Yeni Süper Favori Üyelerimizi Seçtik (Ocak 2025)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Renk konusunda Favori Üye rengine benzer tonu seçmiştim (otomatik bulunduğu için) ama emin olamamıştım. Bir tek o kısma bazinga karar ver dedim. Kodlama kısmını daha bilmiyorum. Uğraşsam onuda çözerim elbet :A (evet dark beta seçince net değilmiş yazı)
Ben direk şirket sahibi oldum gibi bir şey :A

Zaten o özellikleriniz sizi seçilmiş üye yaptı :A
Öv tabi hakkınız :Z
iyi olmuş hoş olmuş da dark mode kullanınca süper favori üyelerin ismi okunmuyor :F:F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Renk konusunda Favori Üye rengine benzer tonu seçmiştim (otomatik bulunduğu için) ama emin olamamıştım. Bir tek o kısma bazinga karar ver dedim. Kodlama kısmını daha bilmiyorum. Uğraşsam onuda çözerim elbet :A
iyi olmuş hoş olmuş da dark mode kullanınca süper favori üyelerin ismi okunmuyor :F:F

Evet bende farkettim. @bazinga o kısma el atsın.
Biraz bakınmaya çalışayım bende :A

insan azıcık düşünür bu forumda @The_Erinch @Angelica @Yakamoz-Asi vb. huzurevi çağı gelmiş kişiler var diye yani :A
Şimdi oldu galiba? :A
Kendimle gurur duyuyorum. Bunuda @bazinga ’yı beklemeden hallettim 😎 @Yakamoz-Asi @Bully

@MasacRE @phoebebuffay hafif oynadım renginizle. Artık dark beta oluncada havalı görünüyorsunuz :Z

şimdi daha iyi :X sen yakında darbe yapıp ozanı da devirirsin bu hızla:A:A
Onu yapmak bir hamleme bakar :A turuncu olduğuma bakmayın. Aslında kırmızıdan farkım yok :A
Etiketler ve renkleri yapmamdan belli :A
------

Level üstüne level atlıyorsun. Gözlerim yaṣardı :T @Bully
Eski meslek bilgisayar üzerineydi. Galiba ondan bu kadar kolay çözdüm :A
bi de bunları ben mobil halim ile yapıyorum. @bazinga utansın (bir ara mobil olduğuna dair bir bahaneye sığınmıştı :A )

Onu yapmak bir hamleme bakar :A turuncu olduğuma bakmayın. Aslında kırmızıdan farkım yok :A
------

bi de bunları ben mobil halim ile yapıyorum. @bazinga utansın (bir ara mobilim diye bir bahaneye sığınmıştı :A )
ben de turkuaz renk isterim :A

• Güldürdün
------

bi de bunları ben mobil halim ile yapıyorum. @bazinga utansın (bir ara mobilim diye bir bahaneye sığınmıştı :A )

Pek bir rahatlar artık OzaN :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
ben bir yolunu bulurum :X sen forum kurallarının olduğu konunun linkini at ben oraya uygun bişiler yaparım en sevdiğim özelliğim kuralları kendi lehime çevirmek :bhr:
Ona ne şüphe :A
Neyse daha fazla geç olmadan ben kaçayım.
Bugün hem gezdim tozdum hem de forumda bir çok sorunu çözdüm :A azıcık yoruldum.
İyi geceler.

• Güldürdün
sana da iyi geceler :X bu soğukta çok gezme hasta olursun iktidar elinden kayıp gider bak hastayken :A:A
Tatildim bugün. Değerlendirdim :Z
Biz -15’te bile dışarda duruyoruz iş yerinde uzun süre. Alışkın bünyemiz :A
Teşekkürler düşündüğün için :bhr:

• Güldürdün
Vay, güzel bir uygulamaymış hayırlı olsun forum adına :A

Tebrikler Süper Favori Üyeler :Z @MasacRE @phoebebuffay @dreamy

Türkçe kullanımlarınızı ben de beğeniyordum zaten, hak edilmiş bir başarı :D

Çok iyi bir uygulama :) Daha aktif olmaları için
Favori Üyeleri teşvik edeceğini düşünüyorum :Z
Mor renk de çok iyi olmuş :X

Tebrikler @MasacRE @phoebebuffay @dreamy :)

@MasacRE @phoebebuffay @dreamy tebrik ederim. Şarkı etkinliğinin özel jürileri olarak adlandırıyorum sizi hep ve aynı anda olmanız güzel bir tesadüf oldu :Z

@MasacRE tekine ve süper olmayan emekli yoldaşına havanı atman için sana özel getirttim bu konsepti :A @Bully

Vay be süper emekliden sonra süper Favori Üye :Z

hayırlı olsun @MasacRE @dreamy @phoebebuffay :D

Renk, dark fon da biraz talihsiz olmuṣ fazla kara olmuṣ ama alıṣacağız @Dosi

Co-Adminimiz bakalım yeni gelen ṣirket yöneticileri gibi ilk 100 günde neler yapacak göreceğiz :A dimi @Bully :A

Normal Favori Üye olamayan @tekin düṣünsün :A
Admin @Dosi nin ilk icraatı çarpıcı oldu, bu vesileyle @MasacRE @phoebebuffay @dreamy yi tebrik ediyorum.

Çok teşekkürler herkese, büyük sürpriz oldu. :Z Konuya ilginç ve harikayı aynı anda atasım geldi. Açtığımız konunun başlığını değiştirme yetkisine ayrıca sevindim. @Dosi bilir, bir zamanlar kanayan yaramdı. :A

Size de hayırlı olsun, yakışmış renkeriniz. :A @phoebebuffay @MasacRE

Size de tebrikler. Böyle film ve müzik gurmesi güzel bir üçlü seçilmiş bence. Biraz da kendimizi övelim. :A @dreamy @MasacRE
Beni film ve müzik konusunda övmen şaşırttı, alışkın değiliz. :A

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness