4 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Yok bu bölüm arkadındalar dı, ama nede olsa arka s senaristi, uzattıkça uzatır kaçırılma mevzusunu. :A
Arka Sokaklar 1 bölümde kuruyor ve bitiyor nerde uzattık Cevher'den başka :D Mirza olayı bile 3-4 bölüm sürmüştü

aga çıktı bile nuri baba olmuş nuri ağa senaryoda aynı zaten kalitesizlik akıyo yani :D
Erler Film yapcak bişe yok hepsi böyle :D Arka Sokaklar'ı çok severim ama adamlar 1 bölümde 3 olay çözüyor kurgusu iğrenç. Cennet Mahallesinide izlerdim ordada ferhat sultan evlenır hep kel adam duyar pembeye soyler :D akasya duragı zaten bellı :D buda öyle olcak

Erler Film yapcak bişe yok hepsi böyle :D Arka Sokaklar'ı çok severim ama adamlar 1 bölümde 3 olay çözüyor kurgusu iğrenç. Cennet Mahallesinide izlerdim ordada ferhat sultan evlenır hep kel adam duyar pembeye soyler :D akasya duragı zaten bellı :D buda öyle olcak
malesef aga malesef :D katlanacaz artık :D

Yine çocuk kaçırılıyor vb. senaryoalr :(
aga hep aynı şeyler yeminle ezberledim artık zaten senaristleri de aynı değişmiyo:F

Erler merler ama sonuç itibariyle panadan daha çok dizi tutturdular. :kiki: pana'nın en son boçs vak'a sını unutmayalım. :kiki:

kucuk agaya kocaman tebrikler ozellikle ab de. @EveN olsa simdi abnin nasil bir degisim gecirdigini soylerdi burdan ona selam olsun :).
calikusu iyi cikis yakaladi.
kalite konusuna gelince eskiye nazaran daha ab isleri olan ornegin kayip gibi diziler artik tutunamiyor fakat kanallar bunu dengede tutmali ornegin kanal d yeni bir sistem kuruyor farkindaysaniz artik pt1 kanal d de cogu gun 22ye kadar pt1 de daha total pt2 daha ab isler koyarak bence denge saglanabilir.

Küçük Ağa napmış öyl ya hem totoşta hem ab grubunda dağıtmış piyasayı :)

Rezaletten başka bişey değil. Insanlarin ilk bolumlerini kucuk osman merakindan izledigini ve ilerleyen haftalarda dusecegini umuyorum. kimsenin ekmek teknesinin batmasini istemem ama bundan 10 kat daha kaliteli dizilerin ratinge kurban gittigi bi yerde bu dizi bu ratingleri almaz alamaz almamali :d dun biraz izledim akasya duraginin komik olmayan versiyonu

Küçük Ağa 13 reytinge dayanmış iki gruptada :D Dizi uçuyor yaaa :D
Kaçak SBT deki berbat oranlara rağmen TNS de iyi çıkmış tebrikler.
Çalıkuşu Total de yükselme yakalamış 1 reyting civarı. AB de baya iyi oranlar alarak 2. sıraya yükselmiş tebrikler diziye...
BİÜ iki gruptada Küçük Ağa gelince düşüşe geçmiş.
YST iyi oranlar alarak günü tamamlamış.