31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
berenciler hala neyi tartışıyo anlamıyorum bırakın artık yok yan yattı çamura battı hikayelerini millet diziyi sevmedi işte zaten seven 1 kişiyi bile görmedim şahsen bu forumdaki bazı arkadaşlar dışında geçen haftada söyledim sizin bahaneniz bu hafta son buldu geçen haftaki düşüşünüze 1 hafta yayınlanmaması demiştiniz bakalım yarınki sonuçlardan sonra negibi senaryo üreticeksiniz.Vadi her türlü akar:D
aga geçen hafta aradan dönmüştü bu hafta 15 tatil olurmu öyle şey 15 tatil bitince havalar ısınacak ondan düşecek falan filan gider bu öyle :kiki:

vadi harbiden süperdi be alın size aksiyon ulan dedi resmen aksiyona doymayan varsa tekrar izlesin ben yarın tekrar izlicem :D

aga geçen hafta aradan dönmüştü bu hafta 15 tatil olurmu öyle şey 15 tatil bitince havalar ısınacak ondan düşecek falan filan gider bu öyle :kiki:

sezon sonuna kadar bahaneler devam eder dicemde böyle giderse 10.bölümü zor görür:D eğer görürsede başka bi günde görür :d

reklam düzeni harbiden kötü ya hadi ona eyvallah ama 21.15 ten önce başlamamalı babam mesela vadi o saatte başlıyo diye 21.10 da falan geldi bi baktı başlamış dedi ne zaman başladı falan vadi 20.45-21.15 arası full aksiyon olsa bile 12-13 alır en fazla çünkü erken o saatler ilk sahne 21.15 te başlasa 15 alırdı vadi full aksiyondu ve dehşetti neyse reytignler iyi :D

berenciler hala neyi tartışıyo anlamıyorum bırakın artık yok yan yattı çamura battı hikayelerini millet diziyi sevmedi işte zaten seven 1 kişiyi bile görmedim şahsen bu forumdaki bazı arkadaşlar dışında geçen haftada söyledim sizin bahaneniz bu hafta son buldu geçen haftaki düşüşünüze 1 hafta yayınlanmaması demiştiniz bakalım yarınki sonuçlardan sonra negibi senaryo üreticeksiniz.Vadi her türlü akar:D
sen yine beğenmeyenlere rastlamışın....ben izliyorum diyene bile rastlamadım çevremde...yalansa forumdan çıkmak nasip olmasın....ayrıcana dizimizde bir tane de dışişleri bakanımız oldu hayırlısı olsun...:gitar:

intikam nedir ya çevremi bırak gerçek hayatta izliyom diyene rastlamadım 5 i geçmemesi lazım kayıp şehir bile daha çok izleniyodu

Cadi yazmıştım. Herhalde heyecanlanıp hemen şikayet ettin okumadım. C ile V yanyana klavyede telefonda bunu herkes bilir.

Şikayet ederken neler yapıyorsun, vadinin bu bölümü nasıldı, dersler dalan nasıl onları da yazsaydın bari, darılırım ama... :T

Cani yazmıştın gözlerime mi inanacam yoksa sana mı

Son düzenleme:
reklam düzeni harbiden kötü ya hadi ona eyvallah ama 21.15 ten önce başlamamalı babam mesela vadi o saatte başlıyo diye 21.10 da falan geldi bi baktı başlamış dedi ne zaman başladı falan vadi 20.45-21.15 arası full aksiyon olsa bile 12-13 alır en fazla çünkü erken o saatler ilk sahne 21.15 te başlasa 15 alırdı vadi full aksiyondu ve dehşetti neyse reytignler iyi :D
atv perşembeyi a.kocamanın feneri batırdığı gibi batırıyo.....vadi full özet yapsa 21.30 dan sonra başlatsa ortada ne kanal d kalır ne star....tüm prıme tımeyi vadiyle kaplaması gerek....23 de bitiriyor...güven bana diyor güvenen yok atv ye...ortalık acuna kalıyor 23 den sonra....şimdi bu fırsat showda olsa prıme tıme vadiden yenmezdi vallaha....:gitar:[v]:U

aynen aga ya bende dedim şimdi bizi 15 dkka reklam bekliyo tam pcyi açtım foruma bakıcaktımki bi baktım adamlar yayınlamaya başladı şok oldum:D ama benim bu bölüm için geçerli değil diğer bölümlerlede alakalı oları efektler canımı sıktı efektler hiç iyi değil bu adamları değiştirmeliler.
VFX
G.Güngören
Atilla B.

atv perşembeyi tamamen ele geçirmek istiyosa ya tüm prıme tımeyi vadiyle kaplamalı özeti uzatıp yeni bölümü sarkıtmalı.....yada vadiden sonra kmoi yayınlamalı..yoksa 23 den sonra meydan acuna kalır....[v]

aga ne efekti ya o kadar ayrıntıya dikkat mi ediyon ben ona hiç bakmıyom bölüm deşetti :D
şu vadinin reklamını süresini falan ben ayarlasam varya atv yi coştururdum harbiden 21.30 a kadar özet sonra yeni bölüm off be 1-2 reyting kafadan artardı :D

vadi varken acundan kimse bişey beklemesin 15 tatil falan da hikaye :D bi pis yedili yükseldi diye :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,934
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan