31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ahanda vadi bitti....kapanuşı kaçla yapacaz bakalım......bismillah.....:hosgeldin:

Tubacılar İntikama sarmış, patlamayı yapamadı diye. Patlama yapmadı ama çökmedi çok şükür.

20 Dakika 9 sharelere düştü ne iş?

20 Dakika'da İntikam'da olan aşk entrika ve intikam oyunları yok tamda türk halkının sevdiği tüm unsurlar İntikam'da varken Fatmagül'ün bile altında kaldıysa bu dizi bence beren ve onun fanları ciddi ciddi düşünsün
20 Dakika türk halkının pek sevmediği türden ayrıca sadece Tuba Büyüküstün var diğer oyuncuların bir kitlesi yok ne yazık ki buna rağmen AB gurubunda ikinciliği bırakmıyor.ayrıca yine ekliyorum salı perşembeden çok daha zor bir gün

İntikam olmadı diye bir şey yok. 4. Bölümü yayınlanan dizinin hemen fişini çektiniz. 😱ha:

En azından 9 shareye düşmesin de. :F

Vadi şovuna devam etmiş.

İntikam düşmüş gibi gözüküyor.

Yetenek Sizsiniz Türkiye iyi gitmiş.

Zengin Kız Fakir Oğlan fena gitmemiş.

Wipeout'un tekrarı Show'u idare etmiş.

20 Dakika'da İntikam'da olan aşk entrika ve intikam oyunları yok tamda türk halkının sevdiği tüm unsurlar İntikam'da varken Fatmagül'ün bile altında kaldıysa bu dizi bence beren ve onun fanları ciddi ciddi düşünsün
20 Dakika türk halkının pek sevmediği türden ayrıca sadece Tuba Büyüküstün var diğer oyuncuların bir kitlesi yok ne yazık ki buna rağmen AB gurubunda ikinciliği bırakmıyor.ayrıca yine ekliyorum salı perşembeden çok daha zor bir gün
İntikam kadar karmaşık değil 20 dakika inan bana.

Salı Perşembeden zor mu? Gülerim bu yoruma.

Vadi yine güzel bir bölüm le ekrandaydı! Çok heyecanlı bir yerde bitti! SBT de yaklaşık 1 Reytinglik düşüş var bakalım TNS de nasıl olacak?

22:45 - 23:00 ortalama <S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>sbt<S style="COLOR: rgb(102,193,193)">#</S>reyting 'leri; 1) STAR: 9.48 , 2) ATV: 8.17 , 3) SHOW: 3.68 , 4) SMNYL TV: 3.21 , 5) KANALD: 3.19
kanal d de k.şehir bitmiş herhalde.... acunda hiç reklama girmiyo herhalde artık....tns de çökceğinden önemi yok bu anlıklarının....geceleride 15 gün showu açmam artık..nede olsa hep pis yediliyi görcez büyük ihtimal......vadi reklamla hep 8 aldık bugün...:ok:

Pis yedili coşuşlarda intikamın çocuk kitlesi pis yediliye geçti galiba.

Aynen katiliyorum.

İntikam kadar karmaşık değil 20 dakika inan bana.

Salı Perşembeden zor mu? Gülerim bu yoruma.

İntikam'ın nesi karmaşık tam bizim türk halkının sevdiği tarzda yalılar zengin hayatlar yakışıklı adamlar güzel kızlar aşk üçgenleri intikam peşinde koşan bir kız eğer yağmurun izlediği videolara karşık diyorsan onları anlamayan hiç dizi izlemesin bence o videoda kim olursa kafası çiziliveriyor zaten anlamayacak ne var :D

Evet salı çok daha zor bir gün 3 sezondur devam eden fenomen haline gelmiş bir Öyle Bir Geçer Zaman Ki var insanlar alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçemiyor onu geçtim dram yüklü bol acılı bir Benim İçin Üzülme dizisi SBt'de 12 gibi yüksek oranlar alan Seksenler şimdi insanlar böyle bol seçeneği ve sevdiği tarzda dram yüklü işler varken ne diye karmaşık bir diziye geçsinler ki (TOTAL GURUBU İÇİN GEÇERLİ)

Perşembe Vadi var sadece onun dışında dizi anlamında bir seçenek yok yani ikincilik her iki guruptada sağlam bir dizi için garanti olabilirdi hatta Ab'de zirve ama İntikam bunu başaramadı

yahu aga....senin favori dizin yokmu....her diziye chp gibi muhalifsin.

hacı chp gibi değilim arada övdüğüm diziler var :))))
işler güçleri izliyorum bu sezon, ali ayşeyide fena bulmadım ama işler güçler kadar değil bakalım ilerleyen bölümlerde bozmasalar onuda izlerim karadayıda bakıyorum ama hafif bozmaya başladılar.dizi kaydetip bir kaç sahnesine bakıyorum okadr

Neyi şikayet ettin? Harf hatası yapmıştım orada, bir çok laflarda harflerin yeri karışmıştı.

Hal hatrını da yazsaydın bari. Ben senin gibi mesajımı silip değiştirmem. Arkasında durarım her zaman.

Belli oluyo harf hatası baya yapmışsın Vadi yerine cani yazmıştın hadi 1 harf hatası olsa anlıcam ama 2 harf hatası da olmaz ki. ben mesajlarımın arkasındayım sende arkasında ol