Saf Show rakipler yazındayken başlatıyor Star herkes reklama girince başlatıp hemen bitiriyor. Boşluğu buluyordu ondan çakal dedim.
O kadar detaylı hatırlamıyorum ama iyiydi işte.
Saf Show rakipler yazındayken başlatıyor Star herkes reklama girince başlatıp hemen bitiriyor. Boşluğu buluyordu ondan çakal dedim.
Ne yaptın ne yaptın dedin senDizinin analizi yapıldı yine.2. sezon bende izlemedim.Şu Cemile'nin tecavüz'ünden sonra bıraktım.Birde sezon finalini izledim.
küçük gelin Hde çakmasıydı konusu itibariyle normaldirKüçük gelin ondan çok çok daha beter kalite anlamında ama bir günde kg nin kalitesinden bahsetmiyodun. Bahsedenlere de tepki veriyodun. ))))
Tamam.küçük gelin Hde çakmasıydı konusu itibariyle normaldir
küçük ağa=akasya durağı müzikleri bile aynı
Ne yaptın ne yaptın dedin sen
İşte o bölüm 27 reytingAma ne yapayım.Çok dizi vardı o sıralar hangisini izleyeyim.Bu arada şu Osman'ın denize düştüğü bölüm kaç almıştı.
Yalnız dizi cidden Akasya Durağı ve Ömer Çip çakması. Müzikler filan konu.küçük ağa akasya durağıyla farksız bi dizi ama reytingine bak yaşa kanal d
o değilde 13 reytingle vadiyi geçemez boşa hayaller kurmasın kimse ))
kaçak 6 reyting almış ama 6 çok az acil müdahale gerek reklamlardan bikaç bölüm feragat etmek lazım yeter artık
durum bu yakupçum haftaya stratejilerimiz gelecek kaçak adına o zaman görüşecezTamam.
aga Allah aşkına erler filmden ne bekliyon yaYalnız dizi cidden Akasya Durağı ve Ömer Çip çakması. Müzikler filan konu.
Kaçak'ın hali ortada daha ne stratejisi en fazla gün değiştirir.durum bu yakupçum haftaya stratejilerimiz gelecek kaçak adına o zaman görüşecez
Kaçak'ın hali ortada daha ne stratejisi en fazla gün değiştirir.durum bu yakupçum haftaya stratejilerimiz gelecek kaçak adına o zaman görüşecez
İşte o bölüm 27 reyting
e erler filmküçük gelin Hde çakmasıydı konusu itibariyle normaldir
küçük ağa=akasya durağı müzikleri bile aynı
Seyit türkü söylüyordu dün.aga Allah aşkına erler filmden ne bekliyon ya
akasya durağının aynısı tıpa tıp müziklerini söylemiyorum bile
kanal d de olduğu için bu kadar yüksek alıyo
Yok bu bölüm arkadındalar dı, ama nede olsa arka s senaristi, uzattıkça uzatır kaçırılma mevzusunu.Küçük Ağa'da da kaçırılıyordu galiba yorumlar o yönde hafta 17 olabilir reytingler.
Yapma yaSeyit türkü söylüyordu dün.
merak etme daha bitmedi herşeyKaçak'ın hali ortada daha ne stratejisi en fazla gün değiştirir.
Kaçak'ın hali ortada daha ne stratejisi en fazla gün değiştirir.