Milyonerde kız son soruya gelmiş.. Baya heycanlı geçmitir. Yarın ab'de coşar kesin
son soru değil sondan bi önceki soruya geldi
Milyonerde kız son soruya gelmiş.. Baya heycanlı geçmitir. Yarın ab'de coşar kesin
aslında sen anlamıyosun ben diyorumki reklam süreleri diziyi çok etkilemez nekadar etkileyecek senin gibi bi fanatik özgbliyi etkiliyomu seviliyosa diiziii 1 olur ya sende taktın diğerlerine söyle dik işte herşeyi daha ne diyim
valal çakır bile adanalı oldu milletin aklındakim unutulmuş ki o unutulun hepsi o kadar dizi de oynadı ama hep vadideki isimleriyle bilindiler muro kaç tane dizide oynadı adamın haberi yapılırken hala muro deniyo
Off acayip heycanladım
ben dün karadayının ilk 1 saatini kaçırmıştım demek o arada verildi başka da görmedim
valal çakır bile adanalı oldu milletin aklında
reklam düzeni reytingte önemlidir yalan dünya apzatesi ye geçtiğinde reklamsız gidp sonda rekla mverdiğinde pazartesi gükü en yüksek oranalrını gördü normal reklam düzenine geçince 3.50-4 arasına düştü
eminmisin kim görse çakır diyo ki adam sadece 46 bölüm oynadı vadide adanalı da 80 ona rağmen millet çakır diyo düşün farkı
morg sahnesi rüyadır senin tv de gördüğün fragman değil
Gene anlamadım ya
Vadi izlmediğim her halimden akıyor 😱morg sahnesi rüyadır senin tv de gördüğün fragman değil
Kaç aydır bu konun içinde olupta, etkilemediğini savunanlara bişey demiyorum artık..
Vadi izlmediğim her halimden akıyor 😱
Vadi izlmediğim her halimden akıyor 😱
vadi kadar izlendiği zamanalr oldu adanalının adam pek çok kişi için adanalı özellikle bıyıkalrıyla
- - - Ekleme - - -
morg sahnesi rüyadır senin tv de gördüğün fragman değil
yoo tam tersi çözümlemen doğru rüya falan değil o sahne helal vadici kardeşim
bnm konuları takip etsen yeter 😉
bnm konuları takip etsen yeter 😉