Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bence de Hafta sonu yapmaz atv zaten. Yaparsa çok totallik olur. AB'lik dizi zaten. Sen youtube'den aratip izledin mi?Çarşamba'dan başka güne yakışmaz bence dizi.
Ama şu da var Şükrü Avşar resti çektiği için Karagül'ün saati değişmedi. FOX yayın akışını değiştirirse geçer anca bence..
Bence de Hafta sonu yapmaz atv zaten. Yaparsa çok totallik olur. AB'lik dizi zaten. Sen youtube'den aratip izledin mi?
eminmisin bi bak reytignlere istersen ezbere konuşma perşembe 2.5 çarşamba 3 almış son haftauek kesinlikle perşembe olmalı çarşambadan daha iyi gidiyor
son haftayı değilgeneli söylüyorum beneminmisin bi bak reytignlere istersen ezbere konuşma perşembe 2.5 çarşamba 3 almış son hafta
eminmisin bi bak reytignlere istersen ezbere konuşma perşembe 2.5 çarşamba 3 almış son hafta
Çocuklar Duymasın yayınlandı mı ?Zaten eğer gerçekten de öyle bir şey olursa kesinlikle bu dizi de 20:15'de ekrana gelmek şartıyla FOX'ta olacaktır. @xBUGRAx Aksi halde dizi başarılı gidemez zaten 22:15'de yada 23:15 gibi bir saatte.
Bu yayın akışıyla çok dizi kaybeder daha FOX!
Bir an önce geçilmeli. Ben yine sordum, net tarih yokmuş. @xBUGRAx
Hele şükür Bu arada hem alıntı yapıp hem de mentionlamazsan sevinirim Boşuna 1 tane fazla geliyor@çocuklarduymasın Evet Çocuklar Duymasın FOX'ta yayınlandı bugün.
Hayır ben Cuma dışında Tv izlemiyorum.@EveN sen AŞK'ı izliyor musun?
tns nin içine kaçan sbt den hepPis yedili ve muhteşemin düşüşü sürüyor