4 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

bu gece kalite şeysi değerlendiren yok gibi .ss neyse nashville den hayden ımızı paylaşalım belki oltaya biri gelir .ss

tesadüfen geçiyordum baktım oltada bir barbi sallanıyor refleks olarak atıldık can havliyle :))

işte çiğdemle tyler e şey edip durursanız böyle olur :F

çiğdem artık hannayı sevmeye başladı benimle fazla sohbet etmekten üzüm karardı gibi :))

Babasına çekmesi güzel. :D Zaten öyle bir babadan yeteneksiz bir kız çıkmazdı. :)

kız sadece oyuncu olarak değil çeşitli malzemeler bakımındanda bayağı ilgi çekiyor ?:)

tesadüfen geçiyordum baktım oltada bir barbi sallanıyor refleks olarak atıldık can havliyle :))

çiğdem artık hannayı sevmeye başladı benimle fazla sohbet etmekten üzüm karardı gibi :))

kız sadece oyuncu olarak değil çeşitli malzemeler bakımındanda bayağı ilgi çekiyor ?:)
yok artık 😱 @Çiğdem- :

Küçük Ağa totalde 12, ab'de 10 alacak inşallah. :D

Offf Küçük Ağa'm totalde 13 reyting alırken ab de ise gene 13 alarak 1.olmuş helal dizimee
Çalıkuşu totalde 6 ya yaklaşırken abde ise 7 üzeri alarak çook iyi gitmiş tebrik ederim dizilerimi
YST totalde 2.olurken ab de ise ancak 3.olabilmiş rakip fazlalığı YST yi etkilemiş
Kaçak totalde düşerken abde de düşmüş anlaşılan düşüşlerde
BİÜ totalde feci düşerken abde yok olmuş bitmiş

Günün galiibi Küçük Ağa'm olmuş rekorlar üstüne rekorlar kımış helal valla haftalıkk sırlamada abde 1.olur :D

Küçül ağa! :kiki: küçük osmanım ne yapmış öyle, yerle yeksan etmiş tüm yapımları. Totel 13 ama asıl şok ab kısmı, ben 6-7 beklerken 12 almış. :d işte bu, osmanım gücünğ bir kez daha gösterdi! :d
Ve küçük ağa her iki katagoride karadayıyı geçmiş. :))))

Çalıkuşu hem küçük ağa etkisiyle hem de bölümün heycanıyla ab de 7 lere fırlamış, totelde de 5 almış. Çok iyi. :)

Kaçak çökmüş, ab kısmında da hayal kırıklığı. :)

Yst boşlukta da çoşamamış tam, az kalsın 8 dk lık özet geçiyomuş acun'u. :)

Biü ve seksenler de günün kaybedenleri kategorisinde. :d

Bhuv çok çok kötü... :)

Küçük ağa iki grupta da 13 reytinge yakın reyting almış. Osman farkı :D

Çalıkuşu, küçük ağanın gazıyla ab de ikinci olmuş ve acunu geçmiş :D Aslında senaryo da iyi olmaya başladı.

Kaçak iyi sonuçlar almış. Ancak eskisi gibi değil :(

Acun ab de üçüncü olmuş 😱 program diğer günlere göre kötü özeti totalde yirminin dışında kalmış 😛

BİÜ de kaçak gibi eski reytinglerinden uzak anlaşılan osman bunu da çarptı :D:D

Güldür güldür biraz erken olsa daha iyi reyting alır. Yine de reytingleri iyi 😎

Seksenler ab de trt ye göre iyi sonuçlar almış.

Küçük Ağa denge dizisi çıkmış mübarek her iki gruptada eşit gitmiş :D halen tabloya bakıp sindirmeye çalışıyorum :D Çalıkuşu abde 8 lere yaklaşıyor ha gayrett

Kanal D güne ambargo koymuş tebrikler.Kanal artık salı,perşembe,cumartesi ve pazar çok iyi durumda darısı diğer günlere :) Bugün zeytin tepesi de tutarsa muhteşem olacak :)

Ya bi işin Arkasında Türker İnanoğlu var korkacaksın abi :D
Akasya duragı olsun Arka Sokaklarım olsun cennet mahallesi yabancı damat 3-4 yıllıklar as zaten 8.yılında ve devam
buda en az 3 sezon

Küçük Ağa'dan bu kadar başarıyı kesinlikle beklemiyordum çok şaşırtıcı. A/B'de en çok izlenen dizi oldu herhalde bu sonuçla birlikte.

Çalıkuşu'nun da çok ciddi şekilde yükselmesi önemli. Sanırım ilk kez 20.00 - 22.00 düzeni bu kadar iyi bir şekilde çalışıyor. Umarım Kanal D, Küçük Ağa'ya 1-2 reyting daha fazla aldırtmak adına bu düzeni bozmaz ve böyle devam eder. Dizilerini gece 12'lere, 1'lere kadar uzatan kanallara da örnek olur bu durum.