30 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doksanlar 2-3 alıyordu. Bir hafta 3 reyting fırlaması normal mi?
şuan konumuz durumun anormal veya normal olmasi degil doksanlar geciyo mu geciyo :d aski hazal kaya fanlarindan baska kimse izlemiyo valla :d

2-3 reyting nerden atmış 3 alıyordu geçen hafta 4 aldı kanal d dizileri artınca normal diğer diziler artınca anormal mi oluyor sen ilk önce kanal d nin bi dizilerine baksana adam akıllı bir tane dizisi yok açıp izlenecek ailece bu reytingler fazla bile
doksanlar iyice toparladı konu herşey oturdu reytinglerine gülenler falan vardı şimdi ben onlara gülmek istiyorum :))))))
Sen de işine geldiği gibi yuvarlıyorsun. Hep 3.05 alıyordu bu hafta 4.67 mi ne aldı? :F

Kanal D`nin dizileri yükselince şike oluyor, atv yükselince güldürüyor? :F

Bir haftada ne kahkaha tufanı oldu acaba aniden fırladı. :F

Muhteşem Yüzyıl'a göre esnafa güven olmaz, ağzında bakla ıslanmıyor. Dedikodunun biri bin para. La Allah'tan korkun azıcık.:F

@mrt-06

Sen de işine geldiği gibi yuvarlıyorsun. Hep 3.05 alıyordu bu hafta 4.67 mi ne aldı? :F

Kanal D`nin dizileri yükselince şike oluyor, atv yükselince güldürüyor? :F

Bir haftada ne kahkaha tufanı oldu acaba aniden fırladı. :F
demekki bişeyler olmuş arka sokaklar 4 reyting fırlayınca bişey olmuyo doksanlar 1 reyting yükselince tns de bişeyler var :kiki:
bak sinirden gülücük şov yapmışsın kanal d senin değil sakin :)

demekki bişeyler olmuş arka sokaklar 4 reyting fırlayınca bişey olmuyo doksanlar 1 reyting yükselince tns de bişeyler var :kiki:
bak sinirden gülücük şov yapmışsın kanal d senin değil sakin :)
Gülerken gülücük şov yapıyorum senin gibi. :):)

Haklısın Kanal D benim değil sakin olmalıyım. Atv senin olduğu için sen Doksanları savunmalısın. :)

Cesur Hemşire ve Bugünün Saraylısı dizilerini de savunmanı bekleriz. :)

Bence o değil, TNS bir şeyler karıştırdı. :X E dünyada ölçüm yapan AGB`yi yollayıp yerine yeniyetme şirketleri alırlarsa sonuç bu olur.

Pis Yedili kendimi bildim bileli güldürmüyor zaten Doksanlar da aynı. Kayacağını sanmıyorum. :X
ikisisde güldürmüyor ama pis yedili bir kaç haftadır drama bagladı

+1. Huzur Sokağı ve Tatar çok kötü gidiyorlar. Onlar yayından kalkar yakında. Bugünün Saraylısı iyi gidebilir Cuma günü.
avşar yapımın karagülü var olmaz cuma

Gülerken gülücük şov yapıyorum senin gibi. :):)

Haklısın Kanal D benim değil sakin olmalıyım. Atv senin olduğu için sen Doksanları savunmalısın. :)

Cesur Hemşire ve Bugünün Saraylısı dizilerini de savunmanı bekleriz. :)
ben haksızlığa karşıyım her zaman atv falan umrumda olmaz ama sen kanal d yi aydın doğandan fazla düşünüyosun malesef :(

ikisisde güldürmüyor ama pis yedili bir kaç haftadır drama bagladı

avşar yapımın karagülü var olmaz cuma
Drama bağlasa bile 3 reytinglik kitlenin kaymasının ne gibi bir mantıklı açıklaması olabilir ki?
Türkiye genelinde 3 reyting yaklaşık 2,5 milyon kişi ediyor. Bu kadar insanın 1 haftada Doksanlara kayması akıl alır gibi değil.