4 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Calikusu dün ki bölüm bildigim kadariyla baya heyecanliydi, en azindan fragman bunu gösteriyordu. Kücük Aga'nin gaziyla da cok iyi gitmis. Bence kendini garantiye aldi artik.

Kücük Aga süper oranlar almis. Tebrikler.

Kanal D ziplayinca fanatikler ortaya cikmis :A

Daha görmemiş midir ben uyumaz sanıyordum.:F
Bugün umarım Zeytinlik tutmazda birleşir yoksa toparlayamayız.:Z
O da doğru :kiki: bende tümden kaybetmek istemiyorum bully'ı :d belki zeytinlikte bal döker ekmeğine ama x factor büyük bi darbe vurur. Çünkü tutma ihtimali yok. :d

@Bully bence 10.14'e kadar bekledi, sonra uykuya yenik düştü. :A

O da doğru :kiki: bende tümden kaybetmek istemiyorum bully'ı :D belki zeytinlikte bal döker ekmeğine ama x factor büyük bi darbe vurur. Çünkü tutma ihtimali yok. :D

@Bully bence 10.14'e kadar bekledi, sonra uykuya yenik düştü. :A

Umarım tutmaz Bully'nin sağlığı açısından önemli.:Z
X factor'de Emre Aydın!a yazık olacak ona yanarım.:(Ama iyi tekme çakacak Med yapım yine Kanal D'ye Fatih kadar etki eder.:kiki:

Xfactor guzel program olacak, fragmanlardaki sesler harikaydi, ve program uzatilmayacak, reytingi bilmem ama guzel programlardan. @yakup09
Sesler etkili elbet ama juri'nin sempatisi de büyük rol oynuyor. Ben o juriden pek bi olumlu sinyal almadım ki çoğu kişi de aynı düşünüyor. :)

Umarım tutmaz Bully'nin sağlığı açısından önemli.:Z
X factor'de Emre Aydın!a yazık olacak ona yanarım.:(Ama iyi tekme çakacak Med yapım yine Kanal D'ye Fatih kadar etki eder.:kiki:
O değilde med bunu da tutturamazsa, kanal d ilalebet med'i siler :d ki öylede olacak görünüşe göre. :d

Sesler etkili elbet ama juri'nin sempatisi de büyük rol oynuyor. Ben o juriden pek bi olumlu sinyal almadım ki çoğu kişi de aynı düşünüyor. :)

O değilde med bunu da tutturamazsa, kanal d ilalebet med'i siler :D ki öylede olacak görünüşe göre. :D

Tutturamaz gibi ile fölüm ilk 2'ye 6 reytingle girer sonra çöker diyeceğim ama format hakkında hiç fikrim yok genel görünüşe göre uyduruyorum.:D

tahmin ettigimiz kaç dizi tuttu? @yakup09
en beklenmedik reytingler bekledigimiz dizilerden mi geldi?
Orası öyle :d ama çok uzaktan bakıpta bariz şekilde tutmayacağı işlerde vardı, bkz ; ben onu ç sevdim, fatih, altındağlı :d

Tutturamaz gibi ile fölüm ilk 2'ye 6 reytingle girer sonra çöker diyeceğim ama format hakkında hiç fikrim yok genel görünüşe göre uyduruyorum.:D
6 alsa yine iyi, bence en fazla 4. :d gerçi küçük ağa için de 4-5 diyoduk ama :kiki:

Orası öyle :D ama çok uzaktan bakıpta bariz şekilde tutmayacağı işlerde vardı, bkz ; ben onu ç sevdim, fatih, altındağlı :D

6 alsa yine iyi, bence en fazla 4. :D gerçi küçük ağa için de 4-5 diyoduk ama :kiki:

Osman'ı hafifwe aldık onda o nedenle oldu olay.:FBen Kanal D'de 4 ile başlayuan iş az gördüm bence 5-6 rahat alır ilk bölüm.:D

Osman'ı hafifwe aldık onda o nedenle oldu olay.:FBen Kanal D'de 4 ile başlayuan iş az gördüm bence 5-6 rahat alır ilk bölüm.:D
Osman bu küçük osman, nasıl hafife alınır aklım almıyor. :D
İlk bölüm çok önemli değil, 2. Bölümünde çakılmaması ve reklamlı gidince büyük düşüş yaşamaması önemli. :D

Rabbim Osmanımı zirveyi alsın diye yaratmış yav :D @mrt-06 :A

Son düzenleme:
Çalıkuşuma laf atıyorlardı biter bilmem ne falan diye ama totalde 5.50 ab de 7.50 almış.
Kanal d sonunda kedi olalı bir fare yakaladı Küçük Ağa 2 grupta da 13 alarak çok iyi gitmiş.Kanal. d inşallah akılsızlık yapmaz da çalıkuşu yerini oynatmaz çünkü ab de 2 yi kapatır kanal.
Yst ab de calikusumun gerisinde kalmış.Boslukcu acun:)
Kaçak solan bir çiçek gibi solmaya devam ediyor.
Görüşlerim:Küçük Ağanın ilerki haftalarda düşeceğini düşünüyorum.Ama 8 9lara kadar düşer çok düşmez.
çalıkuşu ise feride anadoluya giderse reytingleri artar.

Çalıkuşuma laf atıyorlardı biter bilmem ne falan diye ama totalde 5.50 ab de 7.50 almış.
Kanal d sonunda kedi olalı bir fare yakaladı Küçük Ağa 2 grupta da 13 alarak çok iyi gitmiş.Kanal. d inşallah akılsızlık yapmaz da çalıkuşu yerini oynatmaz çünkü ab de 2 yi kapatır kanal.
Görüşlerim:Küçük Ağanın ilerki haftalarda düşeceğini düşünüyorum.Ama 8 9lara kadar düşer çok düşmez.

Osman bu küçük osman, nasıl hafife alınır aklım almıyor. :D
İlk bölüm çok önemli değil, 2. Bölümünde çakılmaması ve reklamlı gidince büyük düşüş yaşamaması önemli. :D

Rabbim Osmanımı virveyi alsın diye yaratmış yav :D @mrt-06 :A

Aynen.Aslında Öyle bir geçer zaman ki'de düşük başladı.Bu çocuğun kaderi bu galiba.:D

Bence küçük ağa da düşmez çalıkuşununda yeri değişirse perşembe pt1 e gelir tahminimce

5 le başladı 27 leri gördü. Kinsenin göremediği ama imrenerek baktığı 27 :A

iyi diziydi reytinglerini çok hatırlayamıyorum ama share'de 61 yada 69'ü görmüştü onu çok iyi hatırlıyorum.:)
Şu Mete'nin evi yaktığı bölüm efsaneydi.:DO bölüm kaç almıştı.:D