Arka Sokaklar 1 bölümde kuruyor ve bitiyor nerde uzattık Cevher'den başka Mirza olayı bile 3-4 bölüm sürmüştüYok bu bölüm arkadındalar dı, ama nede olsa arka s senaristi, uzattıkça uzatır kaçırılma mevzusunu.
Arka Sokaklar 1 bölümde kuruyor ve bitiyor nerde uzattık Cevher'den başka Mirza olayı bile 3-4 bölüm sürmüştüYok bu bölüm arkadındalar dı, ama nede olsa arka s senaristi, uzattıkça uzatır kaçırılma mevzusunu.
Arka fon müziği yapmışlar.Yapma ya
aga bildiğin akasya durağı part2Arka fon müziği yapmışlar.
Erler'den Yabancı Damat ayarında bir dizi beklerken ne geldi. Ama başarılı neticede tebrik etmek lazım.
aynen ya inşallah akasya durağı gibi oyunculara benzeyenler çıkmaz Daga bildiğin akasya durağı part2
aga çıktı bile nuri baba olmuş nuri ağa senaryoda aynı zaten kalitesizlik akıyo yaniaynen ya inşallah akasya durağı gibi oyunculara benzeyenler çıkmaz D
Erler Film yapcak bişe yok hepsi böyle Arka Sokaklar'ı çok severim ama adamlar 1 bölümde 3 olay çözüyor kurgusu iğrenç. Cennet Mahallesinide izlerdim ordada ferhat sultan evlenır hep kel adam duyar pembeye soyler akasya duragı zaten bellı buda öyle olcakaga çıktı bile nuri baba olmuş nuri ağa senaryoda aynı zaten kalitesizlik akıyo yani
Bu gidişle bitecek gibi kaçak.Yapma ya
merak etme daha bitmedi herşey
Yine çocuk kaçırılıyor vb. senaryoalraga çıktı bile nuri baba olmuş nuri ağa senaryoda aynı zaten kalitesizlik akıyo yani
malesef aga malesef katlanacaz artıkErler Film yapcak bişe yok hepsi böyle Arka Sokaklar'ı çok severim ama adamlar 1 bölümde 3 olay çözüyor kurgusu iğrenç. Cennet Mahallesinide izlerdim ordada ferhat sultan evlenır hep kel adam duyar pembeye soyler akasya duragı zaten bellı buda öyle olcak
aga hep aynı şeyler yeminle ezberledim artık zaten senaristleri de aynı değişmiyoYine çocuk kaçırılıyor vb. senaryoalr
Birde haftalıklarda Vadiyi de geçer demezler mimalesef aga malesef katlanacaz artık
aga hep aynı şeyler yeminle ezberledim artık zaten senaristleri de aynı değişmiyo
sen @destere ye ne bakıyorsun onunla hiç bir ortak beğendiğimiz oyuncu yok karardığım falanda yok tam aksine bembeyazım
hahah sanane bee benim saçımdan
aaa ben sevmiyorum hanna falan zaten izlemiyorumda onu milleti yanlış yönlendirme 🙄🙄hanna da beyaz onu izleye izleye beyazladık işte bende aynısını söylüyorum niye itiraz ediyorsun