Keşke iyi olsa, o da merhameti uçururduzeytin tepesi iyi reytingi olmaz, çunku ben izlicem.
Göndermesiz bir gine başlamakZaten sana değil Yakup'um.
Keşke iyi olsa, o da merhameti uçururduzeytin tepesi iyi reytingi olmaz, çunku ben izlicem.
Göndermesiz bir gine başlamakZaten sana değil Yakup'um.
O saatte AB'de ilk 10'a girmek bir başarı bence.
Ayrıca düşecek diyenlere inat Star TV'de son oranlarından kat kat yüksek. ))))
O da doğru bende tümden kaybetmek istemiyorum bully'ı belki zeytinlikte bal döker ekmeğine ama x factor büyük bi darbe vurur. Çünkü tutma ihtimali yok.Daha görmemiş midir ben uyumaz sanıyordum.
Bugün umarım Zeytinlik tutmazda birleşir yoksa toparlayamayız.
O da doğru bende tümden kaybetmek istemiyorum bully'ı belki zeytinlikte bal döker ekmeğine ama x factor büyük bi darbe vurur. Çünkü tutma ihtimali yok.
@Bully bence 10.14'e kadar bekledi, sonra uykuya yenik düştü.
Sesler etkili elbet ama juri'nin sempatisi de büyük rol oynuyor. Ben o juriden pek bi olumlu sinyal almadım ki çoğu kişi de aynı düşünüyor.Xfactor guzel program olacak, fragmanlardaki sesler harikaydi, ve program uzatilmayacak, reytingi bilmem ama guzel programlardan. @yakup09
O değilde med bunu da tutturamazsa, kanal d ilalebet med'i siler ki öylede olacak görünüşe göre.Umarım tutmaz Bully'nin sağlığı açısından önemli.
X factor'de Emre Aydın!a yazık olacak ona yanarım.Ama iyi tekme çakacak Med yapım yine Kanal D'ye Fatih kadar etki eder.
Sesler etkili elbet ama juri'nin sempatisi de büyük rol oynuyor. Ben o juriden pek bi olumlu sinyal almadım ki çoğu kişi de aynı düşünüyor.
O değilde med bunu da tutturamazsa, kanal d ilalebet med'i siler ki öylede olacak görünüşe göre.
Orası öyle ama çok uzaktan bakıpta bariz şekilde tutmayacağı işlerde vardı, bkz ; ben onu ç sevdim, fatih, altındağlıtahmin ettigimiz kaç dizi tuttu? @yakup09
en beklenmedik reytingler bekledigimiz dizilerden mi geldi?
6 alsa yine iyi, bence en fazla 4. gerçi küçük ağa için de 4-5 diyoduk amaTutturamaz gibi ile fölüm ilk 2'ye 6 reytingle girer sonra çöker diyeceğim ama format hakkında hiç fikrim yok genel görünüşe göre uyduruyorum.
Orası öyle ama çok uzaktan bakıpta bariz şekilde tutmayacağı işlerde vardı, bkz ; ben onu ç sevdim, fatih, altındağlı
6 alsa yine iyi, bence en fazla 4. gerçi küçük ağa için de 4-5 diyoduk ama
Osman bu küçük osman, nasıl hafife alınır aklım almıyor.Osman'ı hafifwe aldık onda o nedenle oldu olay.Ben Kanal D'de 4 ile başlayuan iş az gördüm bence 5-6 rahat alır ilk bölüm.
Osman bu küçük osman, nasıl hafife alınır aklım almıyor.
İlk bölüm çok önemli değil, 2. Bölümünde çakılmaması ve reklamlı gidince büyük düşüş yaşamaması önemli.
Rabbim Osmanımı virveyi alsın diye yaratmış yav @mrt-06
Çalıkuşuma laf atıyorlardı biter bilmem ne falan diye ama totalde 5.50 ab de 7.50 almış.
Kanal d sonunda kedi olalı bir fare yakaladı Küçük Ağa 2 grupta da 13 alarak çok iyi gitmiş.Kanal. d inşallah akılsızlık yapmaz da çalıkuşu yerini oynatmaz çünkü ab de 2 yi kapatır kanal.
Yst ab de calikusumun gerisinde kalmış.Boslukcu acun
Kaçak solan bir çiçek gibi solmaya devam ediyor.
Görüşlerim:Küçük Ağanın ilerki haftalarda düşeceğini düşünüyorum.Ama 8 9lara kadar düşer çok düşmez.
çalıkuşu ise feride anadoluya giderse reytingleri artar.
Çalıkuşuma laf atıyorlardı biter bilmem ne falan diye ama totalde 5.50 ab de 7.50 almış.
Kanal d sonunda kedi olalı bir fare yakaladı Küçük Ağa 2 grupta da 13 alarak çok iyi gitmiş.Kanal. d inşallah akılsızlık yapmaz da çalıkuşu yerini oynatmaz çünkü ab de 2 yi kapatır kanal.
Yst ab de calikusumun gerisinde kalmış.Boslukcu acun
Kaçak solan bir çiçek gibi solmaya devam ediyor.
Görüşlerim:Küçük Ağanın ilerki haftalarda düşeceğini düşünüyorum.Ama 8 9lara kadar düşer çok düşmez.
çalıkuşu ise feride anadoluya giderse reytingleri artar.
5 le başladı 27 leri gördü. Kinsenin göremediği ama imrenerek baktığı 27Aynen.Aslında Öyle bir geçer zaman ki'de düşük başladı.Bu çocuğun kaderi bu galiba.
5 le başladı 27 leri gördü. Kinsenin göremediği ama imrenerek baktığı 27
Çocuk cidden reyting makinası.Osman bu küçük osman, nasıl hafife alınır aklım almıyor.
İlk bölüm çok önemli değil, 2. Bölümünde çakılmaması ve reklamlı gidince büyük düşüş yaşamaması önemli.
Rabbim Osmanımı virveyi alsın diye yaratmış yav @mrt-06
Yok lö sürede ben fark göremedim. 😕Ben demiştimn.Ama süresinin uzamasından dolayı.