doğru 1 reyting yerine 1.5 alarak daha iyi gidiyo ))UEK, Perşembe'leri daha iyi gidiyor. Tek gün olursa daha da iyi olacak, emin ol. @takas
Zaten fikir benimdi.
mahi de mehmet i öldürmeye kalktı hain emellerine ulşamadı amaBebek katili Hurrem.
doğru 1 reyting yerine 1.5 alarak daha iyi gidiyo ))
Daha doğmamış sabii.mahi de mehmet i öldürmeye kalktı hain emellerine ulşamadı ama
Deme öyle deme atv ve Kanal D'den başka kanalda dizi izleyemiyorum Ama Çarşamba 20'de ve ve 21'de kesin dizi başlayacaksa izlerim (herhalde)
Aynen aga katılıyorum yapsalar şöyle güzel bir dizi kanalın en iyi dizisi olur Kanal D resmen aşk kanalı Komedi-Dramkanal sanki aşk kanalı olmuş kanal d değil kanal aşk resmen yav yapsana adam akıllı bi dizi uyarlama değil aşk dizisi değil sağlam bir dizi bak nasıl tavan yapıyo
dedim ya tek mantıklı açıklamsı bu yoksa açıklanabilir gibi değil )))Drama bağlasa bile 3 reytinglik kitlenin kaymasının ne gibi bir mantıklı açıklaması olabilir ki?
Türkiye genelinde 3 reyting yaklaşık 2,5 milyon kişi ediyor. Bu kadar insanın 1 haftada Doksanlara kayması akıl alır gibi değil.
uek kesinlikle perşembe olmalı çarşambadan daha iyi gidiyor
yav aga yapsınlar bizde izleyelim herkes izlesin yapacak kapasite var ama düşünemiyolar ki bunu aşk dizisi başka bi icraat yokAynen aga katılıyorum yapsalar şöyle güzel bir dizi kanalın en iyi dizisi olur Kanal D resmen aşk kanalı Komedi-Dram
Senin fikir olarak idi, fakat benim kaynaklarım sağlam. @xBUGRAx