31 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga yarın güzel bi sonuç alırsak açarım reytinge göre adminden izin almak lazım yoksa ceza gelir :D ben özetimizi geçemez diyodum hep bu haftada geçemezse açarım konuyu :D

aga yarın güzel bi sonuç alırsak açarım reytinge göre adminden izin almak lazım yoksa ceza gelir :D ben özetimizi geçemez diyodum hep bu haftada geçemezse açarım konuyu :D

aga tnsde denek sayısı artcak diyolardı 3000 felan çıkcak dı ne oldu bilgin varmı

özeti bırak ilk 5 e giremezler bence Unutma Beni bile daha iyi gitmiş olabilir tabiki Share bakımından :D

bu hafta da reytingler düşük gelirse çüşanze derim artık zaten....hadi sbt de tarama faaliyetleri var anladıkta...tns de de 2-3 haftadır tüm gecelerde bi tuhaflık var...orda da boya badana işleri var herhalde...:winkk:

agalar yarın unutma beni falan intikamı geçmesin belli olmaz he :kiki:

aga tnsde denek sayısı artcak diyolardı 3000 felan çıkcak dı ne oldu bilgin varmı
reyting sonuçlarının tuhaf çıkması zaten onlarla alakalı olmalı....ama denek artırması en çok vadiye yarar...türkiye geneline ne kadar yayılırsa sonuçlar vadinin oyları da tk başına iktidarı çokdan pekiştirmesini sağlar....[😡]

gökhan kırdar bu yıl iyice coştu baya müzik yaptı adam hangisini indireceğimi şaşırıyom biraz yavaş :kiki:

zamanında emily e kendin gel dedim dinlemedi beni ......bereni gönderdi ....durum bu...:winkk: çok alındım bu arkadaş gibi çokkkkkk.....

haydi iyi geceler.....bir dahaki perşembe 3 ocak gecesi gibi çok katılıp olursa iyi olur....nede olsa demokrasi bunu gerektiriyor....ne yani vadiciler hariç herkesin hevesi 1-2 haftamıydı....:beaten: