4 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Küçük Ağa nın 4 reyting alacağı diyenler 13 reytingi görsünler.Bu reyting i sonuna kadar hakediyor. İki gruptada muhteşem gitmiş:)
Çalıkuşu her iki gruptada yukselmis.Yeteneksizsiniz i geçmiş😎
Yeteneksiz Türkiye dün ki başarısına baktığımızda %30 düşüş var:(
Kaçak her iki gruptada düşmüş (Heyecanlı bölüme rağmen)
Bazı forum arkadaşlarımız Kaçak ın birinci olacaklarını sanıyorlardı:D
Benim için üzülme nin reytingleri çok Küçük Ağa dan baya etkilenmiş😕
Benim Hala Umudum Var her iki gruptada berbat gitmiş final yakındır😛(Fox TV için üzüldüğum transfer)
Seksenler ab grubunda iyi gitmiş
Güldür Güldür de fena gitmemiş:)

Son düzenleme:
Çalıkuşu eğer ab de 5 alsaydı, kanal gözünün yaşına bakmazdı. Ama 7-8 lerde sabitlenirse, dokunmazlar bence. :)

Küçük Ağa'dan bu kadar başarıyı kesinlikle beklemiyordum çok şaşırtıcı. A/B'de en çok izlenen dizi oldu herhalde bu sonuçla birlikte.

Çalıkuşu'nun da çok ciddi şekilde yükselmesi önemli. Sanırım ilk kez 20.00 - 22.00 düzeni bu kadar iyi bir şekilde çalışıyor. Umarım Kanal D, Küçük Ağa'ya 1-2 reyting daha fazla aldırtmak adına bu düzeni bozmaz ve böyle devam eder. Dizilerini gece 12'lere, 1'lere kadar uzatan kanallara da örnek olur bu durum.
Ozan ama Çalıkuşu dün 00.35 de bitti

Offf Küçük Ağa yakmış kavurmuş ortalığı.Bu artış devam edecek gibi.Tebrikler.Özet'te iyi iş görmüş ama Çalıkuşu'nun önünü kesmesinler oda Ab'de ilk 2'yi kapattırıyor iyi oluyor liste.:D
Çalıkuşu baya patladı oda.Küçük Ağa iyi geldi kanalın tamamına maşallah.:Z
Kaçak düşmüş.Yetenek sizsiniz kayıpsız gidiyor gibi..:D
Büyük Risk Ab'de iyi gitmiş.Fatih Portakal can yakmaya devam ediyor.:Z
Benim Hala Umudum Var Cumartesi olaydı daha iyi giderdi.Cumartesi Fox için tek dizilik bir gün değil.2. dizi mutlaka olmalıydı.Yanlış gün diyoruz ama nafile.