4 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

12 share alan program show yuzunden 22. Sirada. Sunu erken baslatin artik gece yarisi veriyolar guzelim programi

Rezaletten başka bişey değil. Insanlarin ilk bolumlerini kucuk osman merakindan izledigini ve ilerleyen haftalarda dusecegini umuyorum. kimsenin ekmek teknesinin batmasini istemem ama bundan 10 kat daha kaliteli dizilerin ratinge kurban gittigi bi yerde bu dizi bu ratingleri almaz alamaz almamali :D dun biraz izledim akasya duraginin komik olmayan versiyonu

bu duruma kabullenememe denir :D

O da doğru :kiki: bende tümden kaybetmek istemiyorum bully'ı :D belki zeytinlikte bal döker ekmeğine ama x factor büyük bi darbe vurur. Çünkü tutma ihtimali yok. :D

@Bully bence 10.14'e kadar bekledi, sonra uykuya yenik düştü. :A
Yok dersim vardı reytingler açıklandığı sırada. :( Yoksa sonuçları ben açıklar büyük bir coşkuyla ilk yorumu ben yapardım. :A

Küçük Ağanın senaryosu Akasya Durağına benzemiyor bir kere. Hangi dizide yok kaçırılma ? İsim benzemişse nolmuş ? Yüksek oranlar almış dizi. Sadece KVP yükske reyting alacak diye bir durum yok. Küçük Ağa sonuna kadar hakkediyor reytingleri:ok:

1
KUCUK AGAKANAL D20:08:2621:59:5212,9630,2942,78

1KUCUK AGAKANAL D20:08:2621:59:5212,6333,3137,93
Dün Küçük Ağa'yı İzledim. Çok Güzeldi! İki gruptada 10 reytingi geçmiş tebrikler!

ama bence küçük ağa düşer , çok güzel bir konusu yok
ama kaçak dizisinin senaryosu da ahım şahım değil , doğruya doğru konuşmak lazım :D

intikam bitince arkadaşım hoşgeldin yerine gelecek ,ab gurubunda geçer kvp yi :D
Evet. Küçük Ağa seneryosu aynı diyenler KVP nin çok farklı sanki . Her bölüm, her sezon aynı :D

Allah'ım Küçük Ağa'm 2 grupta da nerdeyse 13 almış. :oley: :oley: :Z :Z Ab'de cidden bu kadar yüksek beklemiyordum. Kanal D farkı diyelim başka kanalda olsa ab'sinin bu kadar yüksek çıkması zor. :)

Çalıkuşu da Küçük Ağa etkisiyle harika gitmiş, özellikle ab'de şov yapmış. :) Kanal D büyük ihtimal dokunmaz gibi Çalıkuşu'na bir süre ama sonrasını bilemem. Küçük Ağa'nın özeti uzarsa iki grupta da ilk 2'yi rahat kapatır. :D

Diğer yapımlara gelince.. Hepsinin boşlukçu olduğu ortaya çıktı işte ne denir ki? :):)

Küçük Ağa başka kanal(lar)a geçse en kaliteli dizi olurdu kesin. :):) Ayrıca Küçük Ağa'ya kalitesiz diyenlerin kendi izledikleri, savundukları dizilerin ne kadar kaliteli olduğu tartışılır. :):)

Küçük Ağa başka kanal(lar)a geçse en kaliteli dizi olurdu kesin. :):) Ayrıca Küçük Ağa'ya kalitesiz diyenlerin kendi izledikleri, savundukları dizilerin ne kadar kaliteli olduğu tartışılır. :):)
Sonuna kadar haklısın. Etrafa at gözlüğüyle bakıyorlar dizi konusunda :D

neyse uzun süredir reytinglerde manipülasyon olduğunu söylüyorum

bu sonuçlar beni yaniltmadi bu yükseliş önce paralel yapı lehine konu içeren @pompy in diziyle başladı birden dizi bir numara oldu.. aynı yapım şirketi dizisi ve Kanal d de reyting patlaması yaşanıyor)))

@pompy ye yükselişi sorduğumda pek cevap vermedi çünkü ezber bozuldu hükümetin alehindeki kanallar düşük reyting alıyor algısı çöktü

neyse uzun süredir reytinglerde manipülasyon olduğunu söylüyorum

bu sonuçlar beni yaniltmadi bu yükseliş önce paralel yapı lehine konu içeren @pompy in diziyle başladı birden dizi bir numara oldu.. aynı yapım şirketi dizisi ve Kanal d de reyting patlaması yaşanıyor)))

@pompy ye yükselişi sorduğumda pek cevap vermedi çünkü ezber bozuldu hükümetin alehindeki kanallar düşük reyting alıyor algısı çöktü

beyazsoy alğıyı geç? senden geniş açıklama bekliyoruz tns denek seçimleriyle alakalı tıfıl ağanın aldığı oranlar epey bir irdelenmeli aykut hocanın dediği gibi :)

Evet. Küçük Ağa seneryosu aynı diyenler KVP nin çok farklı sanki . Her bölüm, her sezon aynı :D
Vadi`nin senaryosu çok farklı mesela geçen sezon sonunda Polat öldü gösterilmişti.Yeni sezona yeni karakterlerle yeni hikayelerle sezon finalinden kopuk başlamıştı.Vadi her sezona önceki sezondan farklı olarak başlar.

Küçük Ağayı izlemedim ama gerçekten helal olsun iki grupta da 12 reyting. 😱

Kaçak dün sezonun en iyi bölümlerinden biriyle ekrandaydı gerçekten bu reytingleri hiç hak etmiyor gerek senaryo gerek çekimler Gürkan Uygun döktürdü resmen dövüş sahneleri ile ama total 6 ab 5 alabilmiş ilerleyen haftalarda yükselir umarım. :)

Bu macun her güne yetenek sizsiniz koymak zorunda mı ne biçim bir adam çoğu dizinin reytingini bölmüş yine. :bağır: