31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İntikam kadar karmaşık değil 20 dakika inan bana.

Salı Perşembeden zor mu? Gülerim bu yoruma.

intikam ne karış revan bak dizi başladıgında yazdım kimden intikam alacagını :))) çok basit bir dizi herşey ortada anlamamk imkansız diyi 20 dakika karışık bir dizi ama bu karışıklıgı yaparken çok mantık hatası yapark karakterleri bozarak yapıyor

İntikam'ın nesi karmaşık tam bizim türk halkının sevdiği tarzda yalılar zengin hayatlar yakışıklı adamlar güzel kızlar aşk üçgenleri intikam peşinde koşan bir kız eğer yağmurun izlediği videolara karşık diyorsan onları anlamayan hiç dizi izlemesin bence o videoda kim olursa kafası çiziliveriyor zaten anlamayacak ne var :D

Evet salı çok daha zor bir gün 3 sezondur devam eden fenomen haline gelmiş bir Öyle Bir Geçer Zaman Ki var insanlar alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemiyor onu geçtim dram yüklü bol acılı bir Benim İçin Üzülme dizisi SBt'de 12 gibi yüksek oranlar alan Seksenler şimdi insanlar böyle bol seçeneği ve sevdiği tarzda dram yüklü işler varken ne diye karmaşık bir diziye geçsinler ki (TOTAL GURUBU İÇİN GEÇERLİ)

Perşembe Vadi var sadece onun dışında dizi anlamında bir seçenek yok yani ikincilik her iki guruptada sağlam bir dizi için garanti olabilirdi hatta Ab'de zirve ama İntikam bunu başaramadı

Yetenek Sizsiniz'i hesaba katmıyorsun ua da katmak istemiyorsun.

Zengin Kız Fakir oğlanı hesaba katmıyorsun ya da katmak istemiyorsun.

Pis Yedili bile Salı günkü Yaparım Bilirsinden daha iyi gidiyor.

Kimse sordan Perşembe zor bi gün der.

Belli oluyo harf hatası baya yapmışsın Vadi yerine cani yazmıştın hadi 1 harf hatası olsa anlıcam ama 2 harf hatası da olmaz ki. ben mesajlarımın arkasındayım sende arkasında ol

Cadi yazmıştım. Herhalde heyecanlanıp hemen şikayet ettin okumadım. C ile V yanyana klavyede telefonda bunu herkes bilir.

Şikayet ederken neler yapıyorsun, vadinin bu bölümü nasıldı, dersler dalan nasıl onları da yazsaydın bari, darılırım ama... :T

Yetenek Sizsiniz'i hesaba katmıyorsun ua da katmak istemiyorsun.

Zengin Kız Fakir oğlanı hesaba katmıyorsun ya da katmak istemiyorsun.

Pis Yedili bile Salı günkü Yaparım Bilirsinden daha iyi gidiyor.

Kimse sordan Perşembe zor bi gün der.

Yetenek Sizsiniz Show Tv'deykende bir ara hafta içi yayınlanmış ama karşısında güçlü diziler olunca batmış istediği oranları alamayınca tekrar haftasonuna dönmüştü yani sağlam bir dizi karşısında iyi sonuçlar alamıyor YST bu sene iyi gidiyorsa İntikam'ın beklenilenin altında kalmasından kaynaklanıyordur.Zengin Kız Fakir Oğlan Sbt'de hiçbir zaman çift haneli sayıları yakalayamadı takip ettiğim kadarıyla o yüzden hesaba katmadım

Cadi yazmıştım. Herhalde heyecanlanıp hemen şikayet ettin okumadım. C ile V yanyana klavyede telefonda bunu herkes bilir.

Şikayet ederken neler yapıyorsun, vadinin bu bölümü nasıldı, dersler dalan nasıl onları da yazsaydın bari, darılırım ama... :T

bırak revan çd yi şikayet ettiyse kendine zarar senin gibi bir forum arkadaşı kaybeder çünkü :)

@Dream Yetenek Sizsiniz geçen sene de böyleydi. Sadece bölümleri birmek için yayınlanak zorundalar. Bu da en çok İntikama etki ediyor. Yakında Acun Salıya geçerse de şaşırma.

7 dk dizi 10 reyting 15 dk reklam 8 üstü
atv resmen deli etti beni yok böyle bi mantıksızlık yav kaç haftadır belli bi düzenin var pat diye neler yaptı vadi düşerse yarın atv nin yüzüne bakmam daha vadi hariç
21.15 te başlayan vadiyi 20.55 de başlatmakta nedir ya herkes ona göre işini gücünü ayarlıyo adamlar erken başlatıyo var mı böyle bi düşünce
ilk 30 dakka 12-13 almış komedi resmen ilk 30 dakka full aksiyondu ve harika bişeydi harika normal saatte başlatsa ilk anlık 14 2.anlık 16 olacaktı hadi onu geçtim 21.40 gibi reklam verdi sanırım 4 dk verdi başladı 2 dk geçti 15 dk reklam verdi bu nedir arkadaş dalga mı geçiyon napıyon bu nasıl bi düzen
reytingleri sağlam diziyi gördü sömürmeye çalışıyo kanal geçen sene de tnt bunu yapmıştı pana izin vermemeli bu oyunlara fazladan reklam koyuyolar tüm diziler 12-13 dk blok koyar en fazla bunlar 18 dk reklam koydular yok böyle bişey o kadar uzun reklam mı olur başka dizi olsa dağılmıştı
pana hani anlaşma yapmıştı anlaşmanızı yesinler :D

neyse bölüme gelelim beklentilerimden çok daha yüksek harika bi bölümdü resmen döktürmüş ekip baştan sona inanılmazdı sultan ahmet te çekim yapmışlar enfesti be enfes harika süper dehşetül vahşet süper ötesi HELAL PANA

Sebep aramayin bosuna. Beren artik popularitesini kaybetmis, dimi beyazsoy :) sen Tuba icinde oyle demistin. Reyting ile popularitenin bence alakasi yok.

Olmadi İntikam, maalesef..

tns de yarın çok ilginç bi sonuç bekliyorum
revan çocuklar mı vadi izleyip anlayacak yok daha neler ben bile çoğu şeyi anlamıyom siyasi falan ne çocuğundan bahsediyon senin taktik şu baktın berenden bişey olduğu yok ocak ocak dediniz ocak geldi geçti sonuç değişmedi şimdi rakipleri karalama politikası içerisindesin ilk başta vadi reklam almıyo falan yazmışsın emin ol intikamın 2 katı reklam alıyo vadi açık ara en çok kazanan kazandıran dizi bunu herkes bilir
sonra 20 dakkaya laf atmışsın yav kendi dizine bi bak vadiyi parçalayacak beren şöyle beren böyle dediniz gördük bereni
AGB DEVRİ BİTTİ ŞİKE BİTTİ VADİYİ PERŞEMBE GEÇECEK DİZİ DAHA TÜRKİYE YE GELMEDİ

bu hafta rekor para kaldırmıştır vadiden atv.....muhteşemin düşüşüde vadiye yaradı tabiiiiii......:gitar:[v]:U ahanda bu 3 duyguyuda yaşıyorum şu an.....

Yetenek Sizsiniz Show Tv'deykende bir ara hafta içi yayınlanmış ama karşısında güçlü diziler olunca batmış istediği oranları alamayınca tekrar haftasonuna dönmüştü yani sağlam bir dizi karşısında iyi sonuçlar alamıyor YST bu sene iyi gidiyorsa İntikam'ın beklenilenin altında kalmasından kaynaklanıyordur.Zengin Kız Fakir Oğlan Sbt'de hiçbir zaman çift haneli sayıları yakalayamadı takip ettiğim kadarıyla o yüzden hesaba katmadım
twitterdaki rating kurdu diziyi 10 lara 15 lere çıkarmıştı.

- - - Ekleme - - -

tns de yarın çok ilginç bi sonuç bekliyorum
revan çocuklar mı vadi izleyip anlayacak yok daha neler ben bile çoğu şeyi anlamıyom siyasi falan ne çocuğundan bahsediyon senin taktik şu baktın berenden bişey olduğu yok ocak ocak dediniz ocak geldi geçti sonuç değişmedi şimdi rakipleri karalama politikası içerisindesin ilk başta vadi reklam almıyo falan yazmışsın emin ol intikamın 2 katı reklam alıyo vadi açık ara en çok kazanan kazandıran dizi bunu herkes bilir
sonra 20 dakkaya laf atmışsın yav kendi dizine bi bak vadiyi parçalayacak beren şöyle beren böyle dediniz gördük bereni
AGB DEVRİ BİTTİ ŞİKE BİTTİ VADİYİ PERŞEMBE GEÇECEK DİZİ DAHA TÜRKİYE YE GELMEDİ
AGB nin şike yaptığına inanmıyorum

kişilere özel reklam devri başladı artık vadi ile hayırlı olsun....bir anda pat diye 1-2 dakkalık reklamlar çıkabilir ortaya...[v]

aga muhteşem isterse 5 alsın vadiyle ne alakası var onlar gelip geçici önemli olan 10 yıllık efsanedir bizim iyice fark atmamız lazım