31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga ne efekti ya o kadar ayrıntıya dikkat mi ediyon ben ona hiç bakmıyom bölüm deşetti :D
şu vadinin reklamını süresini falan ben ayarlasam varya atv yi coştururdum harbiden 21.30 a kadar özet sonra yeni bölüm off be 1-2 reyting kafadan artardı :D

efektlere niye dikkat ediyom biliyonmu çünkü adam ateş ediyo ışıltısı karpuz büyüklüğünde oluyo :D ama bak Şefkat Tepeye Sakarya Fırata adamlar düzgün efekt yapıyo:D her neyse bölüm geçen 2 haftaya oranla bin çeker.Kanımca 2 3 bölüm sonra polat iyileşince Onur Tanı yollicaklar.

aga ne efekti ya o kadar ayrıntıya dikkat mi ediyon ben ona hiç bakmıyom bölüm deşetti :D
şu vadinin reklamını süresini falan ben ayarlasam varya atv yi coştururdum harbiden 21.30 a kadar özet sonra yeni bölüm off be 1-2 reyting kafadan artardı :D
atv normal zamanda başlasaydı ilk 15 coşanzeydi.....çok müthiş başladı ama atv nin düzen değişikliği ters tepti....:beaten:

aga düşük göstermedi aslında 14 aldığımız iki anlık 4 dk reklamlıydı onları 15 say tns de daha yüksek çıkabilir

- - - Ekleme - - -

perşembe bizimdir o kadar ilk 1-2 hafta burdalardı bi heycanla falan ama o kadar :kiki:

ilk sahneyi çok akıllıca yapmışlar forumda biri demişti öyle olacağını ama kim dedi hatırlamıyom :D
abdülhey cahiti görmüşken sıkar mı hiç biz onu düşünemedik :D arkadaki adamı halletti :D

yarın vadi 13 civarı alır acunda vadinin gersinden gelir intikam 6 civarı alıp kendi aleminde takılır

aga düşük göstermedi aslında 14 aldığımız iki anlık 4 dk reklamlıydı onları 15 say tns de daha yüksek çıkabilir

- - - Ekleme - - -

perşembe bizimdir o kadar ilk 1-2 hafta burdalardı bi heycanla falan ama o kadar :kiki:

İnşallah aga
Aynen aga umduklarını bulamadılar:d aga intikam başlamadan önce berencilerin yaptığı yorumlar konusunu açsana:kiki:
Emrexxx ve destere banlı mı:kiki:

sonuçta vadi kaç alırsa alsın ......sbtnin de tns ninde kralı vadidir........bu böyle biline..........diğer diziler süperstarlar transfer edip süper paralar vererek başrol oynatıyo.....biz barcelona gibi kendimiz yetiştirerek 10.yılımızda hala zirvedeyiz.....arrrrrrrrrrrrrrtı başrol oyuncumuzda yok henüz...öyleyken yine bir numarayız.....daha ötesi varmı......nokta bitttttttttttttttiiiii.....:beaten:

Forum İstatistikleri

Konular
172,934
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan