O zaman basitmiş senaryosu diyelim mi????
- - - Ekleme - - -
Sen izliyorsun ona şüphe yok
senin çözümlemen yanlış o sahne rüya değil
O zaman basitmiş senaryosu diyelim mi????
- - - Ekleme - - -
Sen izliyorsun ona şüphe yok
biliyoruz panpa ama o 9 sene öncesinde kaldıadanalı 18 görmüş dizi tabi ama çakır öyle bi fenomendi ki türk tv tarihinde gelmiş geçmiş en sevilen ve benimsenen karakterdir öldüğü günü hiç unutmam nasıl ağlamıştım
Aynen, reklamlar bayağı etkiler kabullenemeyenlerde konudan gider
forumda canlı anlatım var @çocuklarduymasın sağolsun
- - - Ekleme - - -
biliyoruz panpa ama o 9 sene öncesinde kaldı
- - - Ekleme - - -
biliyoruz panpa ama o 9 sene öncesinde kaldı
Şu anlattiklarin içinde bi tek Polat'ı biliyorum Polat tabiki Türkiye'yi kurtutayordur Ben sana intikamdan soram Nasılsa hiç izlemedin
ne alaka basitlikle morg görüyosun morg işte ama öldü dedin ölmedi mesela bak oaryı anlayamadın neden araz ölmeden poyraz ölüyo bunu düşünmek gerek tapınakçıların planı ne amaçları ne polat ne yapmaya çlaışıyo yeni dönemdeki 2 adayı kim hadi basitse bunları da söyle kimse tahmin edemiyo
canlı anlatımımız da var vadi forumunda kılın tüyün bile mevzusu var zaten
Yakup Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de bu hafta çok heyecan var mıydı?
sor bakalım hemen revengeye bakar olayları anlatırım yav siz izlerken zevk alıyonuz mu ben herşeyi bilsem zevk alamam
Şu anlattiklarin içinde bi tek Polat'ı biliyorum Polat tabiki Türkiye'yi kurtutayordur Ben sana intikamdan soram Nasılsa hiç izlemedin
Ama sen karakterleri biliyorsundur ben onuda bilmiyorum Polat hariç...
atv de samanyolu var 2 gündür izliyorum ay yapımın dizisi tutmamıştı zamanında
yav toygar ışıklı güzel müzik yapıyo tamam da müzikleri çok birbirine benziyo diğer dizileri de aynı ama güzel müzikler yapıyo ona laf yok
Son 15 dk hariç pek heycan yoktu.. 3 haftadır anlam veremediğim bi durgunluk var..
evet zatan çoğunluk sezonluk geliyor
Ama sen karakterleri biliyorsundur ben onuda bilmiyorum Polat hariç...
sor bakalım hemen revengeye bakar olayları anlatırım yav siz izlerken zevk alıyonuz mu ben herşeyi bilsem zevk alamam