30 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

aslında sen anlamıyosun ben diyorumki reklam süreleri diziyi çok etkilemez nekadar etkileyecek senin gibi bi fanatik özgbliyi etkiliyomu seviliyosa diiziii 1 olur ya sende taktın diğerlerine söyle dik işte herşeyi daha ne diyim

Söyledin ama bana, benim gibi konuşanlara hiçbir şey demiyodun. Neyse konuyu kapatalım herkes herşeyi görüyor.

reklam düzeni reytingte önemlidir yalan dünya apzatesi ye geçtiğinde reklamsız gidp sonda rekla mverdiğinde pazartesi gükü en yüksek oranalrını gördü normal reklam düzenine geçince 3.50-4 arasına düştü :)

Kaç aydır bu konun içinde olupta, etkilemediğini savunanlara bişey demiyorum artık.. :)

Kaç aydır bu konun içinde olupta, etkilemediğini savunanlara bişey demiyorum artık.. :)

reklam olayı bal gibi etkilidir yd tek örnek değil lale devri düşmüşken artık 5 in altına inmiyor eskiden zırt pırt reklam verirdi 20 dk de bir şimdi 75 dk lik reklamsız kısmı var 22.30-23.45 arası :D

vadi kadar izlendiği zamanalr oldu adanalının adam pek çok kişi için adanalı özellikle bıyıkalrıyla :F

- - - Ekleme - - -

morg sahnesi rüyadır senin tv de gördüğün fragman değil :F

adanalı 18 görmüş dizi tabi :d ama çakır öyle bi fenomendi ki türk tv tarihinde gelmiş geçmiş en sevilen ve benimsenen karakterdir öldüğü günü hiç unutmam nasıl ağlamıştım :( :(