harbiden alsin foxa versin diziyi fox carsambaya koysun persembe uek tek gun olsunPazar yakışmaz bence de. Bence Şükrü Avşar rahatsızdır bu durumdan gün yok kanal değiştirir belki. İnş. @Forumdash
Ben de haksızlığa karşıyım. İspat olunmadığı halde AGB`yi suçlarken haksızlığa karşı değil miydin?ben haksızlığa karşıyım her zaman atv falan umrumda olmaz ama sen kanal d yi aydın doğandan fazla düşünüyosun malesef
Karagul varmis o gun unutmusum+1. Huzur Sokağı ve Tatar çok kötü gidiyorlar. Onlar yayından kalkar yakında. Bugünün Saraylısı iyi gidebilir Cuma günü.
arkadaş o dediğin 2.5 milyon totalde olur ab de değil daha çözümleme bile yapamıyosun komikDrama bağlasa bile 3 reytinglik kitlenin kaymasının ne gibi bir mantıklı açıklaması olabilir ki?
Türkiye genelinde 3 reyting yaklaşık 2,5 milyon kişi ediyor. Bu kadar insanın 1 haftada Doksanlara kayması akıl alır gibi değil.
harbiden alsin foxa versin diziyi fox carsambaya koysun persembe uek tek gun olsun
ispat olunmadığı halde mi dalga mı geçiyon sen yav noldu agb yi mi özledin tabi kanal d ne yapsa 15 reyting alıyodu haklısın ben olsam bende özlerim şike mike ne güzeldi demiBen de haksızlığa karşıyım. İspat olunmadığı halde AGB`yi suçlarken haksızlığa karşı değil miydin?
Şimdi atv dizisi 3 reyting yükselince baş tacı oldu TNS.
perşembe uek nin hiç şansı yok buğra ne ayneniAynen.
O da doğru. O zaman haftasonu mecburen ama dizinin hiç şansı olmaz haftasonu.ikisisde güldürmüyor ama pis yedili bir kaç haftadır drama bagladı
avşar yapımın karagülü var olmaz cuma
ispat olunmadığı halde mi dalga mı geçiyon sen yav noldu agb yi mi özledin tabi kanal d ne yapsa 15 reyting alıyodu haklısın ben olsam bende özlerim şike mike ne güzeldi demi
perşembe uek nin hiç şansı yok buğra ne ayneni
Deme öyle deme atv ve Kanal D'den başka kanalda dizi izleyemiyorum Ama Çarşamba 20'de ve ve 21'de kesin dizi başlayacaksa izlerim (herhalde)Pazar yakışmaz bence de. Bence Şükrü Avşar rahatsızdır bu durumdan gün yok kanal değiştirir belki. İnş. @Forumdash
Bebek katili Hurrem.my düşük gidiyor
doksanlar coşanzei
ispat olunmadığı halde mi dalga mı geçiyon sen yav noldu agb yi mi özledin tabi kanal d ne yapsa 15 reyting alıyodu haklısın ben olsam bende özlerim şike mike ne güzeldi demi
perşembe uek nin hiç şansı yok buğra ne ayneni