EN İYİ ERKEK OYUNCU: ''TOLGA SARITAŞ''
Pazartesi 9, Çarşamba Pazar 5, Cumartesi 7 reyting alıyoruz kudur.
Seda’ya bir şey dedi mi![]()
Ne hanımefendisi ya. Seda’mın programına ne çamurlar attı.Ergen kız fanları olan asker dizisi başımıza taş yağacak.
Yok hanımefendiliğini korudu her zamanki gibi.![]()
Aleyna'nın peformansını izlerim daha sonra
EN İYİ DİZİ ÇİFTİ: ''KALP ATIŞI - ALEY''
SHOW’um hak ediyor bütün bombalar bizde 2 sezondur.koca gözlü kız ödülü kaptı kudurun @Aserat @sokak sanati @Çiğdem-
neyse gökhan yine giyimiyle farkını ortaya koydu
azerbeycanın parlak ismi derken @Ahmed @berkann etkisiyle memeli oğlan gelir diyordum ama @S.G.A.T. lobisi baskın çıkmış
tolga sarıtaş sonuna kadar haketti jhelal olsun
ödül töreninden anladığım şovpişikle total d işbirliiği var gibi @mrt-06 ile @Yiğitt ortaklığı olacak gibi yandık.ss
en iyi çıkış yapan isim tilki aleyna çıktığı yere dönmeli bence.ss
Geçen sezon verdiler de ne oldu kriz üstüne kriz çıktı.
ne oldu orada? Merak ettimCem Davran laf soktu, stüdyo yıkıldı. Fatih Portakal'ın gülüşü ve alkışlaması.![]()
Derine inGeçen sezon verdiler de ne oldu kriz üstüne kriz çıktı.
Olan Okan’a oldu.İzleyemiyoruz 2 senedir.
![]()
Bizim ülkemizde hiç ayrım yapılmıyor dedi, bunu niye bizde söyledin bizim ihtiyacımız yok dedi. Salon alkışladı, Fatih de gülüp alkışladı.ne oldu orada? Merak ettim![]()
Vay almisiz demekBizim ülkemizde hiç ayrım yapılmıyor dedi, bunu niye bizde söyledin bizim ihtiyacımız yok dedi. Salon alkışladı, Fatih de gülüp alkışladı.
Bu arada en iyi grup ödülünü ATHENA aldı, seni etiketledim ama etiket gelmedi.![]()
Kim dedi unuttum ben de şu an kim demişti? @xBUGRAxVay almisiz demekDur arayip bulayim o kismi
Bu arada ayrim yapilmiyor'u kim dedi? Ve bizim ihtiyacimiz yok lafini kim soyledi?Bir isimle yazarsan ben de anlayacagim.
![]()