sensin'den daha fazla hak eden diziler vardı, mesela Çukur :A

En iyi senarist ödülünü Vatanım Sensin ile Nuran Evren Şit'in kazanması iyi oldu. Kadın diziden ayrıldı ama ilk sezonu harikaydı ve ödülü hak etti.

Güldür Güldür'e yılın komedi DİZİSİ ödülünü vermek.. Kanal D yöneticileri uyuyor galiba :F

Aleyna Tilki'yi bir an Banu Alkan sandım, neden kendine öyle birşey yaptı anlamadım :A

Geçen sezonun dizisi olan Söz'e en iyi müzik ödülü gitti, yine bu ödülü Toygar Işıklı Çukur için alabilirdi :(

Sorun etme kardesim ay yapim odulunu dunyadan alio izleyciden alio acik ara en dev isleri ay yapimin hepsi adaydi icerde kara sevda fi bunlar odul almaliydi kesinlikle kanald nin kelebeginemi kalmisiz? Artik o kelebel coktan uctu ay yapimda kelebek kanald ay yapim asla bir araya gelmeyecek bundan icim rahat artik:D:D

Ödül alacak ne başarısı oldu ki sözünü reytinglere bakarak diyorsan eğer o zaman Diriliş e Laf etmeye de hakkınız olmaz. Reyting ile başarı olmaz. Nazlı kendisini her alanda kanıtlamış ve olay yerlerinde de bir çok kez (terör ) bulunup haber yapmış biri. Yani o dediğin kişi acaba masasından kalkıp da öyle Nazli gibi haberler mi yaptı acaba? Bu arada Show haberleri bu kadar mı vasat olur anlamıyorum. Yok bilmem benim karısı ile bilmem kim söyle yapmış. Seda Sayan programları kadar basit geliyor bana.
Sana öyle geliyorsa öyledir o zaman. Kendi fikrin bu da benim fikrim saygı duy. Jülide Ateş 20 yıldır ekranda olan bir isim ve 3 senedir de hakkı yeniyor Nazlı başarılı falan da değil...

Çocuklar seçmiş kazananları. :A :A
Öyle ya da böyle abimiz aldı. :A

Sana öyle geliyorsa öyledir o zaman. Kendi fikrin bu da benim fikrim saygı duy. Jülide Ateş 20 yıldır ekranda olan bir isim ve 3 senedir de hakkı yeniyor Nazlı başarılı falan da değil...

Reytingde bisey yapsin kanald neki kelebegide ne olsun julide reytingiyle kelebege kelebek kondurur sorun yok

Samimi gelmiyo yorumun. Abartılı bir şekilde kanal fanlığı var ve ondan dolayı da o spikeri tutuyorsun. Bu da benim düşüncem.

Ay Yapım ile Kanal D'nin arasında ne geçti bilmiyorum, ama bu işten zararlı çıkan tarafın kanal olduğu kesin. Çukur gibi bir efsaneye nasıl ödül verilmediğini bir yönetici açıklamalı.

En iyi dizi ödülünü Vatanım Sensin'den daha fazla hak eden diziler vardı, mesela Çukur :A

Geçen sezonun dizisi olan Söz'e en iyi müzik ödülü gitti, yine bu ödülü Toygar Işıklı Çukur için alabilirdi :(

Yanlız şöyle bir şey var bu ödül geçen sene yayınlananlara veriliyor.