30 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

işte söylüyorum 1 olmazsa vadi gözden düştü 1 olamadı derim daha ne diyim senaryo kötüyo gittii halkta başka dizlere kaydı

Ben şuanda , benim gibi reklam düzeninden şikayet edenlere şuan bana cvp verdiğün gibi niye cvp vermiyosun diyorum sen neyden bahsediyosun. Hey Allahım ya..

Öğrenememişsen ben napıyım. Herkez buraya grdi çıktıları yazıyor.

bikaç saat önce de vadinin senaryosunu öğretiyodun bana :( şimdi reklamlarını öğretiyo :( :kiki:

sana diyorum ki biü
20.00-21.00-22.00-23.00
her saat diliminde biü reklam verdi mi verdi ee öbgzk 45 dk mı reklam veriyo :D 12-13 dk ya veriyo ya vermiyo

- - - Ekleme - - -

oo milyonerde kız 250.000 lik soruya geldi son 2 soru harika yarışıyo

Ben şuanda , benim gibi reklam düzeninden şikayet edenlere şuan bana cvp verdiğün gibi niye cvp vermiyosun diyorum sen neyden bahsediyosun. Hey Allahım ya..

ya san anlatamıyorum galiba onlar 1 incilik derdinde değiller şöyle olsa dizi şu kadar artar diyolar yakup anlamak çok mu zor

gene mi reklam tartışması ::F 1 saatten uzun reklamsız gidenleri kınıyorum sinemada izlemiyoruz tv deyiz :D

bikaç saat önce de vadinin senaryosunu öğretiyodun bana :( şimdi reklamlarını öğretiyo :( :kiki:

sana diyorum ki biü
20.00-21.00-22.00-23.00
her saat diliminde biü reklam verdi mi verdi ee öbgzk 45 dk mı reklam veriyo :D 12-13 dk ya veriyo ya vermiyo

- - - Ekleme - - -

oo milyonerde kız 250.000 lik soruya geldi son 2 soru harika yarışıyo
hem bana diyosun ki benim izlediğim senaryo, reklam düzeninimi öğreticeksin. Hemde izlemediğin öbgzk hakkında olmayan süreleri olmuş sayıyorsun :kiki: tamam takas.

ya Allah aşkına @xBUGRAx kardeş soruma sen cevap ver de şu her hafta reklam bahaneleri öne süren arkadaşlar anlasın sıkıyo çünkü;
sorum şu buğra

BENİM İÇİN ÜZÜLME 20.00-21.00-22.00-23.00 bu saat dilimlerinde 15 dk reklamını aldı mı
ÖBGZK 20.00-21.00-22.00-23.00 bu saat dilimlerinde 15 dk reklamını aldı mı
fazlasını ya da eksiğini de söylersen sevinirim

ya san anlatamıyorum galiba onlar 1 incilik derdinde değiller şöyle olsa dizi şu kadar artar diyolar yakup anlamak çok mu zor

Bak konuyu anlamadığın için ne tarafa getirdin. Ben sana burda 1. Lik konusundan bahsediyomuyum? Hayır. Ben reklam sürelerinin diziye etkisini söylüyorum. Bunun aynılarını perşembe söyleyenlere niye ses çıkartmıyodum diyorum. Sen hala burda onlar 1. Lik derdinde değiller diyosun... İlk bi konuyu anla sonra cvp ver istersen.

milyoner coştu kız 250.000 lik soruda reklam girmese 9 u da geçerdi yarın maçtan sonra 2.olursa şaşırmam :D

Bak konuyu anlamadığın için ne tarafa getirdin. Ben sana burda 1. Lik konusundan bahsediyomuyum? Hayır. Ben reklam sürelerinin diziye etkisini söylüyorum. Bunun aynılarını perşembe söyleyenlere niye ses çıkartmıyodum diyorum. Sen hala burda onlar 1. Lik derdinde değiller diyosun... İlk bi konuyu anla sonra cvp ver istersen.

aslında sen anlamıyosun ben diyorumki reklam süreleri diziyi çok etkilemez nekadar etkileyecek senin gibi bi fanatik özgbliyi etkiliyomu seviliyosa diiziii 1 olur ya sende taktın diğerlerine söyle dik işte herşeyi daha ne diyim

reklam düzeni reytingte önemlidir yalan dünya apzatesi ye geçtiğinde reklamsız gidp sonda rekla mverdiğinde pazartesi gükü en yüksek oranalrını gördü normal reklam düzenine geçince 3.50-4 arasına düştü :)

reklam düzeni reytingte önemlidir yalan dünya apzatesi ye geçtiğinde reklamsız gidp sonda rekla mverdiğinde pazartesi gükü en yüksek oranalrını gördü normal reklam düzenine geçince 3.50-4 arasına düştü :)

hiç etkilemez demiyorum zaten ama 1 olmasını önünde engel olamaz ne olursa olsun reklam düzeni

Allah aşkına bu atv nasıl bi kanal 2 gündür atv izliyorum vadinin fragmanını 1 kez görmedim yok böyle bişey
starda maç izliyorum haftasonu survivora bakmıştı madamlar her reklamda my nin fragmanını gösteriyolar o kadar reklamını yapıyolar ki her reklamın kapağında adamlar atv de böyle bişey yok umarım ayrılırız sene sonunda reklam 0

Allah aşkına bu atv nasıl bi kanal 2 gündür atv izliyorum vadinin fragmanını 1 kez görmedim yok böyle bişey
starda maç izliyorum haftasonu survivora bakmıştı madamlar her reklamda my nin fragmanını gösteriyolar o kadar reklamını yapıyolar ki her reklamın kapağında adamlar atv de böyle bişey yok umarım ayrılırız sene sonunda reklam 0

aynen vadi ve karadayının fragmanına hiç denk gelemiyorum nedense star yapıyo bu işi en iyi bide fox biraz bide kanal d

aynen vadi ve karadayının fragmanına hiç denk gelemiyorum nedense star yapıyo bu işi en iyi bide fox biraz bide kanal d

aga karadayıyı paso gösteriyolar :D karadayıya çok denk geliyorum ama vadiyi hiç göstermiyolar internetten izleniyo diye kesin ama böyle de olmaz ki bak kaç saattir açık hiç göstermediler

Pislik. Pis kanal. Pislik be :D