12 share alan program show yuzunden 22. Sirada. Sunu erken baslatin artik gece yarisi veriyolar guzelim programi
Rezaletten başka bişey değil. Insanlarin ilk bolumlerini kucuk osman merakindan izledigini ve ilerleyen haftalarda dusecegini umuyorum. kimsenin ekmek teknesinin batmasini istemem ama bundan 10 kat daha kaliteli dizilerin ratinge kurban gittigi bi yerde bu dizi bu ratingleri almaz alamaz almamali dun biraz izledim akasya duraginin komik olmayan versiyonu
Yok dersim vardı reytingler açıklandığı sırada. Yoksa sonuçları ben açıklar büyük bir coşkuyla ilk yorumu ben yapardım.O da doğru bende tümden kaybetmek istemiyorum bully'ı belki zeytinlikte bal döker ekmeğine ama x factor büyük bi darbe vurur. Çünkü tutma ihtimali yok.
@Bully bence 10.14'e kadar bekledi, sonra uykuya yenik düştü.
Yorumlarını bekliyoruzYok dersim vardı reytingler açıklandığı sırada. Yoksa sonuçları ben açıklar büyük bir coşkuyla ilk yorumu ben yapardım.
Evet haklısın kabullenemiyorlar bir dizi yüksek aldığında. Sadece KVP yüksek alabilir diye bir kural var sanki TNS debu duruma kabullenememe denir
ama bence küçük ağa düşer , çok güzel bir konusu yokaynen oyle
Evet haklısın kabullenemiyorlar bir dizi yüksek aldığında. Sadece KVP yüksek alabilir diye bir kural var sanki TNS de
Evet. Küçük Ağa seneryosu aynı diyenler KVP nin çok farklı sanki . Her bölüm, her sezon aynıama bence küçük ağa düşer , çok güzel bir konusu yok
ama kaçak dizisinin senaryosu da ahım şahım değil , doğruya doğru konuşmak lazım
intikam bitince arkadaşım hoşgeldin yerine gelecek ,ab gurubunda geçer kvp yi
Arkadasim ben en son kvp izledigimde bulent ersoyun kimligi maviydi ne alakaEvet haklısın kabullenemiyorlar bir dizi yüksek aldığında. Sadece KVP yüksek alabilir diye bir kural var sanki TNS de
Hahah Hayır sözüm sana değil. KVP nin sürekli aynı senaryosu. Şimdi Küçük Ağa ya kalkıpta böyle denmesi hoşuma gitmedide ondan dedimArkadasim ben en son kvp izledigimde bulent ersoyun kimligi maviydi ne alaka
Sonuna kadar haklısın. Etrafa at gözlüğüyle bakıyorlar dizi konusundaKüçük Ağa başka kanal(lar)a geçse en kaliteli dizi olurdu kesin. Ayrıca Küçük Ağa'ya kalitesiz diyenlerin kendi izledikleri, savundukları dizilerin ne kadar kaliteli olduğu tartışılır.
neyse uzun süredir reytinglerde manipülasyon olduğunu söylüyorum
bu sonuçlar beni yaniltmadi bu yükseliş önce paralel yapı lehine konu içeren @pompy in diziyle başladı birden dizi bir numara oldu.. aynı yapım şirketi dizisi ve Kanal d de reyting patlaması yaşanıyor)))
@pompy ye yükselişi sorduğumda pek cevap vermedi çünkü ezber bozuldu hükümetin alehindeki kanallar düşük reyting alıyor algısı çöktü
Vadi`nin senaryosu çok farklı mesela geçen sezon sonunda Polat öldü gösterilmişti.Yeni sezona yeni karakterlerle yeni hikayelerle sezon finalinden kopuk başlamıştı.Vadi her sezona önceki sezondan farklı olarak başlar.Evet. Küçük Ağa seneryosu aynı diyenler KVP nin çok farklı sanki . Her bölüm, her sezon aynı
ben stv nin çoğu dizisinin senaryosunun saçmaladığını hep söyledim zaten dikkat etmiyorsun sanırımStv'nin kaliteli senaryosundan bahsetmeyenler, kalite aşığı kesildiler şimdi.