- Reaksiyon puanı
- 114,364
- Puanı
- 1,060
2 sene sonra ozamana kadar severim belkiMine Tugay ve reçelli bazlama hadi de Melis Sezen güzel birisiydi Neyse sağlık olsun, seneye hezeyana uğratacak rakiplerini
2 sene sonra ozamana kadar severim belkiMine Tugay ve reçelli bazlama hadi de Melis Sezen güzel birisiydi Neyse sağlık olsun, seneye hezeyana uğratacak rakiplerini
Umarım seversin de sevmezsen de sıkıntı yok Hazal'ı desteklemeye devam et, yeter de artar2 sene sonra ozamana kadar severim belki
Su gibi kız...Ben en çok buna sevindim
Alina Boz bir ara 2 oy gerideydi ve en azından düello olsun istedim. Neyseki Melis Sezen'den kurtuldum.
Eminim @Aserat (Melis için) @A. Poyraz Bilgin @Tolstoyevski ve @The_Erinch de Alina için sevinçlidir
Ekli dosyayı görüntüle 102936
@MasacRE @12.Adam
Bu arada @EmreCan teşekkürler
Bakarız durumaUmarım seversin de sevmezsen de sıkıntı yok Hazal'ı desteklemeye devam et, yeter de artar
Vazgeçme sakın, yapma bunu banaBakarız duruma
Yanlış anlaşılmaların üstadı yine iş başında Onu da desteklersen seviniriz tabii
İnstagramındaki son storysini koysanız yeterli
Hiç de bile ben zorlanmıyorum aslında ama sen veto ediyorsun Afra 4 numarada ettiğin gibi demin
Sen bana at veto yiyen fotoları dm denHiç de bile ben zorlanmıyorum aslında ama sen veto ediyorsun Afra 4 numarada ettiğin gibi demin
Story'den foto iniyor mu? @Tolstoyevskiİnstagramındaki son storysini koysanız yeterli
Mayo kabul etmiyoruzHiç de bile ben zorlanmıyorum aslında ama sen veto ediyorsun Afra 4 numarada ettiğin gibi demin
Kendini güncel tutuyor diyelim. Özgü Namal daha ilginç bir serüven geçirdi yarışta.Bence bu grubun asıl abartılanı Melis Sezen değil Nesrin Cavadzade'dir. 25 oyun 20'si Bizim Hikaye ve Yasak Elma sayesinde gelmiştir ona
Farklı kriterler ile seçiliyorlar. O dönem en popüler olanlar ağırlıklı oluyor evet.Nesrin güzel ama Melis ve Alina'dan güzel değil haketmedi ama zaten bence en güzeli değil de yine en sevileni seçiyoruz oylama öyle gidiyor