30 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

öbgzk ve biü totelde çok yakın oranlar aldıkları için bu kriterler çok etkili. :)

çarşamba my perşembe vadi pazar acun üstünlük kujrmuş durumda pazatesi total-ab etkileniyor salı da aynı şekilde çünkü seksenler az reklam veriyor ab sıralamasın da etkiliyor bence cuma ab yi etkiliyor totalde rıza baba kendini siper etmiş geçit vermiyr :D cmtesi totali etkiliyor

Yavaş yavaş finale doğru ilerliyor dizi.. Sence mutlu sonla biter mi?

Hiç sanmıyorum. Çok hüzünlü, milyonları ağlatacak çok duygusal bi final bekliyorum. Şöyle bi baktığımda bi sonerle - bahar finalde mutlu bitiren çiftler olur. Gerisi hüzün ve keder :(

daha izlemedim ki :D şimdi got ve revengeyi izlicem bir de golden boy u izlerm uykum gelemzse ödevin çoğu bitti :D

Goldon Boy nasıl dizi? Yazın izlemeyi düşünüyorum(b)

harbiden hiç güzel değil ya :D 2 gündür izliyom tutmaması normal ben beğenmediysem dizi kolay kolay tutmaz :D

Aşk sahneleri izleyebilen ben o dizide ifrit oldum.Hİç iyi değil.Niye 2 gündür bakıyorsun?:X

Goldon Boy nasıl dizi? Yazın izlemeyi düşünüyorum(b)

Aşk sahneleri izleyebilen ben o dizide ifrit oldum.Hİç iyi değil.Niye 2 gündür bakıyorsun?:X

öylesine bi göz atim dedim nasıl dizi diye :D yani irrite oldun ifrit deme irrite oldum de :D
kenan ece oynamış hiç bilmiyodun bu diziyle ilgili en ufak bi bilgim bile yokmuş özcan deniz iyi oynuyo ama dizide iş yok

Hiç sanmıyorum. Çok hüzünlü, milyonları ağlatacak çok duygusal bi final bekliyorum. Şöyle bi baktığımda bi sonerle - bahar finalde mutlu bitiren çiftler olur. Gerisi hüzün ve keder :(

Kaç reyting alır sence final bölümü?