31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ha ha pt2 deki diziyi düşünen kahraman olmaz yani :)))))))) pt2yi düşünüyorsa intikam özeti kısa tutsunlar o zaman

Neden pt2'ye pt1 ile devam etmek varken neden yeni dizi sokarsın? Asıl bunu düşünmek gerek hacım 😉 Özetle sorunumuz yok.Her dizinin özeti uzun...

@beyazsoy Vadi de 1 reklamı es geçti ne var bunda? Onu demiyorsun da bunu diyorsun.

Senin gibi reytinge göre yorum yapan 2. kişi tanımıyorum.

Daha Vadi bu sezon başlamadan "Vadiyi bu yıl hiçbir kanal almaz" diyen, sürekli "Vadi kanalsız kaldıŞ bu reytingle hangi kanal alsın diyen", yazın "Hortlaklar Hadisi" dizisini yazarak Vadicileri kışkırtmaya çalışan bendim sanki.

Daha 1000 tane sayarım da bundan Vadiciler Vadiye yakınlık gösterince hepsini unutuyor işte. Halbuki uyarılar bölümünde senin aldığın cezalara baksalar hepsinin Vadicileri kışkırtmakla alakalı olduklarını görürler. Yazın da ben savunmuştun, "Hortlaklar Hadisi" diyipte kışkırtma Vadicileri belaltı oyunlarla.

Şimdi baktın reytingler yükseldi, hemen an ciğer kuzu sarması oldun. Ne diyeyim Valla. Vadiciler ve sen bilirsin.

- - - Ekleme - - -

@beyazsoy Vadi de 1 reklamı es geçti ne var bunda? Onu demiyorsun da bunu diyorsun.

Daha Vadi bu sezon başlamadan "Vadiyi bu yıl hiçbir kanal almaz" diyen, sürekli "Vadi kanalsız kaldıŞ bu reytingle hangi kanal alsın diyen", yazın "Hortlaklar Hadisi" dizisini yazarak Vadicileri kışkırtmaya çalışan bendim sanki.

Daha 1000 tane sayarım da bundan Vadiciler Vadiye yakınlık gösterince hepsini unutuyor işte. Halbuki uyarılar bölümünde senin aldığın cezalara baksalar hepsinin Vadicileri kışkırtmakla alakalı olduklarını görürler. Yazın da ben savunmuştun, "Hortlaklar Hadisi" diyipte kışkırtma Vadicileri belaltı oyunlarla.

Şimdi baktın reytingler yükseldi, hemen an ciğer kuzu sarması oldun. Ne diyeyim Valla. Vadiciler ve sen bilirsin.

ne alaka o zamanlar aramız kötüydü bize inat öyle yapıyodu geçmişe bakarsak ooo bu tür hareketlerle taraftar kazanma girişimlerini bırakalım artık senin kurtlar vadisi efsanedir dediğin mesajı bulurum koyarım buraya

ne alaka o zamanlar aramız kötüydü bize inat öyle yapıyodu geçmişe bakarsak ooo bu tür hareketlerle taraftar kazanma girişimlerini bırakalım artık senin kurtlar vadisi efsanedir dediğin mesajı bulurum koyarım buraya

O zaman hazırlıklı ol. Eğer olur da Kurtlar birazcık daha düşerse, reytinge göre yorum yapan beyazsoy yine arayı fena halde bozar. Üzgünüm ama gerçek bu. Bu mesajımı gelecekte hatırlatacağım sana.

tamam görüşelim :D vadi efsanedir dediğin mesajı hatırlıyon sanırım koymaya gerek yok :D

tamam görüşelim :D vadi efsanedir dediğin mesajı hatırlıyon sanırım koymaya gerek yok :D[/SIZE]
Eski yani Kurtlar Vadisini eskiden izlediğim için söylemiş olabilirim. Ama "Kurtlar Vadisi Pusu" için hayatta böyle bir şey demem. Bana göre gereksiz bir dizi. 96 bölümde bitmiş güzel bir dizinin boşça çekilmiş devamı. Benim için Emirin Yolundan farkı yok. Reytingleri beni ilgilendirmez. Bir Kurtlar Vadisi değil.

- - - Ekleme - - -

tamam görüşelim :D vadi efsanedir dediğin mesajı hatırlıyon sanırım koymaya gerek yok :D
Eski yani Kurtlar Vadisini eskiden izlediğim için söylemiş olabilirim. Ama "Kurtlar Vadisi Pusu" için hayatta böyle bir şey demem. Bana göre gereksiz bir dizi. 96 bölümde bitmiş güzel bir dizinin boşça çekilmiş devamı. Benim için Emirin Yolundan farkı yok. Reytingleri beni ilgilendirmez. Bir Kurtlar Vadisi değil.[/B][/COLOR][/FONT]

.

vadi bir reklamı es geçmedi her saatinde reklam verdi

baktım atlama falan yok saat 20 de 8 dakikalık bir reklam var o kadar diğer saatler fuul reklam yapmış

sbt-tns verilerine gore wadi28 intikam 27dk reklam vermiş.gene yalan yanlıs yönlendirmeler yapılmış