30 Nisan 2013 Salı Reyting Sonuçları

maç coşmuş :F
öbgz ve biü idare eder
seksenlerin havası gitmiş
20 dk ab si de kötü artık hher anlamda en büyükhayal kırıklığı sezonun
kmoi süper
hym ve harem kanalllarını idare etmiştir

- - - Ekleme - - -

sinema filmini geçtiler :F
sinema filmleri bile 2 saati zor geçiyor artık :kiki: reyting toplamak için bu be çaba böyle :kiki:

20 dakika halen nasıl yayında onu cözemedim halen... Startv daha iyi giden dizileri hemen kaldırmıstı yayından

Dalga geçer gibi 19.30'da yayınlarsa, haliyle kötü gider. Net bir biçimde bakıldığında, 20 Dakika'nın 19.30'da yayınlandığı saatlerde her iki grupta da ilk 10'a girmekte zorlanmış ve ayrıca 2 ile 3.5 reyting arası almış. Diğer türlü normâl bir şekilde yayınlandığında her iki grupta da ilk 10'a rahat bir şekilde girebilmiş ve daha çok her iki grupta da 3 ile 4.5 arası reyting almış. Yani gelecek hafta eskisi gibi yayınlanacak ve dizi tekrar toparlanacaktır. Hem dizi 30 bölüm sürecek, yani 13 bölüm sonra bitiyor. Yani dizi aynen devam edecek. :)

Kimse Karadayı'nın süresine laf etmiyor, kimse Muhteşem'in geçen sezon finali'nin gece yarısı bitmesine laf etmiyor ama Biü'nün süresi herkese sorun olmuş. :)

Ben Karadayı'nın süresine laf ederken neredeydiniz beya. :D

Kimse Karadayı'nın süresine laf etmiyor, kimse Muhteşem'in geçen sezon finali'nin gece yarısı bitmesine laf etmiyor ama Biü'nün süresi herkese sorun olmuş. :)

bana diyosun heralde ama karadayının süresinin çok uzun olduğunu ilk ben söyledim bu forumda unuttun galiba.

her şeyi my ye bağluıyorsun nmy fark ıdiyelim buna en iyisi :)

- - - Ekleme - - -

6 haziran 2012 reyting konusuna gidip yorumları inceleyebilirsn my nni süresine laf eden olmuş mu :DF

Öbgzk'ye totalde biü a/b'de milyoner geçit vermemiş çok iyi ya. :)

Koskoca öbgzk finali de 3. yapmasa bari. :)