ya Allah aşkına en son ne zaman vadi izledin senaryosu her sezon değişiyo vadinin her sezon ayrı bi konsept var gözünüzü sevim bırakın şu karalamayı vadi bu ülkenin gördüğü en büyük dizi tartışmaya kapalıHahah Hayır sözüm sana değil. KVP nin sürekli aynı senaryosu. Şimdi Küçük Ağa ya kalkıpta böyle denmesi hoşuma gitmedide ondan dedim
küçük ağanın reytinglerine bişey demiyorum zaten diyemeyiz de helal olsun deriz sadece aksi durum kabullenememek olur zaten
ama akasya durağından farksız kalitede bir dizinin kalite kalite diyenler tarafından övülmesi tamamiyle kanal d fannlığıdır
kanal d de siyah ekran olsa savunacak adamlar var
küçük ağa isterse 20 alsın vadiyi ezsin geçsin umrumda olmaz emin ol pananın da umrumda değil adamlar herşeyi başarmış her türlü rekoru kırmış zirveye demir atmış
aga sırf karalayayım diye konuşuyolar başka bişey değil vadide 11 yıldır sevilen herkes ölmesine rağmen bu tempoda sürüyorsa bunun tek nedeni eşsiz senaryosudur ve kalitesidirVadi`nin senaryosu çok farklı mesela geçen sezon sonunda Polat öldü gösterilmişti.Yeni sezona yeni karakterlerle yeni hikayelerle sezon finalinden kopuk başlamıştı.Vadi her sezona önceki sezondan farklı olarak başlar.
şefkat tepeyi izliyorum kalitesi tartışılır evet ben zaten çok kaliteli demedimKüçük Ağa başka kanal(lar)a geçse en kaliteli dizi olurdu kesin. Ayrıca Küçük Ağa'ya kalitesiz diyenlerin kendi izledikleri, savundukları dizilerin ne kadar kaliteli olduğu tartışılır.
küçük gelini arada izliyorum kaliteli mi hayır
mesela
ama vadi kaçak karadayı bunlar izlediğim kaliteli diziler