- Reaksiyon puanı
- 114,365
- Puanı
- 1,060
Bu kez gelmesin. Artık grup herbişey hazır. Aksamasın fazlaO hain gelmeyecek galiba, görünmüyor ortalıklarda
Bu kez gelmesin. Artık grup herbişey hazır. Aksamasın fazlaO hain gelmeyecek galiba, görünmüyor ortalıklarda
tolgab oylama yaptı
Pardon diğer grupta adını göremedim birde hazem sanırım.tolgab oylama yaptı
Biz zaten etiket yaptık. Bazı isimler oylamak istemiyor. İsimli anketlerde de istediği gruplara oy kullanıyorlar.Pardon diğer grupta adını göremedim birde hazem sanırım.
Sonuçtan memnunsun tabiSorun yok gelmeyebilir.
Evet farklı foto seçilecek. Bazılarını bulmak zor. Arada değişenler olmakta.Yes be işte bu. Come on ALİNA BOZ. 😎 Bu tur ile beraber farklı fotoğraflar kullansak mı bazılarının kaç turdur fotoğrafları aynı Forever ALİNA.
Çok şükür bir balonu patlattık sıra diğer ikisinde.Ben en çok buna sevindim
Alina Boz bir ara 2 oy gerideydi ve en azından düello olsun istedim. Neyseki Melis Sezen'den kurtuldum.
Eminim @Aserat (Melis için) @A. Poyraz Bilgin @Tolstoyevski ve @The_Erinch de Alina için sevinçlidir
Ekli dosyayı görüntüle 102936
@MasacRE @12.Adam
Bu arada @EmreCan teşekkürler
Diğer ikisi? Hande'yi katıyorsan hiç bir zaman derecelere girmedi ve kazanmaz. Oy potansiyeli düşük diğerini sevsemde kazansın istememÇok şükür bir balonu patlattık sıra diğer ikisinde.
Foto uygun güzel her tür farklı bulmak zor Instagram'dan anket yaptığım için biliyorumEvet farklı foto seçilecek. Bazılarını bulmak zor. Arada değişenler olmakta.
Bence bu grubun asıl abartılanı Melis Sezen değil Nesrin Cavadzade'dir. 25 oyun 20'si Bizim Hikaye ve Yasak Elma sayesinde gelmiştir onaBen en çok buna sevindim
Alina Boz bir ara 2 oy gerideydi ve en azından düello olsun istedim. Neyseki Melis Sezen'den kurtuldum.
Eminim @Aserat (Melis için) @A. Poyraz Bilgin @Tolstoyevski ve @The_Erinch de Alina için sevinçlidir
Ekli dosyayı görüntüle 102936
@MasacRE @12.Adam
Bu arada @EmreCan teşekkürler
Olabilir ama Melis gıcık kaprığımdı. Çok memnunum bu durumdanBence bu grubun asıl abartılanı Melis Sezen değil Nesrin Cavadzade'dir. 25 oyun 20'si Bizim Hikaye ve Yasak Elma sayesinde gelmiştir ona
Sonraki tur Nesrin elenmeli artık...Olabilir ama Melis gıcık kaprığımdı. Çok memnunum bu durumdan
Çooooooook iyi olduAh be Melis...
Bu sevinciğin kaynağı neresi böyleÇooooooook iyi oldu
5li isimden 4 tane üst tura yükselecek. Şans fazla oluyor.Sonraki tur Nesrin elenmeli artık...
Sevmiyorum bu etkinlikte o ve Mine Tugay en sevmediklerim olduBu sevinciğin kaynağı neresi böyle
Mine Tugay ve reçelli bazlama hadi de Melis Sezen güzel birisiydi Neyse sağlık olsun, seneye hezeyana uğratacak rakiplerini5li isimden 4 tane üst tura yükselecek. Şans fazla oluyor.
Aslında Nesrin hep can çekişerek tur atlıyor
------
Sevmiyorum bu etkinlikte o ve Mine Tugay en sevmediklerim oldu