4 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Çocuklar Duymasın'ın değerini bir türlü bilemiyor bu Türkiye, yazıklar olsun. Dün kötü gitmiş reytinglerde..

Ama bu akşam telafi edecektir bence, şimdiden bol reytingler dizime. :)

iyi diziydi reytinglerini çok hatırlayamıyorum ama share'de 61 yada 69'ü görmüştü onu çok iyi hatırlıyorum.:)
Şu Mete'nin evi yaktığı bölüm efsaneydi.:DO bölüm kaç almıştı.:D
Off ne diyosun, dizi tarihinin efsane sahnelerindendi. Zaten o evi yakma sahnesi öbgzk nin dönüm noktası oldu. Evi yaktı ve bitti ya, o bölüm 16 almıştı. Ama o sahneden sonraki bölümde 21'e fırladı ve 27 lere kadar çıkıp, hiç 20 nin altına düşmedi o sezon. Yani o bölümle bir nevi kademe atladı öbgzk. :)

Çocuk cidden reyting makinası. :D
Her yapımcıya lazım bundan 1 tane. Ama zor biraz. :d

Off ne diyosun, dizi tarihinin efsane sahnelerindendi. Zaten o evi yakma sahnesi öbgzk nin dönüm noktası oldu. Evi yaktı ve bitti ya, o bölüm 16 almıştı. Ama o sahneden sonraki bölümde 21'e fırladı ve 27 lere kadar çıkıp, hiç 20 nin altına düşmedi o sezon. Yani o bölümle bir nevi kademe atladı öbgzk. :)

Her yapımcıya lazım bundan 1 tane. Ama zor biraz. :D

Ben baya benden geçmiştim o bölüm.Hatta bölümün son saahnesine müzik ekleyip fragman yayınlamışlardı baya sinirlenmiştim.:D
Reytinglerde o derece fırladığını bilmiyordum.Ben Cemile'nin Carolini bıçakladığı sahneden sonra tavan yaptığını düşnüyordum.:DAma iyi bölümdü.:D

Cık 2 gün önce izlemiştim 19.30 başlayıp 20.05 gibi bitiyor.

Süre uzamadıysa pek düşüş yaşamaz zaten.:D

Ben baya benden geçmiştim o bölüm.Hatta bölümün son saahnesine müzik ekleyip fragman yayınlamışlardı baya sinirlenmiştim.:D
Reytinglerde o derece fırladığını bilmiyordum.Ben Cemile'nin Carolini bıçakladığı sahneden sonra tavan yaptığını düşnüyordum.:DAma iyi bölümdü.:D

Ama baktım şimdi reyting tablosunda 40 DK gösteriyor. Demekki kısa bölüm bana denk gelmiş herhalde. :D

eski tadı yok malesf :( izliyorum yine güzel oluyor ama eski tadını bulamıyorum :(

Hiçte bile, FOX'taki bölümleri daha iyi. Herkes her yerde (facebook,twitter) bunu söylüyor. Ama değerini bilen yok dizinin maalesef.. 😡

Bu akşam dizinin yükselmesi şart oldu..

@Eray Güler

Son düzenleme:

Her yapımcıya lazım bundan 1 tane. Ama zor biraz. :d
Bir Osman kolay yetişmiyor. :D Zor onu da Erler Film kaptı. :D

Benim Hala Umudum Var her şeye rağmen Total grubunda iyi sonuçlar elde etmiş, haftaya Total grubunda 3 ve üstü reyting alacaktır. AB grubunda ise 2.50 ve üstü reytinge yükselecektir. :)

küçük ağa akasya durağıyla farksız bi dizi ama reytingine bak yaşa kanal d :kiki:
o değilde 13 reytingle vadiyi geçemez boşa hayaller kurmasın kimse :)))
kaçak 6 reyting almış ama 6 çok az acil müdahale gerek reklamlardan bikaç bölüm feragat etmek lazım yeter artık

Yok o sıralar 10-14 arasıydı. :d her bölümünde başlangıç gelişme sonuç oluyordu. Çok çok özenli bir senaryoydu. Şu an ki diziler bi olayı 4 bölüme yayarken, öbgzk tek bölümde bitiriyodu. O yüzden o kadar yüksek aldı ve 2. Sezon düşüş yaşadı.
2. Sezon öbgzk çok saçmalamadı aslında, sadece ilk sezon ki gibi bir konuyu tek bölüme koymuyordu senarist, 3-4 bölüme yaydı haliyle. Çünkü senaristte haklı, hızlı tüketmişti elindekilerini ilk sezon. Ama halkımız ilk sezon bonkörlüğünü tattıkları için haliyle 2. Sezon koptular hafiften. Ama ona rağmen hala haftalıklarfa farkla 1. İdi. :)

Küçük Ağama büyük tebrikler hakkıyla aldı bu reytingleri ötesi yok çok başarılı.

Çalıkuşu arkasına büyük destek aldı. Iki grupta da oldukça yükselmiş ve bu hafta Güneşi Beklerken'i yerinden etti.

Kaçak AB grubunda oldukça düşüş yaşamış ama totali hala iyi.

BİÜ total idare eder AB kötü.

küçük ağa akasya durağıyla farksız bi dizi ama reytingine bak yaşa kanal d :kiki:
o değilde 13 reytingle vadiyi geçemez boşa hayaller kurmasın kimse :)))
kaçak 6 reyting almış ama 6 çok az acil müdahale gerek reklamlardan bikaç bölüm feragat etmek lazım yeter artık
Küçük gelin ondan çok çok daha beter kalite anlamında ama bir günde kg nin kalitesinden bahsetmiyodun. Bahsedenlere de tepki veriyodun. :)))))

Yok o sıralar 10-14 arasıydı. :D her bölümünde başlangıç gelişme sonuç oluyordu. Çok çok özenli bir senaryoydu. Şu an ki diziler bi olayı 4 bölüme yayarken, öbgzk tek bölümde bitiriyodu. O yüzden o kadar yüksek aldı ve 2. Sezon düşüş yaşadı.
2. Sezon öbgzk çok saçmalamadı aslında, sadece ilk sezon ki gibi bir konuyu tek bölüme koymuyordu senarist, 3-4 bölüme yaydı haliyle. Çünkü senaristte haklı, hızlı tüketmişti elindekilerini ilk sezon. Ama halkımız ilk sezon bonkörlüğünü tattıkları için haliyle 2. Sezon koptular hafiften. Ama ona rağmen hala haftalıklarfa farkla 1. İdi. :)

Dizinin analizi yapıldı yine.:D2. sezon bende izlemedim.Şu Cemile'nin tecavüz'ünden sonra bıraktım.:(Birde sezon finalini izledim.:)