30 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aşk yeni anlıkta yükselecek, inanıyorum

kanal d dizi konusunda dip yaptı artık yapsana adam akıllı bi mafya dizisi yapsana bütün dizileri aşk saçmalığı başka bişey yok yeminle

ben haksızlığa karşıyım her zaman atv falan umrumda olmaz ama sen kanal d yi aydın doğandan fazla düşünüyosun malesef :(
Ben de haksızlığa karşıyım. İspat olunmadığı halde AGB`yi suçlarken haksızlığa karşı değil miydin?

Şimdi atv dizisi 3 reyting yükselince baş tacı oldu TNS. :)

Drama bağlasa bile 3 reytinglik kitlenin kaymasının ne gibi bir mantıklı açıklaması olabilir ki?
Türkiye genelinde 3 reyting yaklaşık 2,5 milyon kişi ediyor. Bu kadar insanın 1 haftada Doksanlara kayması akıl alır gibi değil.
arkadaş o dediğin 2.5 milyon totalde olur ab de değil daha çözümleme bile yapamıyosun komik :D
totalde 1 reyting artmış
ab de arttığı 3 reyting 100 bin kişi bile etmez ab az biliyosun :kiki:

Ben de haksızlığa karşıyım. İspat olunmadığı halde AGB`yi suçlarken haksızlığa karşı değil miydin?

Şimdi atv dizisi 3 reyting yükselince baş tacı oldu TNS. :)
ispat olunmadığı halde mi dalga mı geçiyon sen yav :kiki: noldu agb yi mi özledin tabi kanal d ne yapsa 15 reyting alıyodu haklısın ben olsam bende özlerim şike mike ne güzeldi demi :kiki:

perşembe uek nin hiç şansı yok buğra ne ayneni :D

Bugünün Saraylısı her an FOX'a geçebilir arkadaşlar. Çünkü atv bir türlü anlaşamadı Avşar Film ile duyduklarıma göre. Bence de FOX'a geçmeli dizi Çarşamba günü için. Hem Umutsuz Ev Kadınları da rahatlayabilir böylelikle Perşembe'leri @xBUGRAx sence?

ispat olunmadığı halde mi dalga mı geçiyon sen yav :kiki: noldu agb yi mi özledin tabi kanal d ne yapsa 15 reyting alıyodu haklısın ben olsam bende özlerim şike mike ne güzeldi demi :kiki:

Çarşamba'dan fazla izleniyor kısa bölümüyle. Tek bölüm olursa çoğu 00.00'dan sonra olacak daha da yükselir. :D

UEK, Perşembe'leri daha iyi gidiyor. Tek gün olursa daha da iyi olacak, emin ol. @takas :D