Ceza olmayaydı iyi bir cevabım vardı.Neyse
Nesi iyi anlat bakalım beni ikna etmeye çalış?
Samsung kamerası
Ceza olmayaydı iyi bir cevabım vardı.Neyse
Nesi iyi anlat bakalım beni ikna etmeye çalış?
Elma’nın ki daha iyi benceSamsung kamerası
Ne dedi ki sana?Bak @serhatt saat bizde daha 2 olmadı ve çıkacağım (o sohbet üstüne yazıyorum bunu, yine sabahlama durumu yok)
Sanki bazen sabahlıyorsun dedi (saat farkımızı unutmuştuNe dedi ki sana?![]()
Saat bizde 4 olduğu için öyle görünüyor.Bak @serhatt saat bizde daha 2 olmadı ve çıkacağım (o sohbet üstüne yazıyorum bunu, yine sabahlama durumu yok)
Kendimi kanıtladım umarımSaat bizde 4 olduğu için öyle görünüyor.![]()
Kanıta ihtiyaç yok, sözün yeter.Kendimi kanıtladım umarım![]()
Şu Fenerbahçe’nin çektiğini kimse çekmedi @DosiKendimi kanıtladım umarım![]()
Hani nerde özet?Geçerli bir mazeret sundun, haklısın. Çok didiklenmesini sevmem
Benim haşlamaya çok fırsatım olmadı çünkü patron yaptı yerime sjjsjsjs ben oturup sadece dinledim. Arada diğer eksikleri anlattım. O da kendini ifade ederken dahada batırdı, patron çıldırdı
Bugün bir toplantı daha yapacağız. Sonrasında özet geçerim.
------
Tüh eldivenlerimi tramvayda unuttumkucağımdaymış düşmüş. İnerken farkettim ama geri girmeye üşendim geç kalırım diye. Neyse hediyem olsun alacak kişiye
![]()
Okulun son günü olduğu için gündem yoğundu. Sıra gelmedi o mevzuyaHani nerde özet?![]()
Aferin, yola gelsinOkulun son günü olduğu için gündem yoğundu. Sıra gelmedi o mevzuyaama dün melek gibiydi. Çok iyi davrandı bana
![]()
Okulun son günü olduğu için gündem yoğundu. Sıra gelmedi o mevzuyaama dün melek gibiydi. Çok iyi davrandı bana
![]()
Kim ? Neler oluyor ?Aferin, yola gelsin
Bu arada ben de gelecek hafta ilk 3 gün izinliyim![]()
Gözlerini iyi açsaydın da hakim olsaydınKim ? Neler oluyor ?![]()
Ben mi hakim olsaydım ?Gözlerini iyi açsaydın da hakim olsaydın@Bully
Ayrıca diğer konuda alıntı etme dedik sen gidip bu kez Bully’i etiket edip yine kişileştirilmiş soru sormuşsun![]()
O anlattığın olaydan sonra daha çok yere dadandığı için unutmuş ve aklında tutamamıştır @12.AdamGözlerini iyi açsaydın da hakim olsaydın@Bully
Ayrıca diğer konuda alıntı etme dedik sen gidip bu kez Bully’i etiket edip yine kişileştirilmiş soru sormuşsun![]()
İpucu verseneO anlattığın olaydan sonra daha çok yere dadandığı için unutmuş ve aklında tutamamıştır @12.AdamSorgu memuru olmak zor
Beni hep yanlışa sevk ediyor işte, ben masumum..