31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mobildeyim mobil olmasam begenirdim bu yorumu.

Maksat İntikama laf gelmesin konuyu baska yere cekmek...

tns de yarın çok ilginç bi sonuç bekliyorum
revan çocuklar mı vadi izleyip anlayacak yok daha neler ben bile çoğu şeyi anlamıyom siyasi falan ne çocuğundan bahsediyon senin taktik şu baktın berenden bişey olduğu yok ocak ocak dediniz ocak geldi geçti sonuç değişmedi şimdi rakipleri karalama politikası içerisindesin ilk başta vadi reklam almıyo falan yazmışsın emin ol intikamın 2 katı reklam alıyo vadi açık ara en çok kazanan kazandıran dizi bunu herkes bilir
sonra 20 dakkaya laf atmışsın yav kendi dizine bi bak vadiyi parçalayacak beren şöyle beren böyle dediniz gördük bereni
AGB DEVRİ BİTTİ ŞİKE BİTTİ VADİYİ PERŞEMBE GEÇECEK DİZİ DAHA TÜRKİYE YE GELMEDİ

vadi düşmedi zaten rahatım yarın süpriz bekliyom güzel bi süpriz :D

reklam düzeni birşey değiştirmeyecek....sbt ne çıksada yarın tns özelliklede totalde 16 üstü bekliyorum ben....:gitar::U

intikamın en yüksek anlığı 6
vadinin 15 dk full reklamı 8 :D
vadi farkı :D

Sebep aramayin bosuna. Beren artik popularitesini kaybetmis, dimi beyazsoy :) sen Tuba icinde oyle demistin. Reyting ile popularitenin bence alakasi yok.

Olmadi İntikam, maalesef..

iki dizisi üst üste kötü giderse o oyuncunun toparlaması imkansız berenin bu ilk oldu bundan sonrada çakılırsa onunda popüleritesi söner ama bu diziyle haklısın popüleritesine büyüzk zarar verdi. çok eleştiri alıyor

AGB dünya çapında reyting ölçüyor bu sisteme karşı çıkanlar reytingi düşük olan stv k7 trt 1 di ama neyse uzatmaya gerek yok geçti gitti

dünya çapında olması bişey değiştirmez israil ve amerika nin elindeydi türkiye nin ahlakını ne bozuyosa yükselttiler israil yanlısı kanal d yi uçurdular yıllarca HAK yediler bu haklar nasıl ödenecek acaba

bu hafta hem total hem ab de rekor vadiye geçcek....muhteşemden ab yi devir teslim töreniyle alacaz.....alkışları görek....:U:U:U:U:U:U:U:U:U:U

berenciler hala neyi tartışıyo anlamıyorum bırakın artık yok yan yattı çamura battı hikayelerini millet diziyi sevmedi işte zaten seven 1 kişiyi bile görmedim şahsen bu forumdaki bazı arkadaşlar dışında geçen haftada söyledim sizin bahaneniz bu hafta son buldu geçen haftaki düşüşünüze 1 hafta yayınlanmaması demiştiniz bakalım yarınki sonuçlardan sonra negibi senaryo üreticeksiniz.Vadi her türlü akar:D

vadi başlarına çuval geçirdi vadi israile meydan okudu hopp tavan diziyi indirdiler 10 yıldır inmiş reytinglerle kandırdılar bizi vadinin 2008 e kadar 25 altı reytingi olamaz tns geldi vadi 15-16 alıyo 10.yılı olmasına rağmen yıllanmış şarap gibi agb bunun bedelini geçte olsa ödedi :D