Plan bozmayı severim.Her şey yolunda giderken @Yiğitt tüm planları bozdu sen bir daha oy falan verme.ss
Plan bozmayı severim.Her şey yolunda giderken @Yiğitt tüm planları bozdu sen bir daha oy falan verme.ss
Kovana çomak sokan canım renktaşım.Plan bozmayı severim.
Neeeeee Sadakasiz'e ihanet haa...Alina, Nesrin
Dizilere göre değil, güzelliğe göre oy kullanılan bir etkinlik 😡Neeeeee Sadakasiz'e ihanet haa...
Bu gruba her oy geldiğinde korkarak giriyorum her defasında konuya @A. Poyraz Bilgin @Tolstoyevski
Tamaaaam artık oylamayı kapatma vakti geldi uzamasın daha fazla.Bu gruba her oy geldiğinde korkarak giriyorum her defasında konuya @A. Poyraz Bilgin @Tolstoyevski
İnan böyle bitmesini en çok ben istiyorum ama vaktini beklemek zorundayız daha Sherlock gelecekTamaaaam artık oylamayı kapatma vakti geldi uzamasın daha fazla.
Of o da malum şahsa verip yine her şeyi batırır.İnan böyle bitmesini en çok ben istiyorum ama vaktini beklemek zorundayız daha Sherlock gelecek
Bu kişi Damla ile düelloda iken ona oy gitmemiş. Ama 3lü olduğu için 1 oyu ona gidebilir ve Umarım en yakın rakibini de seviyordurOf o da malum şahsa verip yine her şeyi batırır.
Ay bismillah biri daha istediğimiz şekilde oy vermiş.Bu kişi Damla ile düelloda iken ona oy gitmemiş. Ama 3lü olduğu için 1 oyu ona gidebilir ve Umarım en yakın rakibini de seviyordur
Önceki yorumunda aynı oylamaydı zatenAy bismillah biri daha istediğimiz şekilde oy vermiş.
Ay hayır en son **-**değil miydi iki kişi.Önceki yorumunda aynı oylamaydı zaten
Heyecan yaptırdın boşuna bana
Yok canım ne ihaneti aa bu oylamalar cidden kafamı çok karıştırdı seçim yapmakta zorladı beni @Dosi @TolstoyevskiNeeeeee Sadakasiz'e ihanet haa...
Valla ben oyunculuğu iyiyse ilk kriterim o oluyor yakışıklı erkek oyuncu anketi yoktu sonuçta orada oyuncuya veriyordukDizilere göre değil, güzelliğe göre oy kullanılan bir etkinlik 😡
Yok değildi. Sadece 1 oy geldiAy hayır en son **-**değil miydi iki kişi.
İhanet değil ya seçimde zorlandım çok zorladınız beni @Dosi @TolstoyevskiNeeeeee Sadakasiz'e ihanet haa...