- Reaksiyon puanı
- 114,365
- Puanı
- 1,060
Ya boşver o lafları. Kimi daha güzel bulduysan oyladın işte doğru olanı yaptınİhanet değil ya seçimde zorlandım çok zorladınız beni @Dosi @Tolstoyevski
Ya boşver o lafları. Kimi daha güzel bulduysan oyladın işte doğru olanı yaptınİhanet değil ya seçimde zorlandım çok zorladınız beni @Dosi @Tolstoyevski
Sherlock bey kaldı bi oylamayan daha bir kaç saat öncesine kadar 55.8 oranında olan isim gerideydi bir başka gruptada eşit oy oldu 3 isimde ama değişti şuanBu grup tam bu kıvama gelmiş
O sözde gelip reyting konusu açacaktı değil mi Yine kayboldu ortalıktan, bakalım süre bitmeden yetişecek miSherlock bey kaldı bi oylamayan daha bir kaç saat öncesine kadar 55.8 oranında olan isim gerideydi bir başka gruptada eşit oy oldu 3 isimde ama değişti şuan
Aynen ama reyting konusu süresi geçerse gelmez gibi bana haberde uçurmadı aç diye ama süre geçince el atarım artıkO sözde gelip reyting konusu açacaktı değil mi Yine kayboldu ortalıktan, bakalım süre bitmeden yetişecek mi
Ben talibim teyzelere gerekeni yapmak için emir ve görüşlerinizi bekliyorum.Aynen ama reyting konusu süresi geçerse gelmez gibi bana haberde uçurmadı aç diye ama süre geçince el atarım artık
Anket bu hali ile iyi. Düellolarla uğraşmaylım.
Oynayan teyzeleri sahaya almak istiyorum
Haber de vermediyse unutmuştur o zaman Evet gelirse düello riski oluşur burada ama ne kadar çok oy olursa o kadar iyidir yaAynen ama reyting konusu süresi geçerse gelmez gibi bana haberde uçurmadı aç diye ama süre geçince el atarım artık
Anket bu hali ile iyi. Düellolarla uğraşmaylım.
Oynayan teyzeleri sahaya almak istiyorum
Konuyu 5 dakikaya açıyorum zatenHaber de vermediyse unutmuştur o zaman Evet gelirse düello riski oluşur burada ama ne kadar çok oy olursa o kadar iyidir ya
Sondaki isme verebilir o ama diğer oyu da önemliKonuyu 5 dakikaya açıyorum zaten
Artık gelirse kısmet ama düello olmayabilir. Tahminim var
55 ve 53 olana verir diye düşündüm. Düello zamanı 53e oy vermemişti çünkü ve bu turda 3 isim olduğu için belki diye düşündüm gelmesine gerek yok. Açtım reyting konusunu. Tüm anketler böyle iyiSondaki isme verebilir o ama diğer oyu da önemli
25 ve 23 demek istedin herhalde Eğer öyle verirse düello olur. Bakalım artık göreceğiz, gelirse tabi55 ve 53 olana verir diye düşündüm. Düello zamanı 53e oy vermemişti çünkü ve bu turda 3 isim olduğu için belki diye düşündüm gelmesine gerek yok. Açtım reyting konusunu. Tüm anketler böyle iyi
Ben yüzdelik yazıyorum oylamayanlara spoi olmaması adına++ ve ++ demek istedin herhalde Eğer öyle verirse düello olur. Bakalım artık göreceğiz, gelirse tabi
O zaman tamam Ama ben de kimin kaç oy aldığını söylememiştim zaten, spoiler olmazdı öyle benceBen yüzdelik yazıyorum oylamayanlara spoi olmaması adına
Bir içim su...Heyecanlı ve umutluyum...
Su atlayacak bu turu.
Bir mesajda sondaki falan diye birşeyler yazdın ama tabi spoi sayılmaz tam olarak. Zaten 1 kişi kaldıO zaman tamam Ama ben de kimin kaç oy aldığını söylememiştim zaten, spoiler olmazdı öyle bence
O hain gelmeyecek galiba, görünmüyor ortalıklardaBir mesajda sondaki falan diye birşeyler yazdın ama tabi spoi sayılmaz tam olarak. Zaten 1 kişi kaldı
Ben de seslendim, tık yokO hain gelmeyecek galiba, görünmüyor ortalıklarda
Kim bilir ne hainlikler peşinde yineBen de seslendim, tık yok
Kim bilir Utku beyciğimKim bilir ne hainlikler peşinde yine
Sorun yok gelmeyebilir.O hain gelmeyecek galiba, görünmüyor ortalıklarda