öbgzk ve biü totelde çok yakın oranlar aldıkları için bu kriterler çok etkili.daha çok örnek var bazı günler zirveyi etkilemez bazı günler etkiler
öbgzk ve biü totelde çok yakın oranlar aldıkları için bu kriterler çok etkili.daha çok örnek var bazı günler zirveyi etkilemez bazı günler etkiler
eee sen KVP'yi 2 kere hatta 3 kere izliyorum diyorsun İntikamı izlemekte öyle bişey oluyor bizim için dimi @xemrexxx
dizilerin teması aynı adam napsın ezel-karadayı aksdiyon dieğrleri dram komedi dizisi gel di de adam mı farklı müzşk yapmadı
veeeeeee fragman geldi 01.05 KURTLAR VADİSİ PUSU 191.BÖLÜM FRAGMANI ATV DE hele şükür
eee sen KVP'yi 2 kere hatta 3 kere izliyorum diyorsun İntikamı izlemekte öyle bişey oluyor bizim için dimi @xemrexxx
trevenge de su gibi akan senaryo var intikamda onun üzerine oyunculuk var mecbur süreden ikisinin de tadı ayrı
Bunun bu konuyla pek alakası yok
diğer konuştuklarımızla alakalı
öbgzk ve biü totelde çok yakın oranlar aldıkları için bu kriterler çok etkili.
ilk izlerken ki heycan yok sizde yazık yav biz ilk izleyişte ağzımız açık olduğumuz yerden kımıldamadan izleriz yani ben öyleyim
daha izlemedim ki şimdi got ve revengeyi izlicem bir de golden boy u izlerm uykum gelemzse ödevin çoğu bitti
Sana yazdiğim spoiyi yedin mi Bişeyde dememişin
Samanyolu farklı tam brezilya dizisi.
Yavaş yavaş finale doğru ilerliyor dizi.. Sence mutlu sonla biter mi?
daha izlemedim ki şimdi got ve revengeyi izlicem bir de golden boy u izlerm uykum gelemzse ödevin çoğu bitti
harbiden hiç güzel değil ya 2 gündür izliyom tutmaması normal ben beğenmediysem dizi kolay kolay tutmaz
Goldon Boy nasıl dizi? Yazın izlemeyi düşünüyorum
Aşk sahneleri izleyebilen ben o dizide ifrit oldum.Hİç iyi değil.Niye 2 gündür bakıyorsun?
arka sokakların 2050 de ulaşabileceği kalitede bir dizi
Goldon Boy nasıl dizi? Yazın izlemeyi düşünüyorum
Aşk sahneleri izleyebilen ben o dizide ifrit oldum.Hİç iyi değil.Niye 2 gündür bakıyorsun?
Hiç sanmıyorum. Çok hüzünlü, milyonları ağlatacak çok duygusal bi final bekliyorum. Şöyle bi baktığımda bi sonerle - bahar finalde mutlu bitiren çiftler olur. Gerisi hüzün ve keder