30 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doksanlar kalır bence Çarşamba. Avşar belki bu belirsizlikten rahatsız olup kanal değiştirir. :A

Hatirliyomusun bi konudaa senle atv kanal d konusmasi yapmistik ben doksanlar aski gecebilir belli olmaz demistim sen dalga gecmistin :D @EveN

Dizide olağanüstü bir durum da olmadı? Neden yavaş yavaş değil de illa 1 haftada 3 reyting yükseldi? 3 reyting kadaar milyon kişi 1 haftada ne keşf etti ki dizide?

Hadi normal bu oranı alan dizi olsa tamam 1 haftada 3 düşüp, yükselmesi normal. Ama yazdan beri düşüş yaşayan, 2-3`te kalan dizi aniden 6`ya fırladı.
dikkat et pis yedili düştü doksanlar yükseldi. tns ve sbt asıl ganiye kıl ganinin tüm dizileri dip yaptı )))) bu yükselişin tek açıklması gani pisyediliide bir kaç haftadır komediyi bırakıp drama atladı. komedi sevenler doksanlara zıpladı. başka da açıklaması yok doksanlar aynı doksanlar

Doksanlar yakında ab'de zirveyi alır bu gidişle. :A

dikkat et pis yedili düştü doksanlar yükseldi. tns ve sbt asıl ganiye kıl ganinin tüm dizileri dip yaptı )))) bu yükselişin tek açıklması gani pisyediliide bir kaç haftadır komediyi bırakıp drama atladı. komedi sevenler doksanlara zıpladı. başka da açıklaması yok doksanlar aynı doksanlar
Reklam ve özetti.

Bence o değil, TNS bir şeyler karıştırdı. :X E dünyada ölçüm yapan AGB`yi yollayıp yerine yeniyetme şirketleri alırlarsa sonuç bu olur.

Pis Yedili kendimi bildim bileli güldürmüyor zaten Doksanlar da aynı. Kayacağını sanmıyorum. :X

Doksanlar 2-3 alıyordu. Bir hafta 3 reyting fırlaması normal mi?
2-3 reyting nerden atmış 3 alıyordu geçen hafta 4 aldı kanal d dizileri artınca normal diğer diziler artınca anormal mi oluyor sen ilk önce kanal d nin bi dizilerine baksana adam akıllı bir tane dizisi yok açıp izlenecek ailece bu reytingler fazla bile
doksanlar iyice toparladı konu herşey oturdu reytinglerine gülenler falan vardı şimdi ben onlara gülmek istiyorum :))))))