Plan bozmayı severim.Her şey yolunda giderken @Yiğitt tüm planları bozdu sen bir daha oy falan verme.ss
Plan bozmayı severim.Her şey yolunda giderken @Yiğitt tüm planları bozdu sen bir daha oy falan verme.ss
Kovana çomak sokan canım renktaşım.Plan bozmayı severim.![]()
Neeeeee Sadakasiz'e ihanet haa...Alina, Nesrin
Dizilere göre değil, güzelliğe göre oy kullanılan bir etkinlik 😡Neeeeee Sadakasiz'e ihanet haa...![]()
Tamaaaam artık oylamayı kapatma vakti geldi uzamasın daha fazla.
İnan böyle bitmesini en çok ben istiyorum ama vaktini beklemek zorundayızTamaaaam artık oylamayı kapatma vakti geldi uzamasın daha fazla.![]()
Of o da malum şahsa verip yine her şeyi batırır.İnan böyle bitmesini en çok ben istiyorum ama vaktini beklemek zorundayızdaha Sherlock gelecek
![]()
Bu kişi Damla ile düelloda iken ona oy gitmemiş. Ama 3lü olduğu için 1 oyu ona gidebilir ve Umarım en yakın rakibini de seviyordurOf o da malum şahsa verip yine her şeyi batırır.![]()
Ay bismillah biri daha istediğimiz şekilde oy vermiş.Bu kişi Damla ile düelloda iken ona oy gitmemiş. Ama 3lü olduğu için 1 oyu ona gidebilir ve Umarım en yakın rakibini de seviyordur![]()
Önceki yorumunda aynı oylamaydı zatenAy bismillah biri daha istediğimiz şekilde oy vermiş.![]()
Ay hayır en son **-**değil miydi iki kişi.Önceki yorumunda aynı oylamaydı zaten
Heyecan yaptırdın boşuna bana![]()
Yok canım ne ihaneti aa bu oylamalar cidden kafamı çok karıştırdı seçim yapmakta zorladı beniNeeeeee Sadakasiz'e ihanet haa...![]()
Valla ben oyunculuğu iyiyse ilk kriterim o oluyor yakışıklı erkek oyuncu anketi yoktu sonuçta orada oyuncuya veriyordukDizilere göre değil, güzelliğe göre oy kullanılan bir etkinlik 😡![]()
Yok değildi. Sadece 1 oy geldiAy hayır en son **-**değil miydi iki kişi.![]()
İhanet değil ya seçimde zorlandım çok zorladınız beni @Dosi @TolstoyevskiNeeeeee Sadakasiz'e ihanet haa...![]()