Milyonerde kız son soruya gelmiş.. Baya heycanlı geçmitir. Yarın ab'de coşar kesin![]()
son soru değil sondan bi önceki soruya geldi
Milyonerde kız son soruya gelmiş.. Baya heycanlı geçmitir. Yarın ab'de coşar kesin![]()
aslında sen anlamıyosun ben diyorumki reklam süreleri diziyi çok etkilemez nekadar etkileyecek senin gibi bi fanatik özgbliyi etkiliyomu seviliyosa diiziii 1 olur ya sende taktın diğerlerine söyle dik işte herşeyi daha ne diyim
valal çakır bile adanalı oldu milletin aklındakim unutulmuş ki o unutulun hepsi o kadar dizi de oynadı ama hep vadideki isimleriyle bilindiler muro kaç tane dizide oynadı adamın haberi yapılırken hala muro deniyo![]()
Off acayip heycanladım![]()
ben dün karadayının ilk 1 saatini kaçırmıştım demek o arada verildi başka da görmedim
valal çakır bile adanalı oldu milletin aklında![]()
reklam düzeni reytingte önemlidir yalan dünya apzatesi ye geçtiğinde reklamsız gidp sonda rekla mverdiğinde pazartesi gükü en yüksek oranalrını gördü normal reklam düzenine geçince 3.50-4 arasına düştü![]()
eminmisin kim görse çakır diyo ki adam sadece 46 bölüm oynadı vadideadanalı da 80
ona rağmen millet çakır diyo düşün farkı
![]()
morg sahnesi rüyadır senin tv de gördüğün fragman değil
Gene anlamadım ya![]()
Vadi izlmediğim her halimden akıyor 😱morg sahnesi rüyadır senin tv de gördüğün fragman değil![]()
Kaç aydır bu konun içinde olupta, etkilemediğini savunanlara bişey demiyorum artık..![]()
Vadi izlmediğim her halimden akıyor 😱![]()
Vadi izlmediğim her halimden akıyor 😱![]()
vadi kadar izlendiği zamanalr oldu adanalının adam pek çok kişi için adanalı özellikle bıyıkalrıyla
- - - Ekleme - - -
morg sahnesi rüyadır senin tv de gördüğün fragman değil![]()
yoo tam tersi çözümlemen doğru rüya falan değil o sahne helal vadici kardeşim![]()
bnm konuları takip etsen yeter 😉
bnm konuları takip etsen yeter 😉