PS7'liden bahsetmiyorum İntikam'ın nesini izlemişler?Çocuk aklı ışte nerede basit bir iş oraya aklı kayıyor
PS7'liden bahsetmiyorum İntikam'ın nesini izlemişler?Çocuk aklı ışte nerede basit bir iş oraya aklı kayıyor
İntikam kadar karmaşık değil 20 dakika inan bana.
Salı Perşembeden zor mu? Gülerim bu yoruma.
İntikam'ın nesi karmaşık tam bizim türk halkının sevdiği tarzda yalılar zengin hayatlar yakışıklı adamlar güzel kızlar aşk üçgenleri intikam peşinde koşan bir kız eğer yağmurun izlediği videolara karşık diyorsan onları anlamayan hiç dizi izlemesin bence o videoda kim olursa kafası çiziliveriyor zaten anlamayacak ne var
Evet salı çok daha zor bir gün 3 sezondur devam eden fenomen haline gelmiş bir Öyle Bir Geçer Zaman Ki var insanlar alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemiyor onu geçtim dram yüklü bol acılı bir Benim İçin Üzülme dizisi SBt'de 12 gibi yüksek oranlar alan Seksenler şimdi insanlar böyle bol seçeneği ve sevdiği tarzda dram yüklü işler varken ne diye karmaşık bir diziye geçsinler ki (TOTAL GURUBU İÇİN GEÇERLİ)
Perşembe Vadi var sadece onun dışında dizi anlamında bir seçenek yok yani ikincilik her iki guruptada sağlam bir dizi için garanti olabilirdi hatta Ab'de zirve ama İntikam bunu başaramadı
Belli oluyo harf hatası baya yapmışsın Vadi yerine cani yazmıştın hadi 1 harf hatası olsa anlıcam ama 2 harf hatası da olmaz ki. ben mesajlarımın arkasındayım sende arkasında ol
Yetenek Sizsiniz'i hesaba katmıyorsun ua da katmak istemiyorsun.
Zengin Kız Fakir oğlanı hesaba katmıyorsun ya da katmak istemiyorsun.
Pis Yedili bile Salı günkü Yaparım Bilirsinden daha iyi gidiyor.
Kimse sordan Perşembe zor bi gün der.
Cadi yazmıştım. Herhalde heyecanlanıp hemen şikayet ettin okumadım. C ile V yanyana klavyede telefonda bunu herkes bilir.
Şikayet ederken neler yapıyorsun, vadinin bu bölümü nasıldı, dersler dalan nasıl onları da yazsaydın bari, darılırım ama...
twitterdaki rating kurdu diziyi 10 lara 15 lere çıkarmıştı.Yetenek Sizsiniz Show Tv'deykende bir ara hafta içi yayınlanmış ama karşısında güçlü diziler olunca batmış istediği oranları alamayınca tekrar haftasonuna dönmüştü yani sağlam bir dizi karşısında iyi sonuçlar alamıyor YST bu sene iyi gidiyorsa İntikam'ın beklenilenin altında kalmasından kaynaklanıyordur.Zengin Kız Fakir Oğlan Sbt'de hiçbir zaman çift haneli sayıları yakalayamadı takip ettiğim kadarıyla o yüzden hesaba katmadım
AGB nin şike yaptığına inanmıyorumtns de yarın çok ilginç bi sonuç bekliyorum
revan çocuklar mı vadi izleyip anlayacak yok daha neler ben bile çoğu şeyi anlamıyom siyasi falan ne çocuğundan bahsediyon senin taktik şu baktın berenden bişey olduğu yok ocak ocak dediniz ocak geldi geçti sonuç değişmedi şimdi rakipleri karalama politikası içerisindesin ilk başta vadi reklam almıyo falan yazmışsın emin ol intikamın 2 katı reklam alıyo vadi açık ara en çok kazanan kazandıran dizi bunu herkes bilir
sonra 20 dakkaya laf atmışsın yav kendi dizine bi bak vadiyi parçalayacak beren şöyle beren böyle dediniz gördük bereni
AGB DEVRİ BİTTİ ŞİKE BİTTİ VADİYİ PERŞEMBE GEÇECEK DİZİ DAHA TÜRKİYE YE GELMEDİ
bu reklem sıstemı vadıyı düşürür