44. Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu!

En İyi Oyuncu'yu Tolga hariç hepsi hak ediyordu. Sözcüler sussun diye efsane İçerde'yi yediler.

koca gözlü kız ödülü kaptı kudurun @Aserat @sokak sanati @Çiğdem- :A

neyse gökhan yine giyimiyle farkını ortaya koydu:X

azerbeycanın parlak ismi derken @Ahmed @berkann etkisiyle memeli oğlan gelir diyordum ama @S.G.A.T. lobisi baskın çıkmış:A

tolga sarıtaş sonuna kadar haketti jhelal olsun:oley:

ödül töreninden anladığım şovpişikle total d işbirliiği var gibi @mrt-06 ile @Yiğitt ortaklığı olacak gibi yandık.ss

en iyi çıkış yapan isim tilki aleyna çıktığı yere dönmeli bence.ss

veee gecenin pozu sonuna kadar haketti helal olsun :bhr: @ozmoturk esma sultana da onur ödülü verilmeliydi.ss
DQtdK1DX4AAEmOJ.jpg

koca gözlü kız ödülü kaptı kudurun @Aserat @sokak sanati @Çiğdem- :A

neyse gökhan yine giyimiyle farkını ortaya koydu:X

azerbeycanın parlak ismi derken @Ahmed @berkann etkisiyle memeli oğlan gelir diyordum ama @S.G.A.T. lobisi baskın çıkmış:A

tolga sarıtaş sonuna kadar haketti jhelal olsun:oley:

ödül töreninden anladığım şovpişikle total d işbirliiği var gibi @mrt-06 ile @Yiğitt ortaklığı olacak gibi yandık.ss

en iyi çıkış yapan isim tilki aleyna çıktığı yere dönmeli bence.ss
SHOW’um hak ediyor bütün bombalar bizde 2 sezondur. :A

Az ve öz iş yapıyoruz ama 12’den VURUYORUZ. :oley:

En sorunsuz Altın Kelebek'i izledik galiba, sunucuların payı büyüktü tabi. Cem Davran çok iyi üstesinden kalktı, Ayça Ayşin de gayet iyi yakışmıştı. Herhangi bir kötü şey de olmadı maşallah. :D Bu yıl iyi hazırlanmışlar.

Yalnız stüdyodaki insanlar ne ya? İnsanlar hiç alkışlamıyor, Koray Avcı eşlik edin deyince sesleri çıkmıyor. Çok garip bir salondu, bırakın doğaldan insanlar girsin. :D

Harbiden bir skandal haberi görmedim ben de. Geçen seneden ders almışlar belli ki. :A

Dizisini izlemiyorum ama fragmanlardan gördüğüm kadarıyla Aslı Enver'in hak ettiği kesin. Tebrikler. :D

Enes Batur ödü almiş :F Kanal D heralde Enes Batur'un filmini yayınlayacak:A Yoksa niye ödül versinler:F Beyaz bile çıkan Danla varken. Olmadı Orkun dicem de polislere hakaret ettiği için vermezler:A

Geçen sezon verdiler de ne oldu kriz üstüne kriz çıktı. :A

Olan Okan’a oldu. :T: İzleyemiyoruz 2 senedir. :(
Derine in :X Anlatmak istediği hak etmeyen dzi kazandı :A

Bizim ülkemizde hiç ayrım yapılmıyor dedi, bunu niye bizde söyledin bizim ihtiyacımız yok dedi. Salon alkışladı, Fatih de gülüp alkışladı. :D

Bu arada en iyi grup ödülünü ATHENA aldı, seni etiketledim ama etiket gelmedi. :(
Vay almisiz demek :Z Dur arayip bulayim o kismi :D
Bu arada ayrim yapilmiyor'u kim dedi? Ve bizim ihtiyacimiz yok lafini kim soyledi? :D Bir isimle yazarsan ben de anlayacagim. :A

Şuana kadar bir skandal yaşanmadı, şaşırtıcı. Sunucuların payı büyük bunda.

Kısaca değerlendirmemi yapayım:

En İyi Erkek Oyuncu ödülünü Tolga hak ediyordu Söz'deki performansıyla. Çok iyi bir oyucu. Kendini çok geliştirdi. O seçilmeseydi Aras kazansın isterdim.

Aslı Enver'in dizisini izlemiyorum ancak denk geldiğim sahneleri vardı. O da hak etmiştir ödülünü muhtemelen.

En İyi Yönetmen ve dizi müziği ödülü Söz'e gitti. Müzikler tamam ama En İyi Yönetmen ödülü İçerde'ye verilebilirdi diye düşünüyorum. Uluç Bayraktar harika bir iş çıkarmıştı çünkü. Seneye Ufak Tefek Cinayetler'in alması lazım zaten. :A

En İyi Çocuk Oyuncu Beren Gökyıldız'dan başkasına gitmemeliydi zaten. Sonuna kadar hak ediyor.

Vatanım Sensin En İyi Dizi olmayı sonuna kadar hak etti. O olmasaydı İçerde veya Edho seçilebilirdi. Tebrikler.

En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülü Hande Erçel'e gitmemeliydi. Güzel olabilir ancak oyunculuğunu hiç beğenmiyorum.

En İyi Dizi Çifti AlEy olmasaydı HiLeon olsun isterdim. Sosyal medyada en çok konuşulan çiftler bu ikisi zaten. İkisinden birinin seçileceği kesin gibiydi, AlEy seçildi. Tebrikler.