Böyle biter gibi duruyor ama düelloya da kalabilirŞaka gibi oranlar 🤦🏻♀️
Bakalım son durum ne olacak.
Gönlüm şimdilik 48.5 olan ile
Hep senin suçun 😡Böyle biter gibi duruyor ama düelloya da kalabilir
Demeden de anlaşabiliyoruz biz o yüzden demene gerek kalmadı bileHep senin suçun 😡
Nedenini sonra derim
Ya çok ilginç. Zamanında 1 oy gelse elenecek isim favorileri tek tek yolluyorDemeden de anlaşabiliyoruz biz o yüzden demene gerek kalmadı bile
Gerçekten kendi güzellik anlayışımı gözden geçireceğim artık.
Biryerlerde sorun var
........ anlaşılan popülerlik, güzellikten daha önem arz edebiliyor gibi En Popüler Ünlü Kadın - 2021 gibi bir formata doğru evriliyor yani kısmen etkinlikYa çok ilginç. Zamanında 1 oy gelse elenecek isim favorileri tek tek yolluyor
Bu etkinlikte aslında hepsini makyajsız resimlerini koyacaksın......... anlaşılan popülerlik, güzellikten daha önem arz edebiliyor gibi En Popüler Ünlü Kadın - 2021 gibi bir formata doğru evriliyor yani kısmen etkinlik
Başını sildim. Spoi oluyor 😡 çünkü orda belirttiğin cümlede kim olduğu az çok belli oluyor........ anlaşılan popülerlik, güzellikten daha önem arz edebiliyor gibi En Popüler Ünlü Kadın - 2021 gibi bir formata doğru evriliyor yani kısmen etkinlik
İsim vb vermemiştim ama Yine de tamam tamam haklısın 🤐Başını sildim. Spoi oluyor 😡 çünkü orda belirttiğin cümlede kim olduğu az çok belli oluyor
Bence daha fazlada olabilir o dediğin konulardan.Daha yaklaşık 2 gün var ve en az 5-7 oy gelme durumu var. Hiç bir şey belli değil daha burda
İlk açılan konuların birinde bir devir kapanıyor. Orda netleşmiş durum
Çok ilginç durumlar oldu. Favoriler zorlanıyor