4 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Ben geldim forum şenlendi yahu demek herkes beni bekliyomuş yorum yapmak için. :F

Sonra da Lordly seni önemsemiyorum derler. :F Evet evet yedim ben de. :Z

ee işte panpa efsane dizilerin farkı efsane olmayanları izleyenler anlamaz:)

Neyi anlamazlar 7 reytinge düşmeyi mi. :):)

küçük ağa total 12.96 ab 12.63 reyting almış vay be çok şaşırdım gerçekten bukadar kimse beklemiyodu tebrikler diziye ama şunu söylemeden geçemicem şu konuya bakarak şok oldum nedense forum ne hale gelmiş böyle ya tamam dizi 12-13 reyting aldı ama bukadarda böbürlenmek olmaz ki konu 50 sayfa olacak arkadaşlar çok çoşmuşunuz tamam yorumlar yapılır da çok abartı olmuş bence
yetenek sizsiniz geçen hafta pazartesi olduğu gibi bu haftada salıya çok iyi başlayamamış nedense yine çoğu kişi bilmiyodu mesela pazartesi total 7 ab 4 ile başladı sonra total 9 ab 7 oldu şimdi de total 7.11 ab 6.87 ile başlamış eminim ki gelecek hafta total 9 ab 8 civarı yükselir :)

neyse günü reyting yorumu: küçük ağa ortalığı dağıtmış :) ab de büyük ihtimal en çok izlenen dizi olacak :)erler filmin komedi dışı tüm dizileri aynı şekilde başlıyor senaryoalrı başta sırıtmıyor sonra 564564541.kez tekrar edince diziler düşiyi , iyi oyuncular seçtikleri için ab de de sırıtmıyor başta :) bakalım

kaçak alt sıralara kaçmış beklendiği gibi reklam mekjlam bahane bulmayın her kanal saatte 15 dk reklam veriyi :F

hilmicem etkisi hep çalıkuşu artmış işte bu:kiki: @destere @Forumdash @yakup09

acunum acunum zirvenin 5 point gerisinde çok elemlendim kederlendim napsam:bilmem:

Son düzenleme:
küçük ağa total 12.96 ab 12.63 reyting almış vay be çok şaşırdım gerçekten bukadar kimse beklemiyodu tebrikler diziye ama şunu söylemeden geçemicem şu konuya bakarak şok oldum nedense foruma ne hale gelmiş böyle ya tamam dizi 12-13 reyting aldı ama bukadarda böbürlenmek olmaz ki konu 50 sayfa olacak arkadaşlar çok çoşmuşunuz tamam yorumlar yapılır da çok abartı olmuş bence
yetenek sizsiniz geçen hafta pazartesi olduğu gibi bu haftada salıya çok iyi başlayamamış nedense yine çoğu kişi bilmiyodu mesela pazartesi total 7 ab 4 ile başladı sonra total 9 ab 7 oldu şimdi de total 7.11 ab 6.87 ile başlamış eminim ki gelecek hafta total 9 ab 8 civarı yükselir :)

Öyle deme Kanal d kırk yılda bir dizi tutturdu sevinecek tabi çocuklar. :A

küçük ağa total 12.96 ab 12.63 reyting almış vay be çok şaşırdım gerçekten bukadar kimse beklemiyodu tebrikler diziye ama şunu söylemeden geçemicem şu konuya bakarak şok oldum nedense forum ne hale gelmiş böyle ya tamam dizi 12-13 reyting aldı ama bukadarda böbürlenmek olmaz ki konu 50 sayfa olacak arkadaşlar çok çoşmuşunuz tamam yorumlar yapılır da çok abartı olmuş bence
panpa küçük ağanın reytingine sevinen ka üzülen de çok yoksa bu ka uzamazdı konu :F

ben pek üzülen görmedim ama çok abartı sevinmek olmuş
Küçük Ağa'nın reytinglerine sevindik baya evet ama bir o kadar da diziyi çekemeyenler olduğu için konu uzadı. Uzun süredir forumdasın bilmen lazım yani Kanal D reytinglerde uçuyorsa o konu uzar.. :)

Küçük Ağa efsane olmuş uçmuş resmen.2. bölümde bu reytinglere ulaşmak bence rekor.yani beğenmeseniz bile en azından tebrik edin çünkü çok büyük başarı bir daha tebrikler.umarım bu oranları korur ama düşse bile 8-9 alır yine
Çalıkuşu`nun A\B reytingi beni Küçük Ağadan daha da çok şaşırttı 😱 Büyük tebrikler.Kanal D artık toparlanmaya başladı.Prime time aylıklarda bile 1. ola bilir
Kaçak çok düşmüş.ben en az 6.5 reyting falan bekliyordum ama bence dizi yeniden toparlanacak çünkü 8 reytinglik bir kitlesi olan dizi
Benim için Üzülme 2 hafta 7`lere yükseldi ama yeniden eski reytinglerine döndü.dizi de heyecen olursa 6`lara yükselir yine
Yetenek Sizsiniz aynı pazartesi olduğu gibi zamanla yükselecek
Seksenler düşüş yaşamış
Güldür Güldür çok geç başlıyor.daha erken başlasa yükselecektir

Bu arada ÇalıKuşu'nuda izlemiştim o da güzel bir diziymiş Kuran Bile okudular dizide :)

Yeni gördüm valla Salı sonuçlarını.

Küçük Ağa ne yapmış öyle?! Etkisiyle de Çalıkuşu bayağı yükselmiş... Ancak Küçük Ağa gibi dizilerde hızlı düşüş riski var, konusu çok basit ve senaryo hızlı bir şekilde tükenebilir. İnşallah önlemini almışlardır deyip tebrik ediyorum.

Erler Film, for the win. :D

Küçük Ağa uçmuş Karadayı'dan bile çok izleniyor artık ne diyon Ab'de 12 almış diyecek laf yok reyting sistemin ne halde olduğunu en iyi gösteren bir örnek ne diyim