4 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Hahah :D Hayır sözüm sana değil. KVP nin sürekli aynı senaryosu. Şimdi Küçük Ağa ya kalkıpta böyle denmesi hoşuma gitmedide ondan dedim :D
ya Allah aşkına en son ne zaman vadi izledin senaryosu her sezon değişiyo vadinin her sezon ayrı bi konsept var gözünüzü sevim bırakın şu karalamayı vadi bu ülkenin gördüğü en büyük dizi tartışmaya kapalı :)
küçük ağanın reytinglerine bişey demiyorum zaten diyemeyiz de helal olsun deriz sadece aksi durum kabullenememek olur zaten :D
ama akasya durağından farksız kalitede bir dizinin kalite kalite diyenler tarafından övülmesi tamamiyle kanal d fannlığıdır
kanal d de siyah ekran olsa savunacak adamlar var
küçük ağa isterse 20 alsın vadiyi ezsin geçsin umrumda olmaz emin ol pananın da umrumda değil adamlar herşeyi başarmış her türlü rekoru kırmış zirveye demir atmış :D

Vadi`nin senaryosu çok farklı mesela geçen sezon sonunda Polat öldü gösterilmişti.Yeni sezona yeni karakterlerle yeni hikayelerle sezon finalinden kopuk başlamıştı.Vadi her sezona önceki sezondan farklı olarak başlar.
aga sırf karalayayım diye konuşuyolar başka bişey değil vadide 11 yıldır sevilen herkes ölmesine rağmen bu tempoda sürüyorsa bunun tek nedeni eşsiz senaryosudur ve kalitesidir

Küçük Ağa başka kanal(lar)a geçse en kaliteli dizi olurdu kesin. :):) Ayrıca Küçük Ağa'ya kalitesiz diyenlerin kendi izledikleri, savundukları dizilerin ne kadar kaliteli olduğu tartışılır. :):)
şefkat tepeyi izliyorum kalitesi tartışılır evet ben zaten çok kaliteli demedim :)
küçük gelini arada izliyorum kaliteli mi hayır :d
mesela :D
ama vadi kaçak karadayı bunlar izlediğim kaliteli diziler

beyazsoy alğıyı geç? senden geniş açıklama bekliyoruz tns denek seçimleriyle alakalı tıfıl ağanın aldığı oranlar epey bir irdelenmeli aykut hocanın dediği gibi :)
irdelemesini yaptık çoktan hacı kacirdin)))

analoji yapardım ama bu gerçekçi olmaz. bu sonuçlara göre sosyolojik analiz yapılmaz

gülse birselin reyting yorumuna atlayanlar şimdiki reytingleri balandira balandira sahip çıkışını ayrı bir yere yazalım

Son düzenleme:
irdelemesini yaptık çoktan hacı kacirdin)))

analoji yapardım ama bu gerçekçi olmaz. bu sonuçlara göre sosyolojik analiz yapılmaz

gülse birselin reyting yorumuna anlayanlar şimdiki reytingleri balandira balandira sahip çıkışını ayrı bir yere yazalım

sahip çıkanlar derdine yansın:)

ben sahip falan çıkmam hangi kanal yükselmiş hangisi düşmüş UMRUMDA DEĞİL... Küçük Ağa kanal D dede olsa çöp, ATV dede olsa çöp,, stardada olsa ÇÖP?.... BANA GÖRE DEĞİL :)

sahip çıkanlar derdine yansın:)

ben sahip falan çıkmam hangi kanal yükselmiş hangisi düşmüş UMRUMDA DEĞİL... Küçük Ağa kanal D dede olsa çöp, ATV dede olsa çöp,, stardada olsa ÇÖP?.... BANA GÖRE DEĞİL :)
lafım sana değildi)) tıfıl agada güzel hatun yok bence de çöp)))

lafım sana değildi)) tıfıl arada güzel hatun yok bence de çöp)))

BİRCE VARYA ??

GERÇİ GÜZELLİĞİNİN HAKKINI VERECEK ŞEKİLDE GİYİNMİYOR MALZEMEYİ KÖTÜ KULLANIYOR AMA YANİ YİNEDE GÜZEL KADIN İZLENİR

AMA BABA ROLÜNDEKİ TOSUN PAŞA DİZİYE HİÇ YAKIŞMAMIŞ ZATEN REYTİNGLERİN YÜZDE 80 Nİ EMİR BERKE NİN GERİSİDE ÖYLESİNE İZLİYOR ?

BİRCE VARYA ??

GERÇİ GÜZELLİĞİNİN HAKKINI VERECEK ŞEKİLDE GİYİNMİYOR MALZEMEYİ KÖTÜ KULLANIYOR AMA YANİ YİNEDE GÜZEL KADIN İZLENİR

AMA BABA ROLÜNDEKİ TOSUN PAŞA DİZİYE HİÇ YAKIŞMAMIŞ ZATEN REYTİNGLERİN YÜZDE 80 Nİ EMİR BERKE NİN GERİSİDE ÖYLESİNE İZLİYOR ?
doğru senin için çamurdan olsun))

Hiçte bile, FOX'taki bölümleri daha iyi. Herkes her yerde (facebook,twitter) bunu söylüyor. Ama değerini bilen yok dizinin maalesef.. 😡

Bu akşam dizinin yükselmesi şart oldu..

@Eray Güler
eskiden ailecek herkes izliyordu :) geçen yıldaki atv deki güzel değildi bu yılki foxtaki daha iyi ama yok olmadı :/ bugün düzelirse düzelir :) tek güne inecekmiş o zaman reytingleri yükselir baya :)

Küçük Ağa çocuk dizisi gerçekten yani çok basit bir senaryo üzerine kurulmuş. Genelde film olur bu tür konular. Yani konu dar, o yüzden yakın zamanda saçmalamaya başlayacaktır. Reytinglerini Erler Film yaptığı için uzun süre korur ama dediğim gibi dizinin senaryo alanı sığ...

Hiçte bile, FOX'taki bölümleri daha iyi. Herkes her yerde (facebook,twitter) bunu söylüyor. Ama değerini bilen yok dizinin maalesef.. 😡

Bu akşam dizinin yükselmesi şart oldu..

@Eray Güler

Dizi dünkü bölüm pek beğenmedim iyi değildi. Ayrıca dizide hep bilgi veriliyor bu iyi ama her bölüm olmasa ve hafta da bir olsa süper olur 🙄🙄

KA şov yapmış :D Ama senaryo bakımından yine bir Erler Film klasiği yaşanacaktır.

Abartıyor yine. :bağır: 10 değil 5. :D
yok saymışlar lo :F

Öncelikle Acun Medya'ya tebrikler. :Z

Ben Küçük Ağa'yı;

- Kuzucukların sömestır tatili bittiğinde, :)
- Ara reklam vermeye başladığında, :)
- Kara Para Aşk geldiğinde, :)

görecem. :F

İntikam'ın başına gelenler onun da başına gelecektir. :A
intikam totalde en fazla 8 lerdemi 9 larda mı bişi aldı (b) ayrıca intikamın karşısında 90 dk reklam vermeyen 14-15 reytinglik vadi vardı panpa salı bişi yok bomboş :F

O değil de Küçük Ağa Yst'yi ikiye katlamış. :):) Yst zaten boşluktan izleniyor. Küçük Ağa tayfunu karşısında bulamamış boşluğunu. :A

yok saymışlar lo :F

intikam totalde en fazla 8 lerdemi 9 larda mı bişi aldı (b) ayrıca intikamın karşısında 90 dk reklam vermeyen 14-15 reytinglik vadi vardı panpa salı bişi yok bomboş :F

Ben İntikam'la aynı reytingleri alacak yazmadım ki neresinden anladın yazdıklarımı. :):)

İntikam gibi fena düşecektir demek istedim. :) İntikam 8'den 3'e düştüyse Küçük Ağa da 7'ye düşer. :F

Küçük Ağa pardon Macun'u Yıkan Ağa uzak ara zirvede yer almış tebrikler.

Benim Için Üzülme böylesine zorlu bir günde kanalını sırtlamış helal olsun, tebrikler.

Büyük Risk yeni kanalında çok iyi gidiyor. Tebrikler.

Kaçak kanalını zorlu günde yüzünü güldürmüş tebrikler.