30 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

vadinin fragmanalr nette neden izleniyor sanıyorsun 😉 bu işin arkasında da pana çıkarsa şaşrımam adam her para kaynağını kullanıyor :D

ne alaka bölüm izlenmelerinden haberi yok galiba 2 sitede birden milyonları geçen başka bir dizi yok :wink: youtubeda da silinmeden en son 300 bin olmuştu bakim silinmemişse kaç olmuş zaten panatv ve mynet youtube sistemiyle çalışıyo

ne alaka bölüm izlenmelerinden haberi yok galiba 2 sitede birden milyonları geçen başka bir dizi yok :wink: youtubeda da silinmeden en son 300 bin olmuştu bakim silinmemişse kaç olmuş zaten panatv ve mynet youtube sistemiyle çalışıyo
diğer dizleri takip etmediğin için yok sana göre 😉 ayrıca 2 sitede anlaşmalı site güvenmiyorum pek :D

Allah aşkına bu atv nasıl bi kanal 2 gündür atv izliyorum vadinin fragmanını 1 kez görmedim yok böyle bişey
starda maç izliyorum haftasonu survivora bakmıştı madamlar her reklamda my nin fragmanını gösteriyolar o kadar reklamını yapıyolar ki her reklamın kapağında adamlar atv de böyle bişey yok umarım ayrılırız sene sonunda reklam 0

Laa ben bile gördüm :bağır: Ben diyorum bak izlemediğim dizinin reklamını izlediğim dizi arasına soktular😡 Adamın biri ölmüş gene morg gibi biyerde yatıyordu.

pananın böyle bişey yapcağını zanetmiyorum fragman konusunda

vadinin fragmanını sıkça göstermek başka dizi varken altta tanıtımını yapmak diğer dizilere de faydalı atv nin elinde olsa bol bo lyapar bence :D

- - - Ekleme - - -

Laa ben bile gördüm :bağır: Ben diyorum bak izlemediğim dizinin reklamını izlediğim dizi arasına soktular😡 Adamın biri ölmüş gene morg gibi biyerde yatıyordu.

issyyyeeaannnn ::F:F hangi dizide morg sahnesi :F

vadinin fragmanını sıkça göstermek başka dizi varken altta tanıtımını yapmak diğer dizilere de faydalı atv nin elinde olsa bol bo lyapar bence :D

- - - Ekleme - - -

issyyyeeaannnn ::F:F hangi dizide morg sahnesi :F

vadi sırasında zaten tüm dizilerin reklamı yapılıyo içimiz dışımız huzur sokağı oldu :kiki:

- - - Ekleme - - -

ne zaman gördün hayret :kiki: ölmedi o :wink: poyraz ölmez hemen

Bakalım yarın 20 Dakika nasıl sonuçlar elde edecek AB grubunda..

ben dün karadayının ilk 1 saatini kaçırmıştım demek o arada verildi başka da görmedim

svadi fenomenlerinden biri daha öldükren sonra unutulur bu gidişle :D

kim unutulmuş ki o unutulun hepsi o kadar dizi de oynadı ama hep vadideki isimleriyle bilindiler muro kaç tane dizide oynadı adamın haberi yapılırken hala muro deniyo :kiki: