30 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

öbgzk ve biü totelde çok yakın oranlar aldıkları için bu kriterler çok etkili. :)

çarşamba my perşembe vadi pazar acun üstünlük kujrmuş durumda pazatesi total-ab etkileniyor salı da aynı şekilde çünkü seksenler az reklam veriyor ab sıralamasın da etkiliyor bence cuma ab yi etkiliyor totalde rıza baba kendini siper etmiş geçit vermiyr :D cmtesi totali etkiliyor

Yavaş yavaş finale doğru ilerliyor dizi.. Sence mutlu sonla biter mi?

Hiç sanmıyorum. Çok hüzünlü, milyonları ağlatacak çok duygusal bi final bekliyorum. Şöyle bi baktığımda bi sonerle - bahar finalde mutlu bitiren çiftler olur. Gerisi hüzün ve keder :(

daha izlemedim ki :D şimdi got ve revengeyi izlicem bir de golden boy u izlerm uykum gelemzse ödevin çoğu bitti :D

Goldon Boy nasıl dizi? Yazın izlemeyi düşünüyorum(b)

harbiden hiç güzel değil ya :D 2 gündür izliyom tutmaması normal ben beğenmediysem dizi kolay kolay tutmaz :D

Aşk sahneleri izleyebilen ben o dizide ifrit oldum.Hİç iyi değil.Niye 2 gündür bakıyorsun?:X

Goldon Boy nasıl dizi? Yazın izlemeyi düşünüyorum(b)

Aşk sahneleri izleyebilen ben o dizide ifrit oldum.Hİç iyi değil.Niye 2 gündür bakıyorsun?:X

öylesine bi göz atim dedim nasıl dizi diye :D yani irrite oldun ifrit deme irrite oldum de :D
kenan ece oynamış hiç bilmiyodun bu diziyle ilgili en ufak bi bilgim bile yokmuş özcan deniz iyi oynuyo ama dizide iş yok