2021 4.Tur | Alina Boz ⚡ Melis Sezen ⚡ Nesrin Cavadzade | En Favori Güzel 2021

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu grup tam bu kıvama gelmiş :A
michael jackson halloween GIF by Vevo

Sherlock bey kaldı bi oylamayan :A daha bir kaç saat öncesine kadar 55.8 oranında olan isim gerideydi :A bir başka gruptada eşit oy oldu 3 isimde :A ama değişti şuan
O sözde gelip reyting konusu açacaktı değil mi :A Yine kayboldu ortalıktan, bakalım süre bitmeden yetişecek mi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
O sözde gelip reyting konusu açacaktı değil mi :A Yine kayboldu ortalıktan, bakalım süre bitmeden yetişecek mi :A
Aynen ama reyting konusu süresi geçerse gelmez gibi :A bana haberde uçurmadı aç diye ama süre geçince el atarım artık :A
Anket bu hali ile iyi. Düellolarla uğraşmaylım.
Oynayan teyzeleri sahaya almak istiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Aynen ama reyting konusu süresi geçerse gelmez gibi :A bana haberde uçurmadı aç diye ama süre geçince el atarım artık :A
Ben talibim teyzelere gerekeni yapmak için emir ve görüşlerinizi bekliyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Haber de vermediyse unutmuştur o zaman :A Evet gelirse düello riski oluşur burada ama ne kadar çok oy olursa o kadar iyidir ya :A

• Güldürdün
Sondaki isme verebilir o ama diğer oyu da önemli :A
55 ve 53 olana verir diye düşündüm. Düello zamanı 53e oy vermemişti çünkü ve bu turda 3 isim olduğu için belki diye düşündüm :A gelmesine gerek yok. Açtım reyting konusunu. Tüm anketler böyle iyi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
55 ve 53 olana verir diye düşündüm. Düello zamanı 53e oy vermemişti çünkü ve bu turda 3 isim olduğu için belki diye düşündüm :A gelmesine gerek yok. Açtım reyting konusunu. Tüm anketler böyle iyi :A
25 ve 23 demek istedin herhalde :A Eğer öyle verirse düello olur. Bakalım artık göreceğiz, gelirse tabi :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...