öbgzk ve biü totelde çok yakın oranlar aldıkları için bu kriterler çok etkili.daha çok örnek varbazı günler zirveyi etkilemez bazı günler etkiler
![]()
öbgzk ve biü totelde çok yakın oranlar aldıkları için bu kriterler çok etkili.daha çok örnek varbazı günler zirveyi etkilemez bazı günler etkiler
![]()
eee sen KVP'yi 2 kere hatta 3 kere izliyorum diyorsunİntikamı izlemekte öyle bişey oluyor bizim için dimi @xemrexxx
![]()
dizilerin teması aynı adam napsınezel-karadayı aksdiyon dieğrleri dram komedi dizisi gel di de adam mı farklı müzşk yapmadı
![]()
veeeeeee fragman geldi 01.05 KURTLAR VADİSİ PUSU 191.BÖLÜM FRAGMANI ATV DEhele şükür
eee sen KVP'yi 2 kere hatta 3 kere izliyorum diyorsunİntikamı izlemekte öyle bişey oluyor bizim için dimi @xemrexxx
![]()
trevenge de su gibi akan senaryo var intikamda onun üzerine oyunculuk var mecbur süreden ikisinin de tadı ayrı![]()
Bunun bu konuyla pek alakası yok![]()
diğer konuştuklarımızla alakalı![]()
öbgzk ve biü totelde çok yakın oranlar aldıkları için bu kriterler çok etkili.![]()
ilk izlerken ki heycan yok sizde yazık yavbiz ilk izleyişte ağzımız açık olduğumuz yerden kımıldamadan izleriz yani ben öyleyim
![]()
daha izlemedim ki
Sana yazdiğim spoiyi yedin miBişeyde dememişin
![]()
Samanyolu farklı tam brezilya dizisi.![]()
Yavaş yavaş finale doğru ilerliyor dizi.. Sence mutlu sonla biter mi?
daha izlemedim kişimdi got ve revengeyi izlicem bir de golden boy u izlerm uykum gelemzse ödevin çoğu bitti
![]()
harbiden hiç güzel değil ya2 gündür izliyom tutmaması normal ben beğenmediysem dizi kolay kolay tutmaz
![]()
Goldon Boy nasıl dizi? Yazın izlemeyi düşünüyorum
Aşk sahneleri izleyebilen ben o dizide ifrit oldum.Hİç iyi değil.Niye 2 gündür bakıyorsun?![]()
arka sokakların 2050 de ulaşabileceği kalitede bir dizi
Goldon Boy nasıl dizi? Yazın izlemeyi düşünüyorum
Aşk sahneleri izleyebilen ben o dizide ifrit oldum.Hİç iyi değil.Niye 2 gündür bakıyorsun?![]()
Hiç sanmıyorum. Çok hüzünlü, milyonları ağlatacak çok duygusal bi final bekliyorum. Şöyle bi baktığımda bi sonerle - bahar finalde mutlu bitiren çiftler olur. Gerisi hüzün ve keder![]()
arka sokakların 2050 de ulaşabileceği kalitede bir dizi![]()
arka sokakların 2050 de ulaşabileceği kalitede bir dizi![]()